- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
Kiskutyák
aktív tag
Már a rootolást se engedi. Ami a linken volt leírás az alapján csináltam, de nem engedi. A LauncherPro az rajta van, superuser is, a z4root-al próbáltam. 3x is, azt írja ki, hogy rootolva van. De közbe mégsem.
SonyEricsson X8 rootolás? Ebbe valaki?
(Ezkülön, a lényeg most a Flytouch3 lenne)
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
hodostamas #19135 üzenetére
Esetleg másik progi ami ingyenes?
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
hodostamas #19129 üzenetére
Flytouch 3 van. OK a rootolás megtörtént! LauncherPro, az ott leírtak alapján ami a linken van. Most akkor marad a második kérdés, autostart???? Hogyan???
-
Kiskutyák
aktív tag
sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Lenne egy Flytouch TabletPC, rajta Android 2.2. A kérdésem, hogy hol tudom azt beállítani elsőkörben, hogy ROOT-ként lépjek be? A másik ami még fontosabb, hogy hogyan tudnám azt beállítani, hogy mondjuk a Dolphin Web Browser bootolás után automatikusan elinduljon. Próbáltam más Autostart (root) -al, autorun managerrel, de sokra nem jutottam. Az autostart proginál mindenhol ezt a szöveget találom leírva:
"This application runs /data/opt/autostart.sh as root after booting the device and finishes. /data/opt/autostart.sh not provided. You need to create it and fill some commands you wanna run at startup.
"swapon /sdcard/swap.img" for example
Root required "Tehát először is ROOT required!!!!!
Remélem van itt pár tapasztaltabb ember aki tudna ebben segíteni. Köszi előre is.
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest