-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
Jiayu G3S-t nem akar valaki rendelni?
jiayu G4 259$
-
CoolBoy323
nagyúr
bocsi, látom "vótmá'"
-
CoolBoy323
nagyúr
én is próbáltam már Note II-t... szép-szép, de otthonra nem kéne kategória nálam!
inkább egy normál méretű telefon, és egy tablet... a note 2 úgy igazán egyikre sem jó/kényelmes, de ára meg olyan, h jajajjjjjj
-
CoolBoy323
nagyúr
ha ez 211$ lesz, akkor best-buy!!
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez nem a PayPal topik Uraim!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #30115 üzenetére
gratulálok az ilyenhez
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
SUPREME7 #30110 üzenetére
milyen szülő az ilyen?? én elhiszem, h van pénz szarásig, meg szereti a gyereket, de akkor is
mi van, ha az utcán a réti négerek meglátják milyen telefonja van, és elveszik, netalántán nem adja oda, és bele se gondolok, mit tesznek egy gyerekkel... meg nem is kell gyerek, megkéselik azok akit akarnak...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fcsabika1 #29824 üzenetére
hogy én mennyire utálom az ilyen oszd meg és uralkodj szarokat
ha van ezermillió idióta megosztós-lájkolós ismerősöm, akkor van csak esélyem... (már ha egyáltalán van, és nem kamu az egész...)
köszi az infót amúgy, egy lájkot megért, de megosztogatni nem fogom, az biztos...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dermesztő #29758 üzenetére
majdnem olyan hideg van, h hó essen mondjuk...
nagyobb akksit igazából még egyik THL-hez sem találtam [link]
Azt lenne jó tudni, hogy pl. a W8 akksija jó-e bele, de mondjuk nem érne semmit, mert az is csak 2000mAh-ás
szóval nem látok rá esélyt, hogy lesz nagyobb akku -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dermesztő #29752 üzenetére
akkor ő biztos langyos
(vicc volt, ne vedd sertésnek
)
nekem előbb nagyobb akksi kellene, majd utána a szilikonmelltokde a "sima" G3 csak 2 magos, így nem játszik...
@tardkk: attól függ, mint tud a telefon! a legtöbb egyik kártyára érkező hívás esetén a másikat "kikapcsolja", így csak az átirányítás működik... a dual standby ami tudja azt, h mind a kettő egyszerre "online"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Gege94 #29747 üzenetére
nagyon utánajártam, az biztos
egy tok rá, és már nem lesz fehér
nekem még sose volt fehér halóm, így bepróbálkoztam vele... legalább divatmajom lehet én is, mint a fehér szifonos majmok
@Dermesztő: csütörtök délután lett leadva a rendelés, szóval még sehol semmi... :/ a státusz: "Transporting"
szerintem is jó kütyü, azért is ezt rendeltemde ha lesz Jiayu G3-nak 4 magosa, ilyen árban, akkor arra valószínű, hogy le fogom cserélni!!
25-05-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dermesztő #29723 üzenetére
na ezt én is szeretném tudni
túl sokára
tokot adnak hozzá, nem olvastad a blogomban gg72?
bár most nézem, már nincs az a kép minidealen fent, ahol a csomagban látszódik a tok
de ez legyen a legkevesebb...na de hol vannak azok a "hidegek" a THLről? A levonóról sokkal több van...
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
justaview #29622 üzenetére
fogadunk?
cimborám Defy+-án annyi karc van (hajszál), hogy siralmas... csak hogy egy példát mondjak...
de akkor is... 300Ft egy fólia, ami nem csökkenti a betekintési szöget, nem tompít... nekem ennyit megér a dolog, nem is értem, h lehet fólia nélkül használni
@Pocok256: annyiért a legjobb vétel lenne!!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
Hátha érdekel valakit egy kis összehasonlítás...
Lenovo A820, THL W100, ZTE V967S, UMI X1S
-
CoolBoy323
nagyúr
ZTE V967S hány colos??
5 van írva minideal-en, de a youtube-on van egy csájna videó, ahol 4,3"-t írnak...[link]
meg wvga kijelzőt :/mi az igaz? van valakinek ilyenje esetleg?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77 #28920 üzenetére
Voda net nem mukodik kisebb telepuleseken.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #28880 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #28876 üzenetére
Available Shipping Methods Rates
DHL (By HongKong DHL,will write low value for custom, about 5-7days) US$26.84
Air Mail (Register Airmail By Singapore Post, about 12-25 working days) US$15.82
EMS (By Singapore EMS,about 10-20days) US$32.86
UPS Rates (No shipping available to the selected country) -
CoolBoy323
nagyúr
Az UMI-knak milyen a supportja?
X1S-t néztem most ki magamnakJobb, mint a W100 vajon? Bár lényegi különbség nem sok van... de annak elvileg lesz supportja...
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
osztraksajt #28759 üzenetére
Pro es kontra kellene... bar a w100 annyira uj, h meg semmi tapasztalat nincs...
de nekem inkabb e fele hajlik a szivem... -
CoolBoy323
nagyúr
THL W100, Lenovo A820, egyéb?
Melyik, miért? Segítsetek, mert belebolondulok
Így tanulni sem tudok a vizsgaidőSUCKra
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
xysdrtz #28669 üzenetére
azért ezt nem kéne, h percenként megkérdezed azt, ami rohadtul nem ide tartozik...
ez nem szokás itt...
ebben a topikban KERESS rá!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #28656 üzenetére
nem gorilla, de valami OGS nevű cucc, lehet ez is jobb, mint a sima...
Levonó: én csak azért nem vettem még meg, mert az 512 RAMot keveslem... de amúgy nagyon jó cuccnak tűnik!
van PHn is teszt róla, nézd át!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #28648 üzenetére
IP67, de csak DC, 4" és ICS
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #28641 üzenetére
de jó lenne...
-
CoolBoy323
nagyúr
nekem elég, mert mondom, csak zseblámpának használnám... a defy fénye kiváló szerintem is
szabof1-el mi tudjok, mi a dörgés ilyen téren@dReFiX: de azt írják, h + postaktg... szóval nem free az szerintem... ha csak az 1,04-es szorzó lenne, akkor is olcsóbb, mint bárhol máshol...
-
CoolBoy323
nagyúr
hogy itt semmi sem jó senkinek
nem lehet minden tökéletes
amúgy nem hiszem, h azért ilyen olcsó, mert törötten küldik
egyedi, véletlen esett volt remélem...
csak hát ez sem tökéletes telefon... a vaku nagyon hiányozna (zseblámpa), meg alul az a vaskos rész nem értem mire jó
kezdek kikészülni
-
CoolBoy323
nagyúr
TMALLBOXnál Lenovo A820 150$ miért ilyen olcsó itt?
etotalknál 144$
mondjuk + szállítási ktg, az nem tudom mennyi...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
FatalEror #28579 üzenetére
itt írtam le kb, h mire van szükségem
most akkor a mobilnethez (T-mobile) ez jó srácok:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz -
CoolBoy323
nagyúr
ZTE V985 Grand Era erről mi a véleményetek?
bár én már ennyit nem adnék érte... meg nem cserélhető az amúgy is pici akksi :/
érdekes, hogy amelyiknek relatív van neve, az sokkal drágább... vajon miért?!?! (kivéve a levonót
)
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #28510 üzenetére
ez mondjuk jogos!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Gege94 #28499 üzenetére
nem reklámfogás, hisz ez egy olyan arányszám, ami megmutatja gyakorlatilag azt, h mennyi pixel fér el... gondolj bele, hogy mennyire ronda tud lenni a kép, ha mondjuk 100 ppi-s egy kijelző... minden pixelt látsz!
de biztos van egy szám, ami fölött már tök mindegy!
egyéb: kis hazánkban milyen frekvencián van a 3G?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged