- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
Kiskutyák
aktív tag
Már a rootolást se engedi. Ami a linken volt leírás az alapján csináltam, de nem engedi. A LauncherPro az rajta van, superuser is, a z4root-al próbáltam. 3x is, azt írja ki, hogy rootolva van. De közbe mégsem.
SonyEricsson X8 rootolás? Ebbe valaki?
(Ezkülön, a lényeg most a Flytouch3 lenne)
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
hodostamas #19135 üzenetére
Esetleg másik progi ami ingyenes?
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
hodostamas #19129 üzenetére
Flytouch 3 van. OK a rootolás megtörtént! LauncherPro, az ott leírtak alapján ami a linken van. Most akkor marad a második kérdés, autostart???? Hogyan???
-
Kiskutyák
aktív tag
sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Lenne egy Flytouch TabletPC, rajta Android 2.2. A kérdésem, hogy hol tudom azt beállítani elsőkörben, hogy ROOT-ként lépjek be? A másik ami még fontosabb, hogy hogyan tudnám azt beállítani, hogy mondjuk a Dolphin Web Browser bootolás után automatikusan elinduljon. Próbáltam más Autostart (root) -al, autorun managerrel, de sokra nem jutottam. Az autostart proginál mindenhol ezt a szöveget találom leírva:
"This application runs /data/opt/autostart.sh as root after booting the device and finishes. /data/opt/autostart.sh not provided. You need to create it and fill some commands you wanna run at startup.
"swapon /sdcard/swap.img" for example
Root required "Tehát először is ROOT required!!!!!
Remélem van itt pár tapasztaltabb ember aki tudna ebben segíteni. Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged