Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android Autót minden mobilra!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TransAm88
csendes tag
válasz
svgyula
üzenetére
Pillanat, nem oktatásért írtam ide, hanem segítségért.
1. nem az enyém a telefon és nem én tettem tönkre
2. szeretném megcsinálni, mivel hardverileg nem lenne rossz
3. van 5leted is, hogy miért nem megy?
4. nekem van jól működő telefonom és azt is tudom, hogy ne rontsam el, ha éppen mókolom, de ez a darab már túl van ezen
5. egyértelműen beazonosítani azért nem lehet, mert ez egy kamu klón...
6. ha már addig eljutnék, hogy rámenne egy preloader, akkor már tudnék próbálkozni a különböző kijelző, kamera és TS típusokkal, de hát ahogy látszik is, eddig el sem jutok a 4032 miatt...A 16 romot konkrétan értem, tehát ennyit próbáltam rá, viszont az a fura, hogy scatter file-ból nincs ugye ennyi, hisz AZ PROCESSZOR (SOC) TÍPUSRA VAN!
Amikor a scatter file betöltése után mondjuk csak formáznám az egész dram tartalmat, akkor is ugyan ezt a 4032 hibát írja ki, amikor se preloader, de semmi nem szólhatna közbe, nem igaz?
Ha jól tudom -de erősíts meg ebben- az MTK 6572- szériákhoz (6572, 6572A, 6572W) mind ugyan az a scatter file tartozik, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest