Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nash2
üzenetére
Nem veszekedés-
Kolléga szerint az mtk chipsettel szereltek szarok, mert az első szériás nehezebben találtak hóódat.
Aztán innentől kezdve ez már így is van mindnél.
megjegyzem, hogy a régi chipsetes mtk és a snapi 400-as között én annyit vettem észre, hogy előbbire frissíteni kellett az epo fájlt - amit egy ideig automatikusan, aztán manuálisan kellett, na puff - és semmi gondom nem volt vele.Igen, az antenna bütykölése sok esetben viszont minden problémát megoldott és bár lehet erre kifogást találni, de kit érdekelt, ha működik a dolog?
Az újakkal meg nálam egyik telefonnál se volt probléma és ismerve a nagyok árképzését mind a kettő költség optimalizáltnak mondható akkor.
Szumma: kijelenteni és megtéveszteni az érdeklődőket arra vonatkozólag, hogy egyik szar, másik király, nem fair és főleg nem megalapozott addig, amíg nem használtam mind a kettőt huzamosabb ideig.
Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest