Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
herc2003
üzenetére
Én nem vittem végig a vásárlást, csak megörültem, hogy van fekete... De már én is látom, hogy egyik sincs... Mondjuk a hsz-ekben is mindig azt írta a support, hogy frissítsék az oldalt és kiderül, hogy van-e belőle már. Náluk nincs ünnep a jövő héten, lehet, hogy lesz fekete színben...

Ami a szállítást illeti, nagyon brutális, hogy a sima nyomkövetéses az 10 ezer $, az express meg majdnem annyi, mint a telefon ára... Inkább meg kéne próbálni a fórumban megkérdezni, hogy mennyi lenne... Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen sokba kerülne... Bár az első tapasztalatok is elgondolkodtatnak, hogy mennyi és milyen hibája lehet, ha most az elején ennyi negatív véleménybe botlik az ember...
Már csak annak kell utána járni, hogy az ulefon 6,5 colosa valóban rosszabb ennél, vagy jobb kicsivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Outlook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi