- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sajna így jártam, a hivatalos anyag szerint régiónként eltérhet a kiépítés... Belefutottam.
Pandawill nálam kiesett... Szemétség amit most leműveltek. írok nekik levelet, és kérek kártérítést. vagy valami...
Kicsit sokat megengednek maguknak mostanság... 1GB-tal jön szerintem meglepetés lenne a 2GB
-
Graphics
Jómunkásember
Amikor en rendeltem akkor még 2gb-osnak hirdettek, utana modositottak 1gb-ra.
Ebbol karterites lesz a reszemrol, mert elegge atbactak.... Es jo, mert a rendelesnel latszik 2gb/16gb
Pandawill... A linkben meg 2gb... Utolso rendelesem toluk
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- gerner1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest