- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tahepa #92084 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy rá való romot flashelj és Batch Tool -hoz valót (az egész, 1db img fájl. Általában a gyári romok ilyenek)! Ezt csak azért írom, mert a custom cuccok általában nem Batch Tool -hoz, hanem Flash Tool -hoz készülnek. Ez egy másik program és másik módszer, aminél a rom összetevőit külön-külön is lehet flashelni.
-
törölt tag
válasz
tahepa #92082 üzenetére
Érdemes, bár egy 3188 -asnak nem kéne belassulnia. Batch tool -ban két opció van. Upgrade és restore. Az upgrade funkció sztem nem fog segíteni. Inkább ments minden fontos dolgot és restore -ral flasheld a romot! Az mindent radíroz. Aztán újraindítod, hagyod 5-10 percig felállni a rendszert, ne állítgass rajta semmit! Majd megint újraindítás és onnantól használhatod.
-
törölt tag
válasz
balazs1011 #92006 üzenetére
+1
-
törölt tag
válasz
csepe43 #91456 üzenetére
Ebben arról van szó, hogy remapolja a gyári bevitel kódját. Először recovery módban adb (Android Debug Bridge) kapcsolatot hoz létre PC -vel, majd arról terminálparancsokkal írja át a kódokat. A generic az alap bill. kódját tartalmazza, a hid pedig a bluetooth külső bill kezelő beviteli metódus (input method). Először az eredeti vissza gomb kódjának a sora elé tesz egy kettőskeresztet. A Linux (Android) a # -tel kezdődő sorokat nem veszi figyelembe futtatásnál (így szoktak megjegyzést, infót írni kódba). Majd egy új sor hozzáadásával átprogramozza a szükséges gombot egy másik kódra. Azt nem tudom, hogy mi a művelet eredménye, mint ahogy azt sem, hogy miért csak ilyen bonyolultan sikerült ezt felülírnia. Én anno az SGS2 hid kódját írtam át úgy, hogy egyszerűen felülírtam a szükséges fájlt, átírtam a jogosultságot, visszacsatoltam olvashatóként a mappát és újraindítottam a telót.
-
törölt tag
Sőt, majdnem lehetetlen. Erre van a realtime rögzítés. A log meg úgyis fut, szóval csak a leállításnál necces a dolog. Indítás után vissza tudod nézni a logot az elejéről. Android Terminal Emulatorral is megnézheted és kiírathatod txt -ben. A dmesg parancsra pedig a bootidejű logot jeleníti meg. Úgyhogy vannak lehetőségek.
-
törölt tag
válasz
Laza... #91446 üzenetére
Én a Logcat Extreme -t ajánlom! Floatingban is tudja futtatni, vagyis a hiba előidézése közben, realtime látod a logot, valamint realtime rögzítést is tud (bár ez értelem szerűen erőforrásigényes, ami önmagában is egy hibaforrás). Nagyon hasznos program.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #91398 üzenetére
Sztem nem így van. Ha csak ennyi lenne, akkor nem lenne a CC -s telókban olyan hw összeállítás, ami nem passzol a vélt kínai verzióval. Tulképp ezt nevezzük klónnak, csak ez jelen esetben kicsit másképp értendő, mivel a hazai támogatás, szervíz és reklamációs útvonal adott.
A root -tal kapcsolatban megváltozott a CC álláspontja?Hol volt ez a fórumon? Linkelnéd?
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #91395 üzenetére
Sajnos, ilyenkor sosem jön az a bizonyos magas labda. Pedig javasoltam volna, hogy kérdezzék meg odaát Maiden -t, hogy mi a véleménye a CC -bérencségemről. Sztem elég határozott lenne a válasza.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #91387 üzenetére
Akármit csinálsz, valakinek úgyis kinyílik tőle a bicska a zsebében.
Egyébként szted nem vagyok felkészülve ilyen reakcióra? Ennél azért rutinosabb vagyok. -
törölt tag
válasz
balazs1011 #91316 üzenetére
Nálam is az egyik befutó. Nem mondom, hogy tele van vele a net, de pl. az XDA -n van topikja. Elég sok dolgot meg lehet róla tudni. Több frissítés is volt már és CM is van rá.
-
törölt tag
válasz
Blue Eagle #91194 üzenetére
Ha nem tudom, hogy mi az a 3e, a CWM, stb, akkor kb. semmit sem tudok az Android lelkivilágáról. Akkor bármibe, bárhogy belepiszkálhatok, hisz nem gátol az a tudás, hogy esetleg hibás műveletet hajtok végre és téglagyárat nyitok.
-
törölt tag
válasz
DaemonX #90893 üzenetére
Wireless töltéssel biztosan nem működik, mert az MHL -hez kell a plusz delej, úgyhogy azt mindenképpen töltőre kell dugni (kivéve külön HDMI kimenettel rendelkező telók, pl. egyes Sony -k). Ráadásul, ahogy korábban írták, vagy OTG, vagy MHL. A screen mirroring sem nyerő, mert játékhoz túl sok a késés, lag. Olyat tudsz csinálni, hogy MHL + bluetooth kontroller. Én csak egér-bill párost használok MHL -lel, de a bt. kontroller is létező dolog, többen használják ezt a módszert pl. Android miniPC -khez. Egy másik lehetőség, hogy egy másik droidot használsz vezérlésre, wifin. Ehhez a Droidmote programot szokták használni.
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #90749 üzenetére
Attól még a szám külhoni lesz, tehát Magyar mobil hívása biztosan drágább lesz róla (mármint közvetlenül, GSM -en). De a net esetében már más a szitu és mint tudjuk, ha net van, akkor minden van. Nekem legalábbis ez elég, hiszen a Dellmontos VOIP esetén kiírathatom bármelyik beregisztrált telószámomat a hívottnál. Dual SIM esetén pedig hívható is vagyok azon a számon.
-
törölt tag
válasz
tpeter77 #90731 üzenetére
Ha az EU eltörli a roaming díjakat, akkor az eredeti díjszabás szerinti díjst kell fizetni függetlenül a felhasználás helyétől az EU -n belül. Ha mondjuk a román Digi tarifája kedvezőbb, akkor használhatod azt is Magyarországon. Ez első sorban az adatkártyáknál lesz érdekes.
-
törölt tag
válasz
Nuenue #90708 üzenetére
Az, hogy a Telenornak dolgozol, még nem jelent semmit. Az igazság az, hogy a VOIP tiltás, mint írtam, jelenleg a szabvány SIP protokollt érinti. Skype -ot, Viber -t nem szoktak out hívásra használni. A Dellmont klienst viszont nem érinti a tiltás, úgyhogy ez pusztán elméleti akadály.
Laza:
Reméljük, hogy az EU letöri a szarvukat jövő decemberben. -
törölt tag
válasz
Nuenue #90687 üzenetére
Ez nem igaz. Nekem még előfizum sincs. Valami Praktikum Ász nevű feltöltősben vagyok, amihez havonta vásárolok netet. Vagy Mymenü ajánlatot, vagy Deezer -t. Több, mint egy éve nem indítottam GSM hívást. Múltkor alaposan utánanézettem az ügyfélszolgálatossal és nem talált semmilyen tiltásra utaló infót.
-
törölt tag
válasz
wwenigma #90670 üzenetére
Abba az OFF -ba én is benne voltam és sztem is jól jött ki. VOIP -ban viszonylag otthon vagyok és elhangzott itt néhány dolog, ami félreértésre adhat okot. Pl. nem mindegyik szolgáltató tiltogatós. A Telenor pl. nem az. Ha jól tudom, 1-2 legolcsóbb netcsomag (50-100MB) kivételével nincs semmilyen tiltás. Sajnos, a három közül neki a leggyengébb a lefedettsége és ebben sztem már csak 4g -n várható javulás. A szolgáltatók jelenlegi tiltásai egyébként a szabvány, 5060 -as porton kommunikáló SIP protokollra korlátozódnak. A VOIP -os topikban mozgolódók legalább a 90% -a valamelyik Dellmont klónra regelt. Ezekhez van egy spec. kliens, ami titkosított kapcsolattal kommunikál a szerverrel. Ez jelenleg nem tiltott egyik szolgáltatónál sem.
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #90654 üzenetére
Milyen csomag? Én feltöltős vagyok. Nem akarok ilyen elkötelezettséget. Pont azért szeretnék dual SIM -es telót. Ráadásul van néhány szolgáltatás, ami csak adatkártyához rendelhető, hanghívásoshoz nem.
-
törölt tag
Nem akartam vitát generálni, nincs ebben ennyi. Ha csak a GPS -ben gyengébb, mint a Snapi, az számomra viselhető. Szinte csak autóban kellene. Van navira célhardverem és legfeljebb dobok mellé egy bluetooth vevőt. A Nubia még a "húdedrága" ZP999 -et is übereli cirka 40 dollárral. Azt még nem néztem át alaposan, hogy miről kéne lemondanom. Az infra hiánya nem akkora érvágás, az NFC -é viszont fájna. Ellenben a Zopoban van plusz egy giga ram.
Beg:
A szolgáltatás díjmentes, de az átirányított percekért perkálni kell. -
törölt tag
válasz
Atomcsirke #90570 üzenetére
De ha jól sejtem, a 6595 GPS képességéről még nincs konkrét infó. Akár jó is lehet. A Zoponál is kiemelik a gyors pozícionálást. Remélem, tanultak a 6589, 6592 hibáiból!
-
törölt tag
válasz
Atomcsirke #90549 üzenetére
Én ezt a Nubia Z7 maxot néztem ki. De részemről nem volt elvárás a Snapi. Te miért ragaszkodsz hozzá? Miben jobb szted a 801, mint egy MTK6595? Kíváncsiságból kérdezem, nem kötözködésből.
-
törölt tag
válasz
janakbacsi #90501 üzenetére
T -nél nem tudom, hogy mi a szitu, de a Telenornál pl. van éjszakai 100GB havonta. Ez egy kiegészítő szolgáltatás, ami csak adat SIM -ekhez rendelhető.
-
törölt tag
válasz
Dominó85 #90493 üzenetére
Hát igen. Én csak egy mezei fuvaros vagyok. Nincs diplomám és nem értek a magasabb szintű gazdadági összefüggésekhez. Nekem csak Samsungom van. Szerencsére már sikerült megszabadítanom azoktól az "innovatív", erőforrászabáló, hasznavehetetlen alkalmazásoktól, amikkel a Samsung diplomás termékfejlesztői telerakták.
-
-
törölt tag
válasz
punky10 #90394 üzenetére
Ha már itt tartunk, MTK -ra van az MTK Control, ami Taskerből vezérelhető. Tud vki ilyen megoldást Snapira? Azt szeretném, hogy ha neten telefonálok az egyik sloton, akkor automatikusan kapcsolja le a másik slotot, hogy egy magasabb prioritású, bejövő GSM hívás ne szakítsa meg az aktuális beszélgetésemet.
-
törölt tag
-
törölt tag
Múltkor írtam havarom nyócmagos csodaszerzeményéről, amiben 4GB ramon hasít a legújabb, 4.5.8 -as Android. Most ismét megkaparintottam. Hát tényleg csuda egy darab. Sajnos, PC -re nem tudom csatlakoztatni. A rendszerinfó szerint már majdnem 7GB ram van benne. Root van, de nem sokat árul el magáról. Szerinte ő egy Zomi N9800-4G. Dmesget elutasítja. Elixírrel azért sikerült vallatnom egy kicsit. A procinál találtam freki értékeket. Max 1,3GHz. Valamint egy utalást a típusra. MTK 6582. Szoftveres részből annyi érdekeset találtam, hogy tele van mindenféle MTK -s segédalkalmazással, meg van két, kínai krixkraxos rendszeralkalmazás, amik a Baiduhoz kötődnek és annyi jogosultság nem is létezik az Androidban, amennyivel ezek rendelkeznek. Ezen kívül, a log szerint a teló nagyon szeretne kommunkkálni vmi ijinsan.com szerverrel. Eddig ennyit sikerült kiderítenem. Szerintetek jól választott a srác?
-
törölt tag
válasz
DaemonX #89353 üzenetére
Valahogyan biztosan rá tudod venni. Ez a "támogatja" dolog nem kőbevésett. Gyárilag a 32GB feletti kártyákon az exFAT -ot erőltetik azért, mert erre 4GB -nál nagyobb méretű fájlt is fel lehet írni, ami pl. a HD kameráknál hasznos és még az ostoba Windows is kezeli. De ezt át lehet partícionálni FAT32 -re és akkor látni fogja olyan teló is, aminek a kernele nem rendelkezik exFAT támogatással. Másik lehetőség egy első, kis, FAT partíció után (szükséges a meghajtó csatolásához) egy nagy EXT2 partíció létrehozása. Ez egy nem naplózó, linux fájlrendszer. Előnye a FAT -hoz képest, hogy tudja kezelni a symlinkeléshez szükséges jogosultságokat. A symlink pl. alkalmazások adatainak áthelyezésénél jön jól. Ezt a második partíciót viszont nem minden készülék csatolja automatikusan. Van, amelyiket "rá kell beszélni".
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #89248 üzenetére
Persze, hogy vágom! Csak azért reagáltam, mert sztem egy nethasználónak ez kevésbé necces kompromisszum, mint mondjuk az akkuidő rövidülése. Azt nem tudom, hogy mekkora az eltérés egy/két aktív rádió modul esetén. VOIP kliensnél, a fogadó üzemmód aktiválása egyértelműen érzékelhető változással jár. De ennek zavaró hatása is felhasználói mód függvénye. Otthon van töltőm, autóban rögtön tartóba rakom a telót és még a motoromon is van szivargyujtó csatlakozó. Ezért nálam akkuidőben pár óra mínusz nem számít.
-
-
törölt tag
válasz
8.utas #89236 üzenetére
"Tehát nincs kérdés dual active vagy 2db telefon."
Ez nem ennyire fekete/fehér. Vannak alternatív megoldások is, amik felhasználási módtól függően, kiválthatják a dual SIM, dual active módot. Az SGS2 már messze nem csúcs, inkább az alsó-középbe sorolnám, ráadásul csak egy SIM van benne. Mégis elérhető vagyok két számon, akár egyszerre is, átirányítás nélkül. Csak nem VOIP -tiltós net kell hozzá, meg egy Reenger account. Vagy lehet GSM-VOIP gatewayes megoldás és még sok, egyéb lehetőség. -
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C #89184 üzenetére
Tudom, hogy mire gondoltál, de a dual SIM, optimalizációs szempontból egy káosz. Nincsenek megteremtve az egységes alapjai, a gyártók úgy kókányolják bele a rendszerbe, ahogy tudják. Ráadásul nem nyíltak az SDK -ik. A Google -nek már régen lépnie kellett volna. Már csak azért is, mert az Android híváskezelése enélkül is több sebből vérzik.
-
törölt tag
Tegnap kíváncsiságból belemerültem egy kicsit a Honor6 kulisszatitkaiba. Hát ez egy őrület! Ennyi verzió között nem könnyű kiigazodni és akkor még ott a rizikófaktor, hogy tényleg az van -e a csomagban. De egy SIM, két SIM, Snapi, nyóc mag 1,7, vagy 2 GHz -en, NFC, 624 -es, vagy 628 -as Mali, jáááájj! Mázlim, hogy nem vágyom rá.
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #88924 üzenetére
Szintén Bp., bár sokat utazom. Nálam a Dellmont hibaaránya is bőven a "belefér" kategóriában van a múmia SGS2 -őn (a Telenoré már kevésbé tetszik). De nagyon kíváncsi lennék egy 4G -s csájnafonra. Meg én az otthoni netet is szeretném leváltani, úgyhogy beleférne egy drágább adatcsomag.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #88919 üzenetére
Nagyapámnak volt egy collos készlete (amit később megörököltem). Kérdeztem tőle, hogy honnan sikerült ilyet beszereznie? Kiderült, hogy abból az időből származnak, amikor nálunk ez volt a szabvány (mármint nem csak a csöveknél). A legféltettebb kincseim (emlékeim) közé tartoznak.
-
törölt tag
válasz
cappa72 #88830 üzenetére
Saját Samu tapasztalat:
Egyik kernel CWM -je nem állította vissza a másik mentését, valamint nem minden szükséges állomány szerepelt a mentésben.
JB - KK váltás után nem lehet visszaállni JB -re, CWM visszaállítással. Először vissza kell állítani JB partícióit (teljes, partíciókiosztást is tartalmazó JB rom, Odinnal (pit fájl + repart opció)) és csak aztán a CWM mentést.
RK -s tapasztalat:
Gyárinál nagyobb programtárhelyet biztosító parameter fájlal flashelt rom CWM mentését nem lehet gyári partíciókiosztásra visszaállítani.
Hírtelen ezek jutottak eszembe, de linkelhetem a PDA fanos leírást a (romolás 1x1), amiben ezek világosan le vannak írva. Több készülék (telók, miniPC -k) topikjaiban előforduló probléma, hogy ilyen hibák miatt nem áll fel a rendszer CWM visszaállítás után. Azon csodálkozom, hogy Te még nem találkoztál ehhez hasonló problémákkal. -
törölt tag
válasz
#18193920 #88821 üzenetére
Olvasd el, hogy mit írtam! Sztem a gyári visszaállítás nem érinti a recovery -t. Azt is tudjuk, hogy partícionálás sem történik. Tehát véleményem szerint a két dolognak nincs köze egymáshoz. Igen, valóban írtam CWM -mel kapcsolatos korlátozásokról, de a gyári visszaállítás nincs köztük. Vagy Te mire alapozod, hogy a gyári visszaállítás volt az oka a CWM visszaállítás sikertelenségének?
-
törölt tag
válasz
#18193920 #88814 üzenetére
A CWM a recovery -ben van. Azt nem érinti a gyári visszaállítás. CWM mentés visszaállítását viszont azzal a verzióval kell csinálni, mint amivel a mentés készült és a telón is az a rom legyen, de legalább azonos Android verzió! A CWM csak a partíciókon levő adatokat tudja menteni, magukat a partíciókat nem. Ha ezek egy verzióváltás, vagy tárhely átpartícionálás miatt, közben megváltoztak, akkor nem lesz sikeres a visszaállítás.
-
törölt tag
Előre leírom, nincs ilyen telóm, csak automatizálással kapcsolatban találkoztam a szituval. Van egy MTK Control nevű alkalmazás, amivel kapcsolgatni lehet. Ez Tasker plugin, vagyis Tasker -ben (és E-Robot -ban is) megjelenik a külső beépülőknél. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolgatást automatizált műveletekbe lehet illeszteni.
Az átirányításra pedig írták már a kódot, aminek futtatása szintén automatizálható.Dominó85:
Választ sajnos nem tudok, csak topikot. -
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #88418 üzenetére
Próbáld meg mondjuk Poweramp -ban hozzáadni a megosztást a zenei könyvtárhoz, hogy beolvassa a tartalmát, hogy az ott levő zenék között is tudj tallózni, vagy lejátszási listát készíteni! Úgy, mint ha a teló megadott zenei könyvtárában lennének. Ugyanez a szitu filmekkel az MXplayer -ben, vagy a QuicPic -kel a képeknél, stb.
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #88391 üzenetére
A CIFS kernel szintű csatolás. Az OS összes alkalmazása helyi médiaként látja a tartalmat, vagyis olyan alkalmazások is közvetlenül tudják kezelni, listázni, amelyek nem támogatnak hálózati médiát (pl. Poweramp, MXplayer, Qickpic, stb). Ezen kívül, a csatoláson belül végzett áthelyezések ugyanúgy nem járnak valós adatmozgással, mint ha közvetlenül a távoli eszközön hajtanád végre. Mondjuk a PC, vagy a NAS letölt egy állományt a download könyvtárába, de neked a video könyvtárra van a DLNA. Nem kell TeamViewer -rel belépned, csak a teló fájlkezelőjében a csatolt mappán belül áthelyezned. Ez csak két példa, lehetne még sorolni. Akkor igazán hasznos, ha úgy építed fel az otthoni hálót, hogy van egy központi adattároló (NAS, vagy okos router) és az összes kliens ezen keresztül éri el az adatokat.
-
törölt tag
válasz
Laza... #88384 üzenetére
Na, ez pl. alapvető tévedés. Az S2 sem tudja ezeket alapból és a Samu nem az a cég, amelyik olyan nagyon partner lenne az ilyesmiben. Ezek a funkciók a közösségi támogatásnak köszönhetőek (custom romok, kernelek).
mrfrakk:
Bocs, de ilyen alacson színvonalon nem kommunikálok! Én csak technikai szempontból nézem a problémát, nem érzelmileg kötődöm a telóhoz. Addig nem tudhatod, hogy ízlik -e egy étel, amíg meg nem kóstolod. De kóstolás neélkül kijelentení, hogy nem szereted, hááát... Amíg nem tudod, hogy mi az a CIFS, addig nyilván azt sem tudhatod, hogy szükséged lenne -e rá. -
törölt tag
válasz
#18193920 #88380 üzenetére
Te nem kérdeztél, más viszont igen. Azt gondoltam, hogy a téma vitageneráló mivolta miatt raktad be a képet. Azt nem feltételeztem rólad, hogy azért tetted, mert szted nem lehetséges olyan felhasználási mód, amire egy régebbi teló alkalmasabb, mint egy új. Ez a feltételezés ugyanis ostobaság lenne.
aytukabozs:
Én nem írtam az Ő igényeiről. Amire reagáltam, az az volt, hogy a 2-3 éves teló eldobós kategória. Ez egyáltalán nem ilyen egyértelmű. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #88373 üzenetére
A "jobb teló" az relatív. Ami Neked jobb, az nem biztos, hogy nekem is az. Sajnos, sok infó nemhogy a specifikációkból, de a tesztekből is kimarad. Ha nem használsz pl. CIFS csatolást, vagy soros port adaptert, akkor sosem fog számodra kiderülni, hogy van -e hozzájuk kernel támogatás. A soros port nálam sem napi szintű, de a CIFS igen. MHL adaptert is használok és ez a funkció sem egyértelmű a kínai telóknál, hogy működik, vagy sem. Sorolhatnám még a kérdőjeleket.
mrfrakk:
Nyugi, tudom, hogy mit írtam és számítottam ilyen visszakérdezésre. Tudom kezelni a dolgot, nem írok olyat, ami támadási felületet ad és nem megyek bele kilátástalan vitába! -
törölt tag
válasz
aytukabozs #88274 üzenetére
Na, kicsúsztam az időből. Köszi! Ezt tényleg "végszóra" találtad. Sajnos, egyik sem nyert. MX4 -ben nincs kártyahely, bár ezen talán túl tudom tenni magam, ha Aroma fájlkezelővel tudok olvasni/írni pendrive -ot. Lenovo kicsi (phabletet szeretnék), a Mogu név nekem nem mond semmit, a másik kettő meg jó esetben prototípusként létezik.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #88271 üzenetére
Kemény vagy, Csoki!
-
törölt tag
Tud vki nagyonbelsőtutimegbízható
infót, hogy mikor árasztják el a webshopokat a nálunk is használható 6595 -ösök?
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #88195 üzenetére
Ha telepítesz egy alkalmazást, akkor az felhasználói alkalmazás lesz, ami a /data/app -ba kerül, az adatai pedig a /data/data alá (többnyire, de ebbe ne menjünk most bele). Ezek a könyvtárak írhatóként vannak csatolva. Ezzel szemben a gyári launcher rendszeralkalmazás, ami a /system alá kerül. Ez viszont csak olvashatóként van csatolva és mások a benne levő alkalmazások jogosultságai. De nem feltétlenül kell a "hókuszpókusz", (ami egyébként fájlkezelőben talán 3 bökés a fájlon). Pl. Titanium Backup -ban (lehet, hogy csak a pro -ban) van "konvertálás rendszeralkalmazássá". Az ugyanezt csinálja.
-
törölt tag
válasz
cappa72 #88190 üzenetére
Ha a srác szeretné, akkor megcsinálom neki a mentést. Egyébként némi netes kutakodás után arra jutottam, hogy nem minden adat irreális benne. A buildben a 4G az nem LTE, hanem a ram -ra utal. Még nem tudtam utánajárni, hogy ebből mennyi az annyi. Viszont KK -van rajta, nem JB. A notibár átlátszó, nem fekete és a fejlesztői menüben van dalvik/art opció. Úgy néz ki, hogy a 32GB -os belső tár is reális, mert huszonx MB szabad helyet ír.
-
törölt tag
válasz
#79335424 #88068 üzenetére
Bocs, kicsúsztam! Szóval felesleges a screenshot, RVR400 által, #88054 -en linkelt Alis képeken egyértelműen ez az izé van. A doboza is ugyanez. Elég közeli cimborám a srác (nem is értem, hogy miért nem kérdezett meg előtte. Gondolom, vmi hirtelen ötlet vezérelte, vagy beszámította vmibe), úgyhogy biztosan lesz még bőven a kezemben az ufo. Eddig egy akciókamera képét streameltük realtime és ment szépen. Az Alis oldalon találtam egy érdekes ficsőrt, amivel telóknál eddig még nem találkoztam:
"Internet with USB LAN!! Surfing even without WIFI!!"
Na, erre kíváncsi leszek, mindenképpen tesztelem. Meg akkor már végre kiderítem az MTK CIFS képességét is. Az Alis oldal szerint a root is egyszerű. Lehet, hogy alapból pre -rootolt? Majd telepítek egy terminált és meglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest