Hirdetés
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
A Vatera jó tipp volt, köszi, WG1000 néven meg is található 60-ért. Be is írtam a hozzászólásokba ott, amit az etotalk oldalán olvastam róla a fórumbejegyzésekben és a youtube-on láttam. Tetszik nagyon ez a G11.
Ha most nem lenne Galaxy S-em (ami nyilván egy(két) kategóriával jobb kütyü, ha pl. a Samsung supportot és a többit is belevesszük a termék fogalmába), de DUAL-sim-es viszonylatban nagyon korrekt ez a G11. -
Yany
addikt
Tudtok olyan magyar web/valódi shopot, ahol ezt a G11-es kütyüt be tudnám gyűjteni?
-
Yany
addikt
Nagyon köszi.

Erről a kütyüről mi a véleményetek?
[csájnah rulez]
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha most nem lenne Galaxy S-em (ami nyilván egy(két) kategóriával jobb kütyü, ha pl. a Samsung supportot és a többit is belevesszük a termék fogalmába), de DUAL-sim-es viszonylatban nagyon korrekt ez a G11.