- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Ez így van de, nálam is többször előfordult már hogy mikor haza értem nem kapcsolt vissza wifire hanem szépen szopta tovább az adatomat, hozzáteszem nem figyeltem, minek is ha automata, ezek után ha hazaérek kikapcsolom az adatot, ha meg elmegyek akkor úgyis sír hogy nincs adatkapcsolat, jobbat nem találtam eddig de ha valaki tud jobbat ne tartsa magába.( Huawei p smart)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest