- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Graphics #88796 üzenetére
Engem megzavart ez a HSPA dolog.
Persze régóta itt vagyok,olvasgatom is napi szinten a topikot,de eddig nekem ezekből a hálózati dolgokból csak az jött le hogy a WCDMA az jó,a TDCMA meg nem.
Ezzel a HSPA dologgal még nem találkoztam,de ha volt róla szó akkor elkerülte a figyelmem.
Amúgy meg egyébiránt nem nagyon érdekelnek ezek a hülye röviditések,mert annyi van már belőle hogy egy regényt is irhatna valaki ezekből.Most is csak azért érdekelne mert egy ismerős szeretne valamit magának és a speckók alapján szerintem amúgy jó kis telónak néz ki ennyiért(neki nem kell dual sim).Csak addig nem akartam ajánlani neki,amíg ez nem tiszta.
De most már oké.
Kösz. -
Zeki
nagyúr
válasz
Graphics #88796 üzenetére
A 4G/LTE lefedettség jövő év végére 90% feletti lesz a T-nél, de lehet hogy a többieknél is, vagy ennek közelében. A 3G valszeg nem lesz fejlesztve, míg a 4G a 800MHz-nek hála jobb terjedéssel bír.
Én már csak is kizárólag 4G telefont vennék. Persze kinek mi a fontos, valaki a brutál játékokra izgul, hogy azt vigye a teló, én meg a stabil és gyors, és folyamatos lefedettségű mobilnetre,
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest