Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
robertel
senior tag
Sziasztok!
A 3g watchdogot, hogy lehet kilőni, hogy ne jelenjen meg az értesitősávban felül?
Köszi„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
Fireman67
aktív tag
válasz #40993792 #14748 üzenetére
Örülök, hogy ilyen jól szórakoztál, de én meg mírges vagyok...
Van rádió csatorna, aki ezt a szolgáltatást jó Magyar Forintért nyújtja.
Erre itt a kafa progi rá, ami skizofrén tünetekkel nem azt csinálja, amit elvárnék tőle.
(Még jó, hogy nem vírusnak képzeli magát. )Még azt is megértem, hogy ha azt mutatja, hogy hol hallottam az adott zenét.
De kedvenc Mp3 ajándékozó "barátom" még, ha italt ajánlok cserébe neki, akkor sem szolgáltat a nekem tetsző zenét, ezért az infóért.Na mindegy, marad a régi módszer: "Hé Fiam! kinek a száma ez?"
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
canniball
nagyúr
Ha már K-9: az vajon miért van hogy veszett lassan jelentkezik be? Ha már elkezdi leszedni a leveleket akkor pörög, és a későbbi frissítések is elég pattogósan mennek, de az első alkalommal mire leszedi az első levelet addig böngészőn keresztül háromszor be tudok lépni a fiókba...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Fireman67
aktív tag
Köszi a másik programot! "Shazam"
Mindjárt leszedem és kipróbálom, hogy felismeri e az R-go-tól az "Egy alacsony ember dilámmája" című eposzt..
Ha ez sem, akkor legalább tudni fogom, hogy milyen földrajzi szélességen és hosszúságon, esetleg melyik bolygón keresek zenét..Vagy a zenei irányzatomon kellene változtatni?
És nem csak a wifit szoktam bekapcsolni zene kereséshez, hanem a Bluetooth a GPS-t is.
Lehet, hogy az erősítőt nem..?[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Fireman67 #14760 üzenetére
Na a magyar zenékkel ne várj csodát, azokat csak elvétve ismerik fel.
(#14757) canniball: Erre passzolok. Nekem nincs automatára állítva a fogadás, de ha Indítom az appot és rányomok a Check Mail-re, gyakorlatilag azonnal elkezdi szedni a leveleket.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
Fireman67
aktív tag
Ezzel kellett volna kezdenetek.
A SoundHound arra való, hogy eltaláljon a diskóba?
Ez hát az összefüggés a zene felismerés, meg a navigáció között.
Teljesen összeállt a kép, mint sündisznó a súroló kefével..[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan program, amivel a marketből a számítógépre lehet letölteni az alkalmazásokat, hogy a gépről telepíthessem fel a telefonra?
Samsung telefonra kellenének játékok és alkalmazások, de USB kábelen keresztül nem mászik fel a telefon a netre, WIFI routerem nincs, hogy azzal próbálkozzak, a mobilnet meg meglehetősen drága, ezért azon keresztül nem szeretnék töltögetni.
A segítségeteket előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
canniball
nagyúr
Nyomtam én is egy gyors tesztet.
Amit felismert (némelyik azért meglepett):
- Metallica - For Whom The Bell Tolls (csoda lett volna ha nem)
- Amon Amarth - Cry Of The Black Birds
- Zagar - Wings of Love (feat. Underground Divas)
- Colorstar - Angyal
- Bolt Thrower - Return From Chaos
- Ektomorf - I Break You
- Lamb of God - PatheticAmi viszont kifogott rajta:
- Quimby - Sehol se talállak
- Másfél - Angyaltojás
- Kispál és a borz - Emese
- Altar - I Take
- Tankcsapda - Füst és lábdobSzóval pöpec kis app., de azért még van hová fejleszteni az adatbázist.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
DemonDani
addikt
válasz klepto #14767 üzenetére
ha nem vodafone-s vagy akkor 590Ftért van mobilnet 30/50MB és ha lejárt akkor sincs gond, csak lassabb lesz, ilyen 1-2MB-os programokra akkor is bőven jó marad, lassú lesz de 590ért én kivárom a sorom és nagyon megér ennyit. 30napnyi net ami facebook/ebuddy/g+/email ilyenekre bőven jó. (najó a facebookra annyira nem bőven de eldöcög a semminél jóval több )
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
válasz ntomi0730 #14774 üzenetére
lassít a telenor, haveromnak az van SGS-en
a voda nem lassít a weboldala szerint, és ott 1000Ft a minimum amiért 50MB jár.(#14773) hodostamas
maximum a karakteres felületű m.facebook nem hiszem hogy a képekkel tömött android kliens szabadon facebookozhatna[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
Hello! Lehet, hogy kicsit off, de nem találtam jobb topicot.
Szóval a problémám a következő: adott egy tablet, amelyen 2.1-es android volt. Na most, erre felment egy 2.2-es, de az a baj, hogy a betöltés után mindig lefagy, nem tölt be a rendszer, szóval semmit sem tudok csinálni... Kérdés: vissza lehet valahogyan állítani az eredeti állapotot? Remélem igen, mert már megőrülök. Neten már nézegettem, de mindenhol olyan leírást találtam, ami azt írja, hogy a rendszeren belül kellene egy factory resetet csinálni, de én ugye nem tudok belépni a rendszerbe, mert nem tölt be. Segítség!
-
DemonDani
addikt
válasz hodostamas #14780 üzenetére
a voda weboldala egy hulladék, ott semmi infó nincs... van aki azt mondja, hogy nincs korlát van aki azt mondja hogy igen (voda hivatalos oldala)
-
naksys
senior tag
Mi a különbség a GO dialer sima és az EX között?
-
VINIKOR
senior tag
Ha egy androidos program az indításakor ilyet kér akkor mit tegyek: [link]?
Engedjem? Nem veszik a garancia? Nem lesz úgymond feltörve a telefonom? Esetleg valaki a távolból adatokat jelszavakat tud megszerezni a telefonomról?
-
skyli
senior tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a legjobb Office program szerintetek néhányat próbálgattam már de nem tudom..:/
És még egy túrautas, ösvényes térkép is jó lenne (kenutúrához) Ilyenből melyik a legjobb?
Köszii!
-
naksys
senior tag
OfficeSuite Pro
Mindent visz -
ntomi0730
senior tag
Erről vélemény?
http://android.rook.hu/2010/09/11/3g-watchdog-van-aki-figyel-helyetted-is/[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest