Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére

Az egyik barátnőm sminkmester. Egyszer kikencézett. Rémálmaimban ne jöjjön elő az érzés: olyan volt, mintha valami tapadós maszkot rakott volna az arcomra, súlyokat akasztott a szemhéjamra, ráadásul viszketett a szemem.
Ha fel akartam emelni a kezem, fejhangon elkezdett visítani, hogy nem szabad. Aztán amikor belenéztem a tükörbe, megbocsátottam neki. Nagy, csillogó szemem lett (persze most is az van, de akkor még nagyobb és még csillogóbb volt), és mesegyönyörű voltam. Mind az öt percig, amíg képes voltam megmaradni a maszk alatt.
Másfél óra munka, 5 perc gyönyörködés, fél óra tisztálkodás. Nem éri meg. 
"Egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út." Hm. Én még egy pasasnak sem vágtam fel a hasát. Biztos vagy az útvonalban?

darál0w
Mire gondoltál?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha fel akartam emelni a kezem, fejhangon elkezdett visítani, hogy nem szabad. Aztán amikor belenéztem a tükörbe, megbocsátottam neki. Nagy, csillogó szemem lett (persze most is az van, de akkor még nagyobb és még csillogóbb volt), és mesegyönyörű voltam. Mind az öt percig, amíg képes voltam megmaradni a maszk alatt.
Másfél óra munka, 5 perc gyönyörködés, fél óra tisztálkodás. Nem éri meg.