- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Mályki #83869 üzenetére
xiaomi MI3 vagy One+ one élőben megleshető az extremedigitál boltokban. itthon is beszerezhető ezáltal garanciával, mindennel, csak drágább mint kintről rendelve. O+o igaz péklapát. amitől ockodsz, viszont 3 giga ramos erőgép és ahhoz képest olcsó.
svgyula
csak az nincs már
-
tolvaj!
őstag
válasz
Ruffian #83609 üzenetére
Akkor elölről!
repartos romot tedd fel, a leírásnak megfelelően! Ne mentést, ne másik romot, csak a repartost! Utána ha az kész,akku vissza és ne indítsd, hanem recoverybe lépj be először. Ne lepődj meg full kínai lesz, de ha ez megvan akkor már bootol a telefon utánna, tehát recoveryböl kikapcsolod, vagy akku kivesz(mivel kínai így egyszerűbb) és utána indítod már rendesen.
-
tolvaj!
őstag
válasz
cappa72 #83599 üzenetére
Bármit tehet, csak a rajta lévő romot ne mentse! Amivel kapta -a hiba leírás alapján- a 17-es multi. Bele van nyúlva a boot.img -be.
Ruffian
Mi nem sikerült a leírásból? (Note topik kiemelt hsz)
Gyorsan végig futva nem értem,a hibajelenséget. Ha már sikerült frissítened,a frissítésnek tartalmaznia kellet volna a helyes boot képfájlt, amivel már működik a boot választó menü is.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
Mit hasonlítgassak, jóval erősebb az mtk
itt nem is ez a téma, hanem az ára és amit érte kapsz. Áfával ÉS garanciával nem igazán kapni ilyen szintű hw-t. Az IGP gyenge, de a mali sem sokkal erősebb. Szvsz az akku ami harmat, de ez már egy ajánlható darab, főleg a mérete miatt. Hiánypótló!
-
tolvaj!
őstag
ezt a jövevényt már kiveséztétek? kereső csak egy találatot dob rá, az is csak egy utalás... nem tűnik rosszank ennyiért itthoni garral, mindennel. Bár a tesztet olvasva elgondolkodtam, hogy qualcommal is lehet ergya GPS-t csinálni...dehát MTK-tól is láttunk már jót
-
tolvaj!
őstag
válasz
cappa72 #83275 üzenetére
Egyszerű matek
adott egy firmware csomag ami cirka 500 MB. Adott még egy rakat dolog ami lefoglal magának egy csomó helyet, de még mindig csak 1GB. van 4096 MB helyed ebből 1024 foglalt a maradékot úgy szokták felosztani, hogy a system kap még 500 -at és a maradék a felhasználható. De a Vowney úgy osztotta fel, hogy memória kártya nélkül nem is tudsz használni sok funkciót ami a szabadon felhasználható tárhelyet címzi meg... eregooo ahogy sakespeare mondaná (kelly bundy után szabadon
) a Vowneyban 3GB áll rendelkezésre telepíteni
-
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #83175 üzenetére
Ha így nézem akkor igazad van teljesen
-
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #83172 üzenetére
Igazad van,DE elfelejted, hogy ezek a telefonok relatív olcsók. Teljesítményben egy 8 magos simán felveszi a versenyt egy samu s4vel és csak 40% a árban, de azt a készüléket egy összegben fizeted ki, míg egy samut részletben is ki tudsz fizetni.
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
Blizzardking #83090 üzenetére
Az mtk varázsa, hogy simán ki lehet cserélni a recoveryt root nélkül. Spflashtoolból fel lehet flashelni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Krinyo #82900 üzenetére
nyugodt lehetsz, hogy ők sem fognak leírni mindent a conditionsba és nyugodt lelkiismerettel begyüjtenek rólad mindent. Ez a szép az egészben, hogy biztonságban érzi az ember a dolgait, de csak akkor lesznek biztonságban a személyes dolgaid, ha egy kis PAPÍR naplóba leírod, elégeted, felturmixolod, eper yoghurtal elkevered lenyeled másnap kitolod, kiszárítod, azt is elégeted és nem mondod el senkinek. Ezért nekem teljesen mindegy, hogy jackie chan vagy sam bácsi nézelődik, pénzügyi és személyes dolgokat nem telefonon intézek, számítógépen se nagyon ( kivéve a pénzfelvétel, az kikerülhetetlen, ahhoz kell a gép), csak amit muszáj
kisda
ment pü
-
tolvaj!
őstag
válasz
Laza... #82881 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy az apple és a google eleve gyűjti a dolgokat, csak azt még visszakövetni sem lehet, apple -nél zárt a rendszer, google -nál pedig eleve mi adunk jogosultságot mindenhez, mert használni szeretnénk a szolgáltatásokat, amik nem is tudjuk hogy működnek, de mégis milyen kényelmesek....
....
asdf_
Személyiségi jogok? Tipikusan a ló túloldalán lévő téma, mert átestünk.... jó dolog a jogállam, csak az ombudsmant kell statáriálisan kivégezni és máris helyére kerül minden... ne takarózz a jogszabályokkal, védve a véleményed, mert itthon mindent kapsz csak igazságot nem. Példa rá a dohányosok sorsa.
-
tolvaj!
őstag
válasz
zzzzorgi #82701 üzenetére
Ez azért vicces, mert ebben a topikban mi szinte mind kínából rendelt telefont használunk, amit te most lehúztál. Elmondom, volt samum, és javítani is illetve szoftverezni is szoktam jó párat, de most is egy xiaomi van a kezemben és nem az ára miatt választottam. Vannak kinában is A brandek amik ketté pisilik a samsungot.
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
zzzzorgi #82663 üzenetére
Huhh.... az androidos eszközök 98% nak van egy recovery menüje, amit leginkább a bios és dos keverékeként tudnék leírni. Samsung mobilon kikapcsolt állapotban a hangerő fel+ home+ bekapcs gombbal tudsz belépni. Innen lehetőség van telepíteni bizonyos frissítési csomagokat.
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
zzzzorgi #82656 üzenetére
Amit linkeltem root nem teszi tönkre a telefont, max nem rootolja. Custom romot nem találok hozzá. Kínai kiadás csak, a B végződésű típus a brazil, de hw-sen eltérhet és abban hiába van google csomag, ha fel teszed a készülékre tégla lehet ( ace2 -nél is volt hasonló, a német nfc-s verzió romja téglásított pár sima ace2-őt). Szóval a leg értelmesebb amit tehetsz, hogy rootolod és telepítesz egy gapps csomagot. Illetve root után a morelocal 2-vel próbálhatsz magyar nyelvet varázsolni rá.
-
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
CC-BB még senkinek nincs, vagy nagyon hallgat az illető. A benne lévő HW-val szerelt készülék viszont többeknek van, köztük nekem is és nagyon jó a vas. Mivel a CC főleg Inew termékeket szitáz gondolom ez is az lett és az Inew cuccok többségben jóminőségűek. Nem kell elszállni tőlük, de erős felső átlag. Ha igazat mondanak a rom származásáról akkor valóban ők optimalizálják rá ( bár én ebben sem hiszek...). Ha neked tényleg megéri a különbözetet én nem beszéllek le róla, nem lehet rossz és van garancia.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #81981 üzenetére
és a kutyát ki őrizte? bocsi, csak rossz tapasztalataim vannak az ilyen és ehhez hasonló programokkal.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
GoldhandRent #81601 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=info.kfsoft.android.TrafficIndicatorPro
-
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #81599 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
Jujj...lefotózom a popsim szőrét a csúnya csupasz seggű kínaiaknak, azt kémkedhetik.
...szánalmas, hogy mit ki nem találnak a" nagyok"...nekem is ez van, de speciel nem vettem észre, hogy a mi cloudon kívül bárhova is töltene, pedig már átnéztem teljesen. Monitorozom a hálózati forgalmat, bármin is vagyok.arról nem is beszélve, hogy próbáltam másik romot, az még annyi forgalmat sem generált mint a miui. Sz.rrágó banda az összes....
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #81375 üzenetére
Alaplapban erős hármas fölé. Talán tanultak valamit jobbséktól...
-
tolvaj!
őstag
ááá vágom. tehát fogom a 4.2-őt... kicserélem a gyári felszínt valmire amit magam témáztam. rendszer appá teszek egy csomó cuccot, ami még lehet hasznos is, beletuszkolok egy kapcsolható root jogot és kiadom tHIEF 1.0 néven. ezt átportolom egy csomó készülékre és akkor én is ügyes voltám?
-
tolvaj!
őstag
válasz
ouzohuto #81043 üzenetére
Csoportos rendelés, kicsit lassú, de nincs ami megTRÉFAljon, nekem is onnan van rednote. (Játékot ne kérdezz, nem próbáltam). K1 android frissítés: ha a gyártó kiadta a4.4 -et, örülj neki, az L még koncepció, csak a nexus alapú telefonokra érhető el tudtommal.
Nimfas
Pont a mai napon volt belinkelve egy kitiltott reklám avatar hsz e, amiben pont ez volt leírva, és állítólag az ő baját megoldotta az újra húzás.
-
tolvaj!
őstag
válasz
svgyula #80726 üzenetére
de akkor a te érveidből kiindulva másképp kezeli mondjuk a videókártyát egy win7 HP és egy ultimate? ez azért érdekes feltételezés, mert külső driver ját hozzá ( a vga-hoz), úgyis mint az okostelefonokhoz. én felrakom az MT6589 drivert úgy mint egy catalystot és teljesen mindegy melyik 7es van alatta, annak ugyan úgy kell működnie.
-
tolvaj!
őstag
válasz
citkar #80714 üzenetére
aztmondod mt 6589? miért nem próbálod meg a xiaomi miphone manager-t? a redmi úgyis azzal van szerelve, hátha segít beadni a home 7-nek rendeen a drivereket.
ez meg a magyarítása.
ez meg a menete
-
tolvaj!
őstag
üdvözletem az "öreguraknak"
( 29)
-
tolvaj!
őstag
válasz
#79335424 #80693 üzenetére
Ebben teljesen igazad van, kérdés az, hogy ugyanazzal a trafóval meg lehet e oldani a betápot az LTE adótornyoknál? tudtommal, jelenleg cserélték a a transzformátorokat is azokon a tornyokon, ahol telepítették a 4G-t. Már megint ott leszünk megszúrva, hogy: bár kevesebb energia kell ugyanakkora, illetve ugyanakkora energia nagyobb terület beszórásához, de a régi apparát nem megfelelő, mert XYZ és ennek az árát mi fizetjük meg. Bele építve ilyen olyan csomagdíjakba, amikkel sajnos hiába spórolsz a voipon, máshol elmegy az idióta kondícióik miatt. a port tiltáson meg ne csodálkozz, a mobil szolgálatóknak nem éri meg fenttatani a saját konkurenciájukat, de szerintem ezzel te is tisztában vagy.
-
tolvaj!
őstag
válasz
wwenigma #80673 üzenetére
Vonatkoztass el a net díjaktól. Átlag ember böngész, emil,francbuk. A 4Gnek akkor van értelme, ha mondjuk mobil routeren szét dobod a jelet teszem azt 6 felé. Egyéni felhasználásnál, ki az aki mobilnettel akar leszedni egy 2GB csomagot? A legtöbben már 2MB nál wifit keresnek.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Viktor0610 #80648 üzenetére
Miért? A magok száma nem f@sz méregetés?
-figyelőjéé! Neked hány mag va' a telefonodban?
-nekem nyóc..... -
tolvaj!
őstag
válasz
bladegery #80297 üzenetére
az a baj, hogy nem, mert nem tudsz belépni a recoverybe, hiszen azt mondtad a boot mode választó nem reagál. amíg nem csinálod meg amit a topikjában leírtam ( kábel bedug gépbe, csatlakoztat kikapcsolt állapotban, gépen driver telepítés elindul, hang le+ power egyszerre nyom és ettől elvileg helyre zökken a boot választó menü) utánna be tudsz lépni recoverybe és onnan ha még megvan vissza tudod állítani a mentést, illetve micro sd nélkül egy full wipe-ot tudsz futtatni, de arra figyelj, hogy a full wipe töröl mindent a telefonról. a minden alatt a mindent értem. a preloaderhez és az nv ramhoz nem nyúl, de oprendszer és data partíció nem marad a telefonodon. ha ez megvan akkor telefon kikapcsol ( nem kell megijedni vissza lehet kapcsolni, tegnap elött én is szoftveresen téglásítottam szóval tapasztalat.) microsd vissza helyez ( legyen rajta a telepíteni kívánt rom .zip formátumban) telefon elindít hang le+ power és recovery kiválaszt. reoveryben pedig az install menüből tudod telepíteni. direkt feltetem tegnap az aosp rendszert amit linkeltél próba gyanánt és kiválóan működött első benyomásra minden, de csak egy gyors tesztet csináltam. a többit a rednote topikban fogom leírni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
svgyula #80185 üzenetére
Túl sokat képzelsz a tolvajokról
(tudom öngól....) Te máris szakmai fejjel gondolkozol ha telefon lopásról van szó. Egy átlag farokdísz csak nyúlja a telót és max kikapcsolja, tovább nem terjed az intelligenciája 10 -ből 9 nek. Sok még gyárira sem állítja, nemhogy új rom, neadjisten imei átírás. Ezért ha mindent telefonon tartasz nagyobb kárt okoztatsz magadnak szvsz. Ezért jó a távfelügyelet mert ha vissza nem is kapod a készüléket, róla mindent letörölhetsz ha az a fatalpzat már nem teszi meg.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
ez most a paranoia vs kényelem vitája. mindkettő megoldásnak vannak pro és kontra érvei így mindenki választhat. én is gipsztigris véleményét osztom.
somatom
kicsit vicces, hogy zavar az, hogy a googlenak teljes hozáfáráse van a készüléked adataihoz. akkor miért hazsnálsz androidot? használhatnál firefoxot és mostmár wp-t is ha a két sim a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest