- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
feltamadas #131525 üzenetére
Úgy emlékszem beszétünk már itt róla és az a x821 volt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #131436 üzenetére
Dehogy találtad...
A lelki béke akkor jön el, mikor már nem hajtjuk a jobbnál jobb vasakat,de megelégszünk azzal, ami kielégíti az igényeinket. Így van ez a nőkkel is!
Ám a Mi6-ra én is kíváncsi vagyok. Első blikkre tetszik, -aztán majd ezt is tönkre veri a xiaomi a szoftveres bohóckodással!
-
no, amjd megláss'uk
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #131434 üzenetére
Végre valami... Már kezdtem feladni!
-
WOT-H-A-C
veterán
Láttad Tibi? [link] Kiadta a Xiaomi a Note 2 forráskódját?
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem tudhatjuk mekkora a tőke, amit forgatnak. Simán lehet, hogy ez a webshop csak másodlagos. Illetve a másik a xiaomi(már ha közvetlen a gyártóval kooperálnak). Kitudja mik náluk a prioritás, de nem hiszem, hogy egy kicsi európai webshop igényeinek kielégítése a legfontosabb.
Ettől független hibátlan amit leírsz, én is így gondolkodom, de nem látunk a kulisszák mögé.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dave Crank #131057 üzenetére
Próbáltál másik böngészőt? Van amelyik simán engedi pl. hogy külső playerrel nézd meg azt a videót és van amelyik a sajátját használja. Konkrétan a te példáddal még nem találkoztam.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
felegyhazig #130941 üzenetére
A zuk z2 pro sem tartalmaz gyárilag magyarnyelvet, a z2 sem.kivéve, ha webshopos tákolt ROM-al kapod
, mert , akkor lesz egy olyan kb., mint a Leagoo-ban. Viszont ez a büdös életben nem fog frissülni és egyéb hibái is lehetnek. Szóval, ha nem akarod piszkálni a telefont, akkor kb. a Zuk és Leeco-o telefonokat el is felejtheted. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #130745 üzenetére
Na igen, a " a Xiaomi hozza a kötelezőt.." . Figyeld meg, nemsokára lesz, hozzá minden jó és szem s szájnak ingere. (LOS,CM,Mokee, anyám kínja) , a flagshipek, meg csak vegetálnak..
Aztán lehet, hogy csak én várok sokat, és közben nem is én vagyok a célközönség.
"Köszi a tesztet.."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #130476 üzenetére
Ez tényleg elég karcsú így..
-
WOT-H-A-C
veterán
Tibcsi, mivan ezzel a mi note 2 vel? Nem találok hozzá semmi custom rom-ot.
Nem nagyin kaptak rá a developerek.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #130345 üzenetére
Lehet
. Én sem foglalkoznék vele. Ugyan nem ástam bele magam jobban, de nem sok egyértelmű infót találtam hirtelen, így én is inkább tutira mennék.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kymco #130342 üzenetére
Ha kell b20 x821 et keress. Az tudja. Ez lehet elírás vagy egy olyan modell ami nem volt köztudatban, vagy akármi. Másfelöl ilyenkor taktikusabb valami specifikációkkal foglalkozó tech-es oldalt keresni előbb. A webshopok gyakran írnak hülyeséget. Btw én sem találtam olyan leírást, ahol az x829-nél írnák a b20-at.
-
WOT-H-A-C
veterán
Urak, most már eléggé kitárgyaltuk a vírusírtókat és a reklámok blokkolását velük. Ne OFF oljuk tovább a topikunkat!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
atee_13 #130229 üzenetére
Az S810 nem a legjobban sikerült lapkája a tátikának. Ettől független teljesen élhető, csak a komoly 3D alkalmazások rendesen izzasztják. Nincs noti led, kicsi az akku, nincs b20 és nem tudom mennyire probléma mentes ez a kijelző technológia. NFC viszont van és "olcsó" , mint a föld (már a kezdő árához képest).
Nálam kiesne az akku , notiled miatt. No meg arany!
De ez szubjektív. Másrészt ezen az áron nem rossz deal és , ha lenne fölös 60-80k-m elbohóckodni, akkor megvenném és szét hekkelném.
Még annyi, hogy közel ennyiért van zuk z2 is, ami jobb ennél!
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Van valakinek homtom ht16? Az lenne a kérdés, hogy dedikált a microsd hely, vagy az egyik sim helyére megy?
-
WOT-H-A-C
veterán
Paolinho: Ahogy mondták, írj a kollégának privit(de olvassa a topikot, segíteni fog) , a kuponos oldalát pedig kéretik nem linkelgetni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #130028 üzenetére
A kínaival mindíg csak a gond van! Persze csak addig amíg nem akarsz oroszokkal üzletelni, mert hozzájuk képest a kínai first class!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #130026 üzenetére
A jó munkához idő kell...!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129999 üzenetére
Melyik nem?
Edge mi? Gondolkodtam rajta , de elvették tőle a kedvem a "kicsi" akkuval. Írsz majd róla?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129993 üzenetére
Zárképernyőtől függetlenül CM-et rá!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #129520 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #129514 üzenetére
Ezt a telefont még az orosz lenovo-forum sem ismeri!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129465 üzenetére
Meg a kínaiaknak a hosszú köröm!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129461 üzenetére
K920 nál mikor CN-ből ROW osat csináltunk , akkor is kellettek a CN modem fileok. Akkor pl. hasznos volt, sőt elengedhetetlen. Külömben cseszett felmászni a hálózatra.
Máshol én sem láttam még hasznát.
Szerk: Ezt is oroszok csinálták.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #129456 üzenetére
Ha jól emlékszem A3600 d típus volt.
Tényleg elég kellemetlen lenne...
Nagyon csinos lett szobakutya úr!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
[KgP].Robot #129451 üzenetére
Van egy tippem ki talált meg privátban...
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129384 üzenetére
A rinyálás sosem fog megszűnni... Van ezeknek még mi a tarsolyában
"Másolat" , "minek ennyi RAM" , "ez is sz@r kínai ipari hulladék" csak , hogy párat említsek. A legtöbb akik a b20-miatt sírtak sosem hsznált kínai telefontJa és a legújabbak azért sírnak , mert "minden" telefon edge kijelzővel jön ki mostanában!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129382 üzenetére
Én is ezt tartom valószínünek. Több típus lesz, eltérő árakkal. Mint most is, csak arányaiban több.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #129299 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Frenk #129246 üzenetére
Na, most erről tudni kell, hogy webshopos ROM lesz rajta, tud ugyan magyarul, de igen foghíjasan és a frissítést is el lehet felejteni, vagy le sem fut vagy lefut, de nem lesz magyarnyelv és google sem. Ezért mondtam, hogy ROW-osa kéne nézni. Vagy ezt megvenni és feltenni rá a ROW-os firmware-t. Ami nem feltétlen egyszerű. Körbe kell nézni 4pda-n vagy lenovo-forum.ru-n. Nekem úgy rémlik meglehet csinálni egyébként, de igen rég kerestem utána.
Alapból a Nubia sem tartalmaz magyarnyelvet, kivéve, ha ezt is webshopos ROM-al kapod. Ehhez viszont, van elég custom ROM, magyarnyelvvel is!
Arra készüljfel, hogy nem feltétlen out of the box készülék egyik sem. Max kompromisszumokkal.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Frenk #129244 üzenetére
Elég érdekes összehasonlítás... Kezdjük ott, hogy a Vibe Z2 -nek nem "K920" volt a neve. A Vibe Z2 Pro volt S801 -el. Inkább a Z2 Pro -val kéne összehasonlítanod a Nubia-t, mert azzal van pariban. Másrészt legjobb tudomásom szerint a Vibe Z2 sem volt duál aktív , mint ahogy a nagytesója sem. Sem a ROW-os , sem CN típus.
Btw , ha ragaszkodsz a Vibe Z2 kontra Nibia pároshoz, akkor egyértelműen a Nubia az ár/érték bajno, ha ahardvert nézed. Viszont, ha kéne a normálisan lokalizálz szoftver is , akkor kell nézni egy ROW os Vibe Z2-őt, de az nem 30k lesz.
-
WOT-H-A-C
veterán
KamuMazsola: Ugyan , semmi gond!
aytukabozs: Boztos ecetet pisilnek utána kint a lányok...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
KamuMazsola #129174 üzenetére
Azvtiszta sor.. Az 1. és 3.-at említettem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129171 üzenetére
Hüle kínaiak.
Nem hogy inkább fullos csajokkal reklámoznának...
Na, jó ez csak (rossz) vicc volt. De teló tényleg jó lesz, még az alap változat is!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129169 üzenetére
Nem látom mi a külömbség az első és 3. közt. Szín?
Jónak tűnik. Szerimtem 400$ még jónak számít ezért a vasért és látja a galileo holdakat is!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129166 üzenetére
Megteszem amit lehet!
No, meg kényelmes is vagyok.
De ez tényleg felkeltette az érdeklődésem. Főleg b20 al. Már csak egy jó árazás kéne.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129164 üzenetére
Biztosan jólnteljesít az akku, de nekem kevés sajnos...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #129156 üzenetére
Miért nem lehet belerakni egy 4000 mAh ás akkut?
Már venném is..
Ja nem.. Majd , ha kijön az első használható CM!
-
WOT-H-A-C
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Uraim! Az akkuumlátoros-merülős -töltős civakodást vagy tereljétek normális hangvételü mederbe , vagy fejezzétek be!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #128736 üzenetére
Én is a RN3 P-t mondanám. Még b20 is van. Bika akku és hekkelheted össze-vissza. Van rá minden mint a búcsuba!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #128650 üzenetére
Pedig mit szenvedtem mire az összes linket kibogarásztam!
-
WOT-H-A-C
veterán
Mivel ez kínai így elég kicsi az esélye. Bizonyos esetekben a ROW-os változat firmware-ét rá lehet bütykölni a kínai verzióra is. De! nem minden esetben működik, van , hogy letéglázza és van , hogy csak a modem file-okat kell csereberélni a flash után. Szóval alapos utánaolvasást javaslok. A magyarországi Lenovo forgalmazókat meg el is felejtheted, mert ha meghallják, hogy kínai verziód van, egyből elhajtanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest