- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Próbáltuk, de egy csomó értesítést így promócióba vagy spam-be rak a gmail szűrője/rendszerezője, aztán lehet keresni, hogy épp mi hova került.
Mondjuk ha nincs rá megoldás, akkor marad a gmail-re átállás, mert nem vagyok hajlandó túl sokat foglalkozni a problémával, csak reméltem hátha valami port vagy kiszolgáló átírásával orvosolható a gond.
-
nemlehet
őstag
Sziasiztok!
Biztos előjött már párszor, de a keresés nem hozott eredményt. Egyik kollegina citromail-es címével van egy kis gondunk, a telefonos e-mail appból nem tud e-mailt küldeni. Annyit ír ki, hogy az email nem küldhető el. Ez két különböző (Lumia 532, Xiaomi Mi4C) telefonon is előjött, mobilneten és wifin is.
Leszedtük a citromail saját alkalmazását is, de az meg nem értesít, illetve egy csomószor hibaüzenetet dobál, de legalább abból lehet küldeni. Szóval jelenleg az alap email app-ban jeleznek a bejövők, a citromailes appban meg lehet küldeni.
Próbáltam megnézni a citromail leírását, de aszerint jók a kimenő levelek beállításai. Tudom tudom, használjon mást, de mivel kb mindenhol ezzel regisztrált nem olyan könnyű átállni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged