- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
CoolBoy323 #71122 üzenetére
Oszt jobb esetben szarul vágja ki a kártyát,farigcsálhatsz utána :-) az enyém így járt.
-
Bferibörs
addikt
Véletlenül huhgabungo kolegának írtam válaszként.
A scribem árát sajna nem kaptam vissza, adtak 2 hónap után újatígy marad egyenlőre, nem lesz Lenovó K910- em sajna
.
Mivel az előző teljesen meghalt szoftveresen, ezt szeretném valahogy lementeni tokkal-vonóval,ha szükséges újra tudjam indítani.
Ehhez kérnékszépen segítséget. -
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
svgyula #69655 üzenetére
Sajna ilyen telóm még nem volt,alcatel 997d,scribe,sony amit használtam,sonyn próbáltam a kikapcsolt állapotos töltést.minden telómat több órát kell tölteni ( 2-3 óra ) merülés vidéken gyenge térerővel 4-5 óra aktív használattal ( net,gps,füles) átlag használattal kb 1,5- 2 napot bír kb. egyforman mindhárom teló.
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
b0bcat #69634 üzenetére
Gyors töltésről van szó,az,hogy az automatika jelzi a 100%-os töltést nem jelenti azt,hogy az akksi fel is van töltve teljesen,telefon akkumulátor szakmai cikkben olvastam ajánlásként,így tudjuk teljesen feltölteni az akksit, egy próbát szerintem megér,érteni nem értek hozzá.A lekapcs utani töltést probáltam sonyn ,tovább bírta szuflával.
-
Bferibörs
addikt
válasz
kiskatz #69617 üzenetére
Több próbálkozást olvastam a gyors merülésről.Az egyik ,hogy kb.minden 20. töltésnél 14-15 órát töltsük az akksit.A másik,hogy bekapcsolt állapotban töltsük fel 100%-ra majd kapcsoljuk ki a telót ne húzzuk ki a töltőt közben és így töltsük tovább.Ha van töltés jelző led jelezni fogja ha feltöltődik.Nem kell meglepődni,kikapcsolt állapotban sokáig fog még tölteni.
-
Bferibörs
addikt
válasz
svgyula #69443 üzenetére
Én spec nem találtam "nagy márkás" telefonban pld. Lenovo K910-nek megfelőt.
Szerintem ha egyszer valaki egy kínait a kezébe vesz és nem csupa előitéletekkel kezdi buzerálni ,megszereti- kellemesen csalódik.
Persze van olyan aki alapból úgy áll hozzá,hogy az csak szar lehet,rá kell hagyni. -
Bferibörs
addikt
válasz
hungobungo #69335 üzenetére
Lehet sok hülye kérdést fogok feltenni,bocs nem értek hozzá abszolúte,szeretném megtanulni
a teló : Alcatel OT-8008D Scribe HD elvileg MediaTek MTK6589 proci
Ha csak az eredeti custom rom-ot mentem le Recovery-ben akkor minden cucc mentődik a telefonról amit gyárilag rápakoltak ? Később ha gond van a telóval vissza tudom pakolni esetleg számítógépről is ? ( ha a Recovery nem működik a telón) ?
erre gondolok : Eredeti/Custom ROM lementése
Lementett eredeti/custom ROM visszaállítása
Vagy ettől még nem tudom életre kelteni a telefont ha pld. a Recovery sem működik rajta ?( jártam úgy telóval, hogy Recovery <3 valami jelent meg de a nyelv választáson kívül-azt sem választotta ki- semmit nem lehett vele csinálni ott megállt ,ki sem lehett kapcsolni, ilyen problémát szeretnék pld. megoldani mentéssel)
Nem értem miért kell az MtkDroidTools-t használni, cappa72 leírásából ez nem derül ki számomra sajnos-zöldfülű vagyok teljesen e téren. Rootolni nem akarok csak egy mentést készíteni ha gondom van vissza tudjam pakolni , tabletnál csináltam frimware cserét az ment egyszerű volt- telónál nem lehet frimwaret készíteni (gyári nincs) ami .img kiterjesztésű és azzal megoldani a vissza állítást esetleg gyárira ?
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
Crytek #69155 üzenetére
1430 t-ről ingyé hívható,meg is rendelheted
ezt köll kérni,meg persze kérdezni,érdeklődni felőle milyen egyéb kedvezmények vannak még oszt szerintem a futár házhoz is viszi -túl bonyolítod
-
Bferibörs
addikt
válasz
Crytek #69136 üzenetére
Hívd fel őket ( honlapjukon fent van ) Ha jól emlékszek kapcsolat csomagnak hívják.Ha van pld. vezetékes net előfizetésed hűség idővel akkor rendelhetsz hozzá mobilnetet ( persze csak bizonyos tipust ) 25% kedvezménnyel amig a hűség időd él ,ha hosszabítod akár csomag váltással akkor is folytatódik a kedvezmény.Az 1600 Ft 2 GB 7,2Mb csomag már nem rendelhető.A lehetőségeket pontosan leírják a honlapon.Na jó nem pontos de leírják :-)Ami jelenleg a legolcsóbb és aránylag jó csomag ,3 GB,60 Mb.A pontos ára fent van a honlapjukon.
-
Bferibörs
addikt
Ha van vezetékes neted próbáljm meg a szolgáltatódnál mellé társítani mobilnetet.A t-home és ups szolgáltat ilyet (a t-home jobb ) nekem 2 GB van 1600 ért.3 GB 2300 kb.és ebből még lemegy 25% a kapcsolt csomagért.7,2 Mb, illetve a 2300-as 60 Mb ha jól emléxek, az LTE 4990 - 25%. UPS árait nem tudom.Most akarok valtani en is a 60 Mb-re 3G.Ja voda kisebb csomagjai nem támogatjak a VOIP-ot ezt nem árt ha tudod.
-
Bferibörs
addikt
elvileg a HTC ből kivált csapat hozta létre a céget
Nem tudtam még átnézni az oldalt ,elvileg van több dualos telójuk.
-
Bferibörs
addikt
válasz
CoolBoy323 #67069 üzenetére
Igen , 4600 volt a csere t-mobilnál
-
Bferibörs
addikt
válasz
Baritone #65508 üzenetére
Ha tudsz pár napot várni megnézem Neked.Jelenleg olyan tartalék telóm van ami SD nélkül szinte üzemképtelen
ezen nem tudom megnézni sajna.
Vita van arról, hogy Beállítások/.......... alapértelmezett tároló hely-vagy hasonló szöveg-, mit jelent, át lehet állítani-fejből nem tudom az elérési utat. Ezzel kapcsolatban van aki azt írja, hogy csak fotók,videók,mentések kerülnek oda- nem tudom nem ezt tapasztaltam de nekem SD van a telómban alapból, ki kell vegyem-ha megérkezik-, és úgy kell megnézzem.Nem ártana tudni mi fut rajta ?
Ha addig nem válaszol más esetleg.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #65499 üzenetére
komoly ? telót nem találtam náluk egyet sem anno, akkor bocs
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
hungobungo #65450 üzenetére
Igen közben kiszúrtam
hjajj aludnom kell még a 109 500 Ft -ra
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
ezt 70-80 e körül meg lehet szerezni szerintetek valahol ?
még mindig szerelmes vagyok bele
még ennyit hozzá :
Valójában a Lenovo Vibe Z két változatban,
1. Vibe Z K910 (Dual SIM, 1. Slot 3G, 2. Slot GSM)
2.. Vibe Z K910L (4G LTE) A Dual SIM változat megjelent a kínai piacon, ahol a kereslet a Dual SIM telefonok magas. Is lehet használni kívül Kínában, ha az ország támogatja a hálózati sávszélességet. Ahol, mint a 4G LTE változata, a piacok kívül Kínában például, Malajzia, Szingapúr, Indonézia, Thaiföld és így tovább. Attól függ, milyen országban van, az O'riginal Set "lehet akár Dual SIM vagy 4G LTE változata. -
Bferibörs
addikt
Nem egészen ide vágó téma de érdekes írás a kínai telókról (is) :
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #64788 üzenetére
pld. OT 997D-nél úgy tudom szoftveresen javították, amúgy sem volt sz@r de sokkal jobb lett.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #64788 üzenetére
nálam is 3 dual MTK.. teló
-
Bferibörs
addikt
válasz
ElBastardo #64278 üzenetére
Kábelt cseréltél már ?
[Nemrégen két emberkét belinkeltem, talán próbáld meg velük felvenni a kapcsolatot.]
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
Off: nem tudtok véletlenül kínai telefon szervizt Budapesten valahol? Lányom vett Kínából azt hiszem samsung telót és kifordította a sim kártya tartót, meg kellene javítani-új a készülék.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Komplikato #63515 üzenetére
-
Bferibörs
addikt
válasz
sziklaszirt #63405 üzenetére
ICS-n beállítás, JB azt hiszem automatikusnak kellene lennie a hívás fogadásnak.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Dual simesben 4-8 mag, 2GB RAM, LTE -létezik ilyen telefon ?- ár max 100 ezer tokkal,vonóval kézhez kapva. -
Bferibörs
addikt
válasz
gipsztigris #61165 üzenetére
igaz
-
Bferibörs
addikt
válasz
konigjanos #60981 üzenetére
bingó
-
Bferibörs
addikt
válasz
Cpt. Flint #60977 üzenetére
átnézem
hazai cég 4. javításnál 30 nap után visszaküldte szó nélkül a kütyü árát,nem kértem -előtte 1x cserélte -az új is car volt
-
Bferibörs
addikt
válasz
Cpt. Flint #60968 üzenetére
passz, ezekben valahol benne van
-
Bferibörs
addikt
valszeg más dolog, pld. a lenovó felhívja a figyelmet, hogy mo-n telefont nem forgalmaz így nem is javít.
viszont hazai forgalmazóink kötelezve vannak a termékeik garis javíttatására-ha ezt nem oldja meg,nem forgalmazhatja a terméket,-az persze más kérdés,hogy oldja meg.pld. ha kifut a 30 napos javítási határidőből kötelezik a termék árának vissza fizetésére vagy cseréjére.
-
Bferibörs
addikt
gyors volt , köszi a válaszokat
miért van az , hogy ekkora kütyükbe ilyen kicsi akksikat tesznek
-
Bferibörs
addikt
hoppá [link] szerintetek ez elfogadható ár ?
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni dual simes telefon beszerzésében ?
Kínait nem szeretnék, valami megbízhatóbbra lenne szükségem 4,7-5 colos méretben, legalább a mostani teljesítmény adataival , jelenleg ilyenem van, innen , kb. fél éves, ugyan azzal a hibával 3x volt szervizben 4.x megy holnap, most más hibája van, kicsit elegem van belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest