-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
válasz
cappa72 #2442 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos ennyire nem vagyok profi én már ott elakadtam melyik Flashtool verzió lenne alkalmas ehhez a telefonhoz.
Utána a "Ez tartalmazza a szükséges mentési kezdő- és hossz-címeket." itt már a leírás alapján hexadecimális számításokat kellene végeznem amiben megint nem vagyok járatos.Ezért is kértem hátha van egy teljes folyamat leírás valahol ami ha nem is erről a készülékről de azonos mentési módról szól és csak az eltérő adatok megfelelő áthelyettesítésére kell figyelnem.
-
Sas madár
őstag
Sziasztok!
Egy doogee valencia2 Y100 PRO készülékről szeretnék a gyári tiszta rendszerről egy komplett mentést készíteni.
Később tervezem root-olni is ezért is lenne fontos a mentés.Jelenleg már lenne rá gyári frissítés is de nem találtam leírást mit javítottak benne,ezért az még nincs ráfrissítve a rendszerre.
Kérésem az lenne ha specifikusan ehhez a készülékhez illő leírást tudnátok linkelni amivel a mentést el tudom készíteni.
Amennyiben ezen felül a folytatáshoz (root elvégzéséhez) is van leírás azt is szívesen olvasnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged