- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
válasz
r3dwo0d #39163 üzenetére
Segítettél sokat, köszönöm szépen!! Én Dunaújvárosban vagyok, beszéltem az ügyfélszolg-os csajjal mondta, hogy stickre előjegyzés kell, de ha nem kérem csak a simkártyát akkor azt rögtön tudnak adni.
Ami jó is, mert 2án van számlazárásom a trémobilnál és akkor le is tudom mondani a következő hónapra ott a netet. -
Groovebaby
tag
Kicsit off, de mégis itt kérdezném:
Van valaki, aki digi-s mobilnetet használ a másik simkártyája mellé?
Elégedettek vagytok vele? Lefedettsége jó? -
Groovebaby
tag
válasz
UnConnecteD #38504 üzenetére
Ő refundolt, vissza is kapta - akkor ezekszerint szerencsére...
-
-
Groovebaby
tag
Na bepróbáltam ezt a Nova launchert...eddig maradhat, bár nem igen állítottam rajta semmit, csak azt a rohadt keresősávot tüntettem el
-
Groovebaby
tag
válasz
ggeleven #38448 üzenetére
Igazából utoljára még a zte blade-emen használtam launchert, talán a go-t, meg az xperia arcon próbálkoztam az adw-vel csak annyira lassították a telefont, hogy inkább hagytam a francba (meg azon a cyanogenmod romok felületével semmi bajom nem volt).
Lehet, hogy a 4 magnál már nem téma egy launcher és nem okoz lassulást...lehet ráveszem magam...aztán ha nem tetszik még mindig el lehet távolítani....
-
Groovebaby
tag
válasz
paolinho #38445 üzenetére
Az ajándékba kapott fólia nekem is leszerepelt 1,5 hónap alatt, de rendeltem most hozzá ebayről, azt várom...
Nekem a deathking v5.6 rom van fent, hibátlan. Magyarítást nem mókoltam rá, nekem tökéletes az angol is.
Amitől kiborulok, hogy azt a rohadt "rögzített" keresősávot nem tudom a képernyőkről eltüntetnide emiatt nem fogok romot cserélni.
GZoli7 mindig szekál, hogy a Thl w100-zal jobban jártam volna, most láttam egyet nála...hát még mindig az Amoit imádomSzerk.: paolinho és petrot! Van amoi n828 fórum, nézzetek be majd oda is
-
Groovebaby
tag
válasz
berigazek #38102 üzenetére
Kicsit késve: nekem ha jól emlékszem a gyári romban is volt olyan widget, hogy energiagazdálkodás és ott egy csomó gyorskapcsolót ki lehetett tenni (akár a keződképernyődre is) amivel azonnal kapcsolható volt a wifi, 3g, bluetooth stb.
A mostani rom is tudja...de a legtöbb launcherben is benne van.
-
Groovebaby
tag
nekem ebayről van bt headsetem, bluetooth a márkája
tökéletesen működik az amoi-mal és működött az xperia arccal, zte blade-del, sőt még egy ősrégi gagyi nokiával is.szerk.: ebayen ráböktem ilyen jó lesz alapon rendeltem pár dollárért (nem emlékszem már, de jó áron volt)
-
Groovebaby
tag
-
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #37176 üzenetére
Jó, ezt fogom tenni szerintem, de ezzel vonuljunk át az amoi-s topicba, mert fenéken leszünk billentve
-
Groovebaby
tag
-
Groovebaby
tag
Gyerekek, tudom, hogy nagyon off, bocsánat is érte, de agyvérzést kapok mindjárt
Az Amoira felkerült a DeathKing v5.6-os rom, ami hibátlan, de minden oldal tetejére kitette a google keresősávját. Eltüntetni nem lehet úgy, mint egy sima widgetet, menüből kell...de persze nem találom, hogy hol. Segítsetek már légyszíves
-
-
Groovebaby
tag
válasz
Groovebaby #33277 üzenetére
Szerk.: Nem vagyOK 100kg....
-
Groovebaby
tag
válasz
forgonati #33263 üzenetére
Nekem lány létemre nem nagy a 4,5"-es kijelző, 1 kézzel könnyedén használható még (mivel zsebbe ez nekem nem fér már - mondjuk a blade se fért
) úgyis táskába teszem, szóval ez sem gond. Már kicsit bánom is hogy nem 5" telefont vettem
Jah és nem vagy 100kg-os hogy lapát-kezem legyen
-
-
Groovebaby
tag
válasz
hungobungo #32712 üzenetére
Én az xperia arc-omat is azért cseréltem le 4 magosra, mert iszonyú lassú volt, nyúztam ugye egész nap, akadt, vártam, pöcsölt, leállt...pedig rom-támogatás volt hozzá. utoljára 4.1-es superjellybean-nel ment egész tűrhetően, a gyári frissített rommal olyan volt, hogy egy rosszabb napokat megélt blade is agyonverte volna...
Én használom, böngészés, facebook, egyéb üzenetküldők (viber, skype, gtalk) akkor ha kondiban vagyok akkor kardio közben zenét hallgatok vagy filmet nézek, fényképezek és kamerázok is vele jócskán. És ez ilyen alap használat, és az arc is nehezen szolgálta már ezt is gördülésmentesen.
(pl. hoki vb-n akartam kamerázni, amire betöltött a kamera/video már lement az a fél perc, amit megörökítettem volna...)Szerk.: és szerintem egy Sony xperia arc nem egészen egy galaxy Y
-
Groovebaby
tag
válasz
#40993792 #32242 üzenetére
Nálunk fordítva van, párom még egy ősrégi klasszik nokiát nyúz (mert hogy telefonálni, smst írni és ébreszteni tud) és amikor épp áradozok egy telefonról, fogja a fejét
Aztán az új heppje, hogy megkérdi heti 2x (erőteljesen irónikus hangvételben) van új rom a telefonra? nem kéne frissíteni? -
Groovebaby
tag
válasz
CoolBoy323 #31831 üzenetére
Igen, a telefont akartam írni, mert nem akartam offtopic lenni
-
Groovebaby
tag
válasz
levi.hungary #31828 üzenetére
Csajos...
Egyedül én vagyok defekt, hogy rühellem a rózsaszín-picsás cuccokat, és szeretem ha nagy és nagy teljesítményű a telefonom? -
Groovebaby
tag
válasz
Cyborg #31817 üzenetére
Nekem is Amoim van, az akksiideje nekem eddig majdnem a legjobb az összes eddigi (okos)telefonom közül (zte blade, skate, xperia arc).
A notiledre egy egyszerű app segítségével kapsz megoldást, az alsó gombsor világítása villog, mint a samsungoknál van - kiválóan működik.
Én eddig nagyon nem bántam meg. -
Groovebaby
tag
válasz
Cyborg #31677 üzenetére
Az enyémben ekkora akksi van és átlagos használat (telefonálás, internet, alkalmazások használata) mellett kibír 2 napot. Igaz, a wifi vagy 3g csak akkor van bekapcsolva ha épp használom is, de ez is átlagban 2-3 óra/nap.
Nagyon intenzív használat mellett sem tudtam még 1 nap alatt 0-ra meríteni. -
Groovebaby
tag
válasz
vegyszer #31051 üzenetére
Nekem Amoim van, és azzal a rommal, amivel kaptam a gps hibátlanul működött (ok kellett 1-2 perc amire belőtte hol vagyok, de utána ment offline is.). Csak az a rom több ok miatt nem tetszett, feltettem egy főzöttet, ami kiváló lenne - de offline.ban nem megy jól a gps. Vagyis megy, csak 10-15 perc amire jelet fog - még faster gps-sel is. Nézek főzött romokat, csak egyikhez sincs magyar nyelv (hiába tudok angolul szeretem ha magyar) de rá fog kerülni más és biztos vagyok benne, hogy megoldja a gps problémát.
-
Groovebaby
tag
válasz
instantwater #30413 üzenetére
Az igen...elég érdekes...biztos ott más van, nem a simkártya
-
Groovebaby
tag
válasz
citkar #29966 üzenetére
Én azért használom a fényképezőt a telefonon, nyilván nem csúcsminőségű képek reményében, csak ha valami: hú, ezt le kell fényképezni - dolog van, akkor azért használható kép szülessen.
Az xperia arc telefonom fényképezője igen jó volt és örömmel tapasztaltam, hogy az Amoi n828 se csinál rossz képeket, sőt! A videokészítésben meg egyenesen zsír! -
Groovebaby
tag
válasz
citkar #29923 üzenetére
Én soha nem kapcsolom ki a telefonjaimat. Éjszakára minden hangot és rezgést leveszek róla, ha olyan helyen vagyok némítom, repülőn meg hasonló helyeken meg repülő-mód. Szóval nekem ez nem volt akkora áttörés
Mondták sokan, hogy jobb ha ki van kapcsolva pl éjszakára....én évek óta úgy alszom, hogy a fejem mellett a bekapcsolt némított telefon...Mindegy, ez meg az én kis megjegyzésem volt
szerk.: nyilván ha olyan szituban lennék, hogy x ideig nincs töltési lehetőség és vészesen merül, akkor kikapcsolnám, de hála istennek erre nem volt még példa
-
Groovebaby
tag
-
Groovebaby
tag
válasz
iMaverick #29760 üzenetére
Hát haverral, aki a nagyobb mókolásokat csinálja a telefonjaimon, mondta, hogy mutassam, mert béna vagyok szerinte
Elkezdte ugyanazt csinálni a mobile uncle alkalmazással, amit a srác xda-n írt be és még valamit állítgatott (az a baj hogy ő sem emlékszik, majd csinálok képernyőképet) és most működik
Mondjuk a rom újra lett rakva, mert feltettük a gyári 4.2-t de nem működött benne valami jól.Szóval a samsungos rom újra, mobileuncle és az xda-n leírtakat végignyomkodni és megy.
-
Groovebaby
tag
Gyerekek!!
Az Amoi samsung-mókolmány romban sikerült megcsinálni a gps-t, működik!!!
-
Groovebaby
tag
válasz
Mateosz #29474 üzenetére
Az a fura, hogy az előző telefonokat is én csak offline-ban használtam navigációra. És mind hibátlanul működött. A faster gps app-al meg villámgyors is volt.
Az Amoi is gyári rommal hibátlan volt offline is, csak ezzel a Needromos samsungból mókolttal nem megy, de ma vagy holnap került rá a gyári vissza. -
Groovebaby
tag
válasz
hungobungo #29329 üzenetére
Jah, a lényeg, hogy ezt így el is hiszed
mondjuk nem mintha számítana,engem konkrétan nem érdekelt hogy "Joyce" hogy néz ki, adott infót, küldték a telót, puszcsi
-
Groovebaby
tag
válasz
instantwater #29297 üzenetére
Nekem a blade-del nem volt gáz, a cyanogen mod romok tökéletesek voltak, nekem azért lett mindig cserélgetve, hogy hátha lesz jobb is... én a blade-emet nagyon nagyon szerettem, egy rossz dolgot sem tudok mondani arra a telefonra
-
Groovebaby
tag
válasz
Peaceliker #29153 üzenetére
Utánanézek majd úgyis, köszi
Amúgy nekem pont a skype, viber meg a facebook viszi az adatforgalmam, mert ezen tartok inkább kapcsolatot napközben, meg ha nem vagyok gép előtt. -
Groovebaby
tag
válasz
Peaceliker #29139 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy vodánál veszek netet, úgyis jobb áron van, mint a trémobilnál
Jah, jelentem, a 4.2.2 samsungos romnál az Amoin nekem is előjött a gps probléma, elvileg van rá megoldás, de nem igen akar eddig működni a történet :S
Try Mobileuncle Tools -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> Location -> Location Based Service
under AGPS: Check AGPS enable
under EPO: Enable EPO & Auto DownloadGo Back to YGPS, check the information and wait for a fix...
Na most lát műholdakat, de hiába várok a for fix-re :S kap egy újraindítást, de félek, hogy ez a rom repül a telóról lefele
((
Esetleg van aki próbálta ezt a megoldást már és csak én bénázok el valamit?
-
Groovebaby
tag
A tegnapi 3g-s témára visszatérve.
Aki NEM t-mobileos mobilnetet használ, náluk is van olyan, hogy néha nincs adatforgalom és csak újraindítás/repülőmódba tevés után van?
Mert ha nincs, akkor be is intek a trémobilnak és csókoltatom őket akkor, mert most untam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest