- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
válasz
hungobungo #34913 üzenetére
Hogy tudom át tenni? Nem találok naplementemódot!
-
laslie92
senior tag
[link]Tegnap este csináltam tűzről képet!
És ami nagyon furcsa volt hogy parázs nem narancssárga volt hanem Rózsaszínű!
Itt egy kép,hogy milyen!
Valaki nem tudja miért van ez de csak lángnál csinál másszínű képeket!
-
laslie92
senior tag
Próbálta már valaki kicserélni a camera.apk-t a Kinai telefon Romjában?
Esetleg valaki Tudja hogy hol találom romul belül ezt az alkalmazást? mert nem egyszerűen nem találom a kamara APK fájlát
-
laslie92
senior tag
válasz
hungobungo #34717 üzenetére
Én is annak néztem!
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #34692 üzenetére
100/1 telefon ami esetleg ilyen a thlw100 esetében és szómiszó erről szerintem a panda se tehet!
-
laslie92
senior tag
válasz
Aksomatic #34670 üzenetére
De nem azért vállok meg tőle mert Rossz vagy valami hanem mert Szeretnék Mlais Mx58 prot És egyenlőre még marad úgy döntöttem megvárom még lejebb mennek a T-s árak!
és a kameránál van egy kis kiemelkedő rész ott 9.6mm a telefon vagyis az én tolómérőm 9.8mm mutat ott lejebb kereken 9mm a készülék!
-
laslie92
senior tag
válasz
blueye #34443 üzenetére
Már beregisztráltam kosárba tettem fizetésre vár!
Előtte írtam nekik Emailt ( Angolul) ,hogy postáznak-e európába! A válasz igen volt! Szállítási Idő-re 1- másfél hónapot írtak!
A az oldalon azt írják nincs postázás ezért írtam nekik! De ha beregisztrál az ember és kiválassza a az országot ott már van Hungary! De a Pandánál is lesz Nem soká Pro verzió de ki tuja mennyi hasznot tesznek rá! ezért beválallom!
-
laslie92
senior tag
válasz
alázógyík #34431 üzenetére
Nem csak voltmár pár kínai telefonkészülékem! És anyagminőségre hangzásra kamerára és kijelzőre egyik se ért fel ezzel! ! És csak azért ajánlom,hogy más is kedved kapjon a rendeléshez! És most szeretném megrendelni a PRO verziót ami 45000ft ra jön ki! És azért szerintem Ajándék egy T-s Procival szerelt FHD-s telefon
CoolBoy323
A Pro verzióra fáj a Fogam!
-
laslie92
senior tag
válasz
alázógyík #34409 üzenetére
Sziasztok Ami késik nem műlik lefényképeztem a telefon hátulját is most nem bajlódtam a háttérel! Eladásra szánom úgyis szóval nem profi képeket készítettem,mert nem hihető ha olyan képeket töltök fel!
Szóval akkor Pár Kép Az MLAIS MX 58 Ról! Szerintem az egyetlen ilyen telefon Magyarországon!
[Kép]
[Kép1]
[Kép2]
[Kép3]
[Kép4]
[Kép5]
[Kép6]
[Kép7]
[Kép8]
[Kép9]
[Kép10]
[Kép11]
[Kép12]Ha megnyitottátok a képeket és ott képen a kép URL jét kimásoljátok és úgy nézitek meg eredeti felbontásban is megnézhetitek!
Pár Kép amit a telefonnal készítettem öszsze válogattam a nap mindne szakából tűző nap,borús,felhős,koromsötét,
[link] -
laslie92
senior tag
válasz
KurtCobain #34356 üzenetére
Mlais Mx58 Air! Nincs utána M betű!
A gyártó oldala -
laslie92
senior tag
Senkinek nincs Windows Xp- hez Mt6589 Driver?
-
laslie92
senior tag
Sziasztok Szeretnék egy MT6589 Drivert Xp alá ha van valakinek akko legyen szíves Küldje el! Köszönöm Előre is
-
laslie92
senior tag
Valaki Rendelkezik Már Mlais Mx58 Pro val ?
-
laslie92
senior tag
Az auto Root-ot mt6589 -hez elküldené valaki ha szépen megkérem?
-
laslie92
senior tag
válasz
peter76bp #31120 üzenetére
Ugye mondanom sem kell hogy azokat a képeket egy zopo c2-es készülékkel csinálták?
Ez a teszt hamarabb létrejött! és pár kép pontosan meg egyezik! -
laslie92
senior tag
-
laslie92
senior tag
Buta Kérdés De biztosan találkoztatok már ti is vele!
A kamera beállításokba a színhatásnál van olyan,hogy kék pont ,zöld pont,piros pont. Ez ugye Arra szolgál hogy fekete fehér képen a kiválasztott színt meg jeleníti! Nem tudtok,olyan alkalmazást ami több színt is tud.?
Pl. narancssárga, citromsárga,stb
A másik a Telefonom SD kártyát leformáztam és nem hozta létre az alapvető "Android" mappát !
Amit memória kártyára másolok játékot nem indul el hiába hozom létre a Android/data mappát! obb-t is ha kell!
-
laslie92
senior tag
válasz
fateless #30835 üzenetére
A hozzá szólásokba Kérdezték a az oldalon és azt írták Globális ( Európába is) Postázás ez alatt értettem hogy akkor Magyarországra is!
A DH-n is árulják őket! csak kicsivel drágább!A Színről meg meg az véleményem hogy a 260k Az akkor is fakóbb és a shopok se véletlenül írják azt amit!
-
laslie92
senior tag
Szó volt itt egyszer hogy a 16 millio és a 260k szín közt nem lehet külömbség nem is létezik!
És hogy az Mx58 ugyan az mint a x920 !
Teszt! [link]
-
laslie92
senior tag
válasz
hungobungo #30816 üzenetére
Hát ezt én még nem vettem észre az androidba bocsánatot kérek! És ezt szerintem Meg lehetne cáfolni azért!
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30814 üzenetére
Na szóval szerintem Ennél a telefon típusnál kevés az hogy alapból csak 475mb áll elérhetővé! Egy jobb launcher egy két widget és már alapból csak 300mb körül mozog és akkor csak a rendszer készenlétben van! És úgy néz ki ahogyan nekem tetszik! És pl ha játszok egy Játékkal de nem fejeztem be csak úgy mond minimizáltam mert később folytatni szeretném de közbe ha már meg szeretném nyitni a kamerát lehet lassabban fog megnyílni!
Tudom Hülyeséget írok de én így vettem észre! és Igen zavaró hogy 4 magos procinál megfog a memória és be kell zárogatni a Programokat!
És erről szerintem ne folytassuk vitáinkat mert nem ide fog tartozni!
-
laslie92
senior tag
válasz
hungobungo #30808 üzenetére
Szerintem ez egyén függő kire mire elég! Nyilván való telefonálásra elég! de mivel bezárva minden felesleges dolgot és csak 475mb áll rendelkezésedre lehet nem a legtöbb!
-
laslie92
senior tag
válasz
Pocok256 #30798 üzenetére
48000ft cakk pakk! a Sima 6589 es verzió csak 38000-ezer!
Június 5. én tudnak postázni a T-s verzióból mert a kiadott 6000db elfogyott fél óra alatt!
MX58 Air ( Nekem is ez van) Most újra kapható 35000ft-ért! Van egy kis bibi vele mert a Gyári frissítési része nem megy manuálisan kell Frissíteni és van ,hogy naponta két frissítés is kijön rá ha beregisztrálsz az mlais oldalára küldnek emailt!
A telefon nagyon korrekt talán még azt meg jegyezném,hogy a Vissza gomb és menü gomb fordítva van felszerelve ez nekem nagyon szokatlan volt ( most is az még egy kicsit) meg elég haloványan világít még sötétben is!
A kijelző az nagyon jó Az aksi szintén kiválló! A kamera na az ami megfogott benne Nagyon jó sötétben is elég világos képeket készít!
Magyarul Egyetlen dolog ami miatt kicsit rossz! Az 1db aksi Bár elég hozzá de jobb a+ érzés a zseben!
ha az Mlais oldaláról rendeli az ember egy Power bankot is adnak hozzá ajándékba! a másik,hogy a rom nem végleges főleg a magyar nyelv ami nem volt probléma mert needrom-on találtam rá custom romot amivel tökéletesen megy a telefon! Gyárilag tele van kínai hülyeséggel pl:baidu stb ezeket lehet törölni root joggal az auto root rotolja a készüléket! Remélem sikerült valakit rábeszélnem,hogy rendeljen egyet akár egy MT6589T- verziót!És még egy ahogy esküdtem a gorilla glasra na az nem jött össze sikerült össze karcolnom a kijelzőt! Fólia kell rá!
-
laslie92
senior tag
Most nagyon olcsó!
Akció van! Postáznak MO-ra is [link]
-
laslie92
senior tag
Valakinek van s5 butterfly vagy X920e vagy H920 as telefonja az csinálna egy részletes leírást a akkumlátor méretéről! mert nekem az Mlasihoz csak 1db 2500mha -os aksi adtak. Bár elég de szeretnék még egyet és pandawill-en nincs az mlaishoz! És hátha jólenne valamelyik hozzá!
-
laslie92
senior tag
GPS-re van valami megoldás? Mlais készüléken MT6589-es Sajnos Hiába csinálom meg a MTK tools-al Addig jó de ha kikapcsolom a GPS-t és bekapcsolom megint várni kell kb 10 percet hogy jó legyen! Utána már jó de ezen lehet változtatni?
-
laslie92
senior tag
Nálam Még mindig ez lenne a nyerő! Pandawill
-
laslie92
senior tag
válasz
bakkir #30595 üzenetére
Erre a Célra Ajánlom a Jiayu G3-s-N verziókat! THL w100 Bár az csak QHD De viszont az akuidő nagyon rendben van!
THLw100 talán játékra a legjobb döntés az alacsonyabb felbontás miatt A GPU nincs annyira leterhelve és Elég Szépen mennek rajta a játékok! Mind2 4.5" az egyik 2 magos a másik 4 magos az egyik 200$ körül a másik 170$
Persze van Még több ezeknél de THL -m van Jiayu G3 nak meg itt a fórumon is nagy a rajongó tábora! Szóval én ezeket ajánlanám!
-
laslie92
senior tag
válasz
slezakimi #30526 üzenetére
Lehet én kaptam rossz példányt de a zenelejátszóba elég halk a mikrofon a kijelzőt meg nem azt mondtam,hogy nem jó hanem h Jiayunak szebb volt a képe persze ez csak én véleményem!
Jah a és a Subway Surfers a te W100 adon elindul? nekem nem
a H920 szerintem nem ugyan az!
Se BSI kamera se GG és se 16 millio szín!
-
laslie92
senior tag
Töprengtem a dolgon! de nem hiszem h csak nekem tűnik fel,hogy akár mit Írok belém kötnek!
peter76bp
Ám jó hogy mindenki ilyen kibaszott okos, de sajnos nem látja a fától az erdőt! És Utálom ha hazugnak tartanak! Ha meg nincs rá bizonyíték,hogy hazudok akkor .....................!
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30500 üzenetére
Van egy THL w100 am is jelenleg porosodik!
Jó telefon csak a kijelzője furcsa nekem! a Szinek nem az igaziak kicsit haloványak meg kevés a QHD 4.5 hoz szerintem a Jiayu g2-n szebb kép volt! A kamerája Hát nem a megszokott THL minőség kicsit zajos a VAKU JÓ a hangszorók minősége pedig pocsék szerintem a csengő hangszoró recseg és halk a fül résznél pedig iszonyatosan halk! Nem hiába adtak hozzá egy Úgy mond jó minőségű headsetet mert úgy normálisan használható!
Az Mlaisról pár szó!
Kijelzője Brutális Nagyon jó színek jó betekintési szög napban elég jól olvasható!
Gyorsasággal és a rendszerel nincs probléma!
Kamera BSI f/2.2 Igen Látszik a külömbség szerintem szép képeket lehet készíteni!
Sajnos a FHD videókat akadozva veszi fel nem tudom miért! a HD-t is
Hangszorók jók hangosak és tisztán szolnak!
Antutu:12970
Bl 3.0 elég gyors
wifi nem dobál le
anyagminőség rendben van nem nyikorog meg semmi hasonló a Hátlapot nagyon nehét volt leszedni egy kis jégrémes pálcikával sikerült csak leszednem!
Van rajta állapot jelző LED 4 színt tud (piros.kék,zöld,lila)
Ha lessz jobb netem töltök fel videót youtubra!
-
laslie92
senior tag
Nem tudjátok van megoldás,hogy a youtube fusson háttérbe?
-
laslie92
senior tag
válasz
sasa311 #30147 üzenetére
Ez teljesen Normális megoldásnak tűnik
Cotina
Ha rámhalgatsz bízol benne,hogy tényleg az mint ahogyan leírták és ugyan úgy vigyázol rá mint ha nem lenne GG. És nem érhet meglepetés!Vagy Hidd azt,hogy nincs az, és ha leesik vagy esetleg véletlenül szalámit szeletelsz rajta és nem karcolódik össze akkor örülhetsz,hogy Jé mit kibír
-
laslie92
senior tag
válasz
CoolBoy323 #30143 üzenetére
Az se élet biztosítás én bevertem a falba mikor fordultam Azt is Kipróbáltam annó! Felkéne találni valamit erre a célra!
És még egy Link Ilyen létezik Androidra is? [link]
-
laslie92
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #30141 üzenetére
Értem Én biztos nem fogom vágódeszkának illetve diótörőnek használni! De többször megesett velem,hogy a gyógyszerem a bal zsebemben van mindig és abban hordom a telefont is és össze karcolta!
Lehet hülye kérdés de Próbált már valaki berakni egy 5" telefont a melegítője zsebébe vagy egy susugós térdnadrágba? Én próbáltam de nem jött össze ki esett ha Pl. legugoltam! Frásztkapok mert az övtáskát meg nem tudom magamon elviselni!
-
laslie92
senior tag
válasz
sasa311 #30137 üzenetére
Bár igen kicsit gyanús.hogy ami Corning IGorilla glassal van hírdetve ajándék kijelző fólia mindegyikhez volt! Elvileg nem kéne hozzá! Lehet ,hogy fóliával fejti ki igazi hatását
Már én is bánom,hogy megrendeltem egy noname telefont ( az alapján aki mer az nyer) de ilyet még nem pipáltam hogy 5db videó van róla az egész világhálón és semmi teszt! Majd kiderül más nem macskát dobálni jólessz!
-
laslie92
senior tag
Egyre több Úgymond noname telefon jön ki Gorilla Glass-al és 4 maggal 200$ alatt! Ők,hogyan tudják ezt elérni és nagy nevek THL.stb miért spórolja ki eme remek tulajdonságot telefonjaiból?
-
laslie92
senior tag
Valaki írta szeretne MLAIS MX68 Telefont!
Itt kapható és szerintem megbízható oldal! [link]
-
laslie92
senior tag
Kameránál mi jelentősége van ennek,hogy F/2.2 vagy 2.4 vagy 2.8? Nem vagyok Fényképész de én szeretnék fényképezni a telefonnal és amit rendeltem az 13mpx BSI F/2.2 kamera de semmi információt nem találtam róla,hogy ez kb mire elég!
megjegyzem nem menőzni akarok mielőtt beleköttök csak érdekel mert sajnos most a google nem segített!
-
laslie92
senior tag
Új telefonok a piacon sajnos csak 6000db lesz ebből is akár csak az Mlais Készülékből! a Pandánál lesz 100db!
-
laslie92
senior tag
válasz
raulicio #29702 üzenetére
Lehet az baj,hibás a fáj ! annó a Jiayu-nál volt ilyen nekem! Próbáld meg feltenni rá az eredeti romot szerintem az fel fog menni! De vigyázz a sok próbálgatásba nehogy véletlenül rossz boot.img tegyél fel mert én úgy jártam! És nagyon megszívtam szerencsére arra is volt megoldás de lényeg hogy egy adott romhoz csak a saját dolgait tedd fel!
-
laslie92
senior tag
-
laslie92
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest