- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
silboy #23218 üzenetére
Ebből a Task killer leírásból kiderül számodra, hogy mennyire felesleges!
-
Probert75
addikt
válasz
fatal` #23175 üzenetére
Miért engem talál most meg mindenki? Mik nem kapnak jogot? Már az egyérintéses 2G-3G-s témát lezártuk. Nem én akarok ilyet hányszor mondjam el! Én a menübe irányítós 2G-3G widgetet használom! Miért ne tudnám kapcsolgatni a GPS-t? Lehúzom a teló rolóját, aztán bekapcsolom a GPS-t. Mi ezen olyan nehéz?
-
Probert75
addikt
válasz
domerator #23158 üzenetére
Nem akarok én itt segb...úgni senkit! Viszont ennyire szerintem se legyen valaki lusta és elkényelmesedett, hogy a feloldás után ne tudna odabökni eggyel többet annak a kijelzőnek. És én nem osztottam 1000-rel, osztotta más helyettem. Régebben én is kaptam hideget-meleget is egyaránt, de már hozzáedződtem.
-
Probert75
addikt
válasz
zho-lee #23152 üzenetére
Nem akarom magam ismételni, mert felesleges. Megválaszolták sokan a 2G-3G widget működését. Én is ezt használom és a menübe visz csak, ahol tudom állítani a 2G-t 3G-re valamint az adatforgalmat engedhetem vagy nem. A fórumtárs meg olyat kért, hogy ne a menübe vigye, hanem 1 érintésre váltsa a 2G-3G-t.
-
Probert75
addikt
válasz
qpakcovboy #22626 üzenetére
Arra gondolsz gondolom, hogy a teló netjét használod PC-n. Nekem galaxy ace-m van és abban van olyan lehetőség, hogy a Beállítások/Vez. nélküli és hálózatok/Int. megosztás és mobil Ap. Itt tudom USB-n kersztül a teló netjét használni. Nem lehet hogy neked is ott van és akkor nem kell egyéb progi rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest