- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
domerator #21005 üzenetére
azért van különbség, hogy egy laptopnál folyamatosan be van dugva a táp vagy egy telefont 2 naponta töltesz 8 árán keresztül
(ha jó esetben alszol 8 órát
)
én nekem azt mondta valaki anno, hogy ha a telefon a töltőn van és még meleg, akkor tölt. ha már hideg a teló, akkor lehúzhatod. és meg is figyeltem, hogy van mikor már 100%-on van a teló, de még 1 órán keresztül meleg.
a szoftveres akkutöltöttségkijelzés valószínűleg nem 100%-os egyik telóban sem a csepptöltés miatt (ez egy tipp csak, nem értek hozzá
)
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
mokus1 #20840 üzenetére
nem fogsz találni szerintem. általában nem tartalmazzák. le kell töltened egyet a marketről. pl es file explorer vagy astro.
RazorGTR1:
Petipetya: biztos van még valami, mert a marketen a pro verziónál írják hogy a reklámokon kívul valami plusz dolgokat is "felold" a pro verzió megvásárlása.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #20833 üzenetére
eseményt nem lehet hozzáadni a pro-ban sem, viszont itt kiírja az esemény megnevezése elé, hogy pl.all day vagy hogy hánykor kezdődik. azt nem írja, hogy meddig tart.
dokee78: pontosan nem tudom miben különbözik, de gondolom "csak" a személyreszabhatóságban. pl a pro-ban kiválasztható melyik naptárt mutassa, milyen színű legyen a szöveg, az elválasztó vonal, a dátum, hol helyezkedjen el a naptár és hol a feloldócsúszka, milyen legyen az időjáráskijelző betűszíne, stb.
-
sssz
őstag
találtam egy fantasztikus app-ot, amivel a gyári lockscreenre is kitehető a weather és a calendar (külön lockscreen app nélkül). módosítható a színe, elhelyezkedése, hogy mit mutasson, stb.
van free verzió és pro is. én a prot próbáltam és meg is tartom
mokus1: bsplayer lite
-
sssz
őstag
válasz
Integra #20807 üzenetére
csak egy tipp volt, tényleg nem próbáltam még ki.
az IM+ tényleg jó, szerintem tetszeni fog
chab7: pedig annyira nincsen eldugva
konkrétan az anysoftkeyboard beállításait ha megnyitod, akkor a billentyűzet és ott vedd ki a pipát az angol mögül és tegyél pipát a 16 betűs angol után. ennyi.
-
sssz
őstag
már hogyne lenne olyan. csak a képeket kell(ene) megnézni az android marketen, ami az appnál van: link
a harmadik kép. egy gombon 3 betű, kompakt nézet.
Integra: nem tudom, szerintem ez kvázi az ebuddy "pro" változata. kicsit kibővítették, biztosan magasabb hardver és szoftverigényű is, ezért ezt nyomatják most az újabb telefonokra.
gondolom a régi is megmarad, ha valakinek nincsenek szélesebb körű igényei.Én amúgy az IM+ Pro-t használom ilyen célra. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Ezeket tudja, nekem pont elég:
-
sssz
őstag
válasz
Integra #20776 üzenetére
azért ITT szerintem elég jól le van írva hogy mire használható az ebuddy xms. gyakorlatilag egy internetet használó chatprogram, üzenetküldő kliens. ami egyesíti a WhatsApp, LiveProfile, Facebook Messenger, Kik, PingChat!, KakaoTalk, BBM and Beluga messages klienseket egy kliensben. küldhetsz rajta szöveges üzeneteket, képeket, videókat, stb.
Semmi új, ilyen van jópár.
hodostamas: a telós programt még nem néztem, csak a honlapon böngészek
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
cintula187 #20704 üzenetére
felismerni nekem se ismert még fel semmit se, de jópofa "kifogásokat" ír/olvas fel hangosan ha nem talál valamit
-
sssz
őstag
válasz
cintula187 #20702 üzenetére
nálam nem akar semmit se leszedni
-
sssz
őstag
válasz
cintula187 #20699 üzenetére
nálam gond nélkül megy
-
sssz
őstag
válasz
cintula187 #20696 üzenetére
ööö...és azt hogy csináltad?
a cikkben lévő "prototipust letöltheti innen" részre kattintottál? mert onnan nekem egy iris.apk fájl jön le.
ja, elképzelhető hogy hibásan jött le neked, mert megszakadt közben az adatkapcsolat. akkor szokott valami cr-es kiterjesztést kapni a hibás fájl. próbáld újra.
-
sssz
őstag
android: 2.3.3.
sense: 2.1.De páran az angoloknál már kaptak OTA frissítást az új androiddal és a 3.0 sense-el. állítólag valami biztonsági rés probléma miatt álltak le a kiszórással a HTC-nél.
Az Incredible S-t én nézegettem, kézben is tartottam....hát, számomra elképesztően műanyag hatást kellett. A Desire és a Desire S elegáns külsejét meg se közelíti.
-
sssz
őstag
zso79: nem hiszem hogy a gyáriakon kívül - amelyikben alapból van magyar nyelv - tudja ezt másik is, lévén az angol nyelvre épül a legtöbb, ami nem kezeli ugye az ékezetet. A sense -é miért nem jó?
HollyBoni: nincs mit
-
sssz
őstag
válasz
cintula187 #20670 üzenetére
a gyári sms kezelőt használod? ha nem, akkor a gyáriban kapcsold ki a kijelzést és abban amit használsz, hagyd bekapcsolva.
-
sssz
őstag
válasz
HollyBoni #20640 üzenetére
ne a teljes sablont alkalmazd, hanem csak a dockot. ott van ennél a beállításnál, hogy icon, main dock, hidden dock. mindegyiknél egy felugró menü. bökjél a main dockra, válaszd ki amit szeretnél és kész. ugyanigy kell eljárni a többinél is. így gyakorlatilag össze lehet mixelni több témából egy neked tetszőt.
ja igen, ez az 1.3.3.1 -ben van.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
Weißturul #20314 üzenetére
próbáld ki a bsplayer lite lejátszót. konverterre meg a media convertert ajánlom.
-
sssz
őstag
válasz
enginev3.0 #20145 üzenetére
ilyet tud alapból az android nem? ha ráböksz hosszan a képernyőre és kiválasztod a widgeteket nem jön fel neked a facebook is ott?
ha esetleg nem, akkor nézd meg a pure news widget-et vagy a colorize widgetet.
-
sssz
őstag
válasz
aminat #20113 üzenetére
adott smsnél a szövegre hosszan böksz, a felugró ablakból kiválasztod hogy üzenet továbbítása. megkérdezi, hogy be akarod-e illeszteni továbbításhoz az üzenetet, leokézod, utána kiválasztod a névsorból kinek akarod elküldeni és elküldöd
TRob1: nem, ezek nem frissülnek marketen keresztül. sőt, fel se ismeri a market mint telepített appot.
-
sssz
őstag
íme. bluetooth használ. nem próbáltam, nem tudom milyen: blue talkie
-
sssz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #19825 üzenetére
2- 2,5 nap.
-
sssz
őstag
válasz
domerator #19652 üzenetére
emlékeim szerint ugyanott volt mint ennél:
beállítások/vezeték nélküli hálózatok és..../wifi beállítások/nyomj egy menü gombot/válaszd ki a speciális fület/wifi alvó mód irányelvek
TRob1: akkor ezek szerint rosszul emlékeztem és a Déziben nem pont ugyanezek a beállítási lehetőségek voltak.
-
sssz
őstag
válasz
doddencs #19643 üzenetére
tényleg? még jó, hogy nem ezt a telefont vettem meg
pedig ez vagy a htc desire S között vacakoltam, de végül a htc mellett döntöttem.
Akkor próbáld ki a widgetsoid 2.x-et. abban biztosan találsz ilyen widgetet. sőt, ha zavar mint widget, akkor be is rakhatod - más kapcsolókkal egyetemben - a lehúzható értesítési sávba is.domerator: úgy emlékszem anno a sima Desire-emben is ez volt, és most a Desire S-ben is van. Lehet, hogy ez valami HTC specifikus dolog.
Furcsa, hogy nálatok nincsen ilyen. Tutira jó helyen keresgéltek? -
sssz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #19640 üzenetére
ezek közül lehet választani a telefon általam írt menüpontjában:
- 15 perc után
- hálózati táplálás esetén soha
- sohamiért kellene amugy kikapcsolnia azonnal? attól még hogy kialszik a képernyő megy a wifi. nálam soha-ra van állítva, pont azért hogy kikapcsolt képernyőnél is szinkronizáljon.
-
sssz
őstag
akkor javaslom a k9 mail klienst. ebbe be tudod állítani az összes e-mail fiókodat és lehet hozzárendelni led, rezgést, ismétlődő rezgést, hangértesítést. akár fiókonként különböző módon.
igaz ez nem értesítő app, de szerintem ez neked megfelelő lehet.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
doddencs #19588 üzenetére
a körbeforgó az a szinkronizáció. és a lehúzható értesítési sávnak a "gyors beállítások" fülén sincsen neked ilyesmi? gondolom 2.3 van a telódon. akkor lennie kell ilyennek, mikor lehúzod a felső értesítési sávot és alul ráböksz a "gyors beállítások"-ra (vagy ha angol a akkor a quick settings".
-
sssz
őstag
válasz
elfelejtette #19541 üzenetére
háát, én pest "közepében" lakom, próbáltam 3g-n és gsm-en is a telefont. tapasztalat, hogy gsm-en órákkal többet bír.
-
sssz
őstag
válasz
Steve198310 #19505 üzenetére
mi a hibaüzenet?
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
olyan van benne, hogy kézmozdulatokat lehet különféle dolgokra programozni, pl szótár megnyitás, törlés, stb. de hogy pont ez amit keresel benne van-e ilyen formában az passz. próbáld ki, nem vesztesz vele semmit se. Én nem használok ilyen "swipe" jellegű dolgokat szinte sehol.
RazorGTR1: nagyon szeretem a missed it-et, egyszerű kis app, nem csicsás, de pontosan és megbízhatóan tudja azt amire készítették
dokee78: még akár beautiful widgets is lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest