- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #124586 üzenetére
(#124593) Fall-N: A PlayerPro nekem is megvan, de nem jött be annyira. A PowerAMP is persze a fenti linken található DSEE HX™ segítségével szól annyira jól, szerencsére a Music FX-et kezeli, így minden Sony-s javítás használható vele.
(#124616) pc360 és (#124621) pc360: 2. "Online tároló = hazárdírozás. Ezen sincs mit többet ragozni."
Egyrészt először fel kell törni a Google fiókot, aztán meg a jelszavakat tároló fájl kódolását. Szerinted kinek ér meg ennyi vesződséget a halandó felhasználók jelszavai? Persze ha egyáltalán sikerül neki feltörni mind a kettőt. Az offline tárolás meg hülyeség, mert nem érheted el bárhonnan. A SafeInCloud-ban pont az a szép, hogy van Chrome beépülője Windows alá is, így csak rá kell böknöm és be is illesztette a jelszavam. -
Bozek
nagyúr
válasz
pc360 #124567 üzenetére
Én még mindig a PowerAMP-ot preferálom, főleg, mióta van belőle 709-es verzió is, amiben megint megy a Hi-Res.
A 790-es meg egyelőre csak az új UI-nak a bétája, sokat nem tud.
Galériának az F-Stop, a Cheetah miatt léptem le a QuickPic-ről, és jobbnak találtam az F-Stop-ot.
A PasswdSafe helyett én a SafeInCloud-ot használom, az is megy ujjlenyomattal.
Takarító programnak az SD Maid, annak szerintem egyik sem ér a nyomába. -
Bozek
nagyúr
válasz
adrian94 #124442 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a Skype tud-e ilyent, de egy Light Flow-val úgy konfigurálod az értesítéseidet, ahogy csak akarod. Szerintem a Skype is benne van az ingyenesben, de ebben nem vagyok biztos (én megvettem anno), ki kell próbálni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #124389 üzenetére
"a példa mutatja, hogy egy automatizálót is lehet Magyarítani. Vajon, a Tasker -nél ez eddig miért nem sikerült?"
"Nekem nincs rá szükségem, számomra ganz egal, hogy a Tasker tud-e Magyarul, vagy sem."Ha neked mindegy, akkor miért hoztad fel a témát? A hazai népszerűsítés miatt? De ezek szerint ha magyar lenne, téged akkor se érdekelne jobban... Na, akkor most hogyan is vagyunk?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #124388 üzenetére
Mondjuk olasz és orosz pont van benne. Na meg francia, kínai és portugál. Mondjuk ha megnézzük, hogy ezeket a nyelveket mennyien beszélik, akkor még mindig hátrányban vagyunk. A kínait például a 2009-es tanulmány szerint 1,827 milliárd ember beszéli, de a francia is 370 millióval áll. A portugált a brazilok miatt megint sokan (bár a listában nem volt benn).
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #123569 üzenetére
és (#123588) NandorHUN: Közben rátaláltam, hogy megy PowerAMP-ban a HiRes normálisan, csak nem a 790-est kell letölteni. Van 709-es alpha verzió, ami még a régi UI-s, de működik benne minden. A 790-es csak ilyen bemutató az új UI-hoz.
-
Bozek
nagyúr
Megvettem a Floating Apps-ot, de elakadtam. Létezik benne olyan, hogy fut egy alkalmazás (nem beépített, hanem saját) teljes képernyőben, egy másik meg megy ablakban felette? Mert ha nem, akkor sok értelme nincs, ugyanazt tudom elérni vele, mintha 8-as Android-on bekapcsolom a Free-Form Mode-ot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#61600768 #123847 üzenetére
És ezt honnan lehet letölteni? Mondjuk a Nuance inkább a beszédfelismerésben tett le valamit az asztalra. Tény, hogy 2011-ben megvette az SVOX-ot, de ahogy látom, ezt is kaszálta, mint a Swype-ot.
(#123846) Somatom: Épp ajánlani akartam. Bár mostanában nem használtam, de ebben is Maris van.
Az SVOX-ot ott untam meg, amikor az NB I esetében elkezdte nekem felolvasni, hogy nota bene.
(#123841) eclipse19: Az említett program csak egy felolvasó, ami megy a telepített TTS-el. Onnantól fogva meg ugyanaz, mintha másik programmal olvastatod fel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #123706 üzenetére
És köze nincs a válasznak a kérdéshez. Hogy ez hogy jött össze, az rejtély.
-
Bozek
nagyúr
válasz
NandorHUN #123588 üzenetére
"Nekem nem megy se folder, se playlist, se semmi kivéve az összes zene listát"
Nálam megy mappa és előadó szerint is.
"talán kapunk egy működő Hi-Res audiot (ez kérdéses)"
Ami már működött amúgy a 704-esben is, csak nem 8.0-n. Én még Z5 Compact-on, 7.1.1 alatt megelégedéssel használtam. Most az OpenSL ES HD próbálja ezt helyettesíteni, de azért azzal is vannak még gondok. Nálam szakadozik a zene, ha 192 kHz-re van állítva és be van kapcsolva a MusicFX. De ha leveszem 96 kHz-re a felskálázást, akkor nincs ilyen probléma.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #123569 üzenetére
"ami nem béta és nem ilyen oldschool"
Ez már nem oldschool, szerintem nagyon tetszetős lett az új UI. A PlayerPro-ra sokkal inkább mondanám az oldschool jelzőt. Én is megvettem anno, de az azért zavaró, hogy csak egy mappát enged kiválasztani a zenékre, nekem külön mappában van a FLAC és az MP4.
Most majd tesztelgetem a PowerAMP-ban az OpenSL ES HD Output-ot, elvileg hasonló, mint a Hi-Res, ha a telefon nem támogatja alapból ez utóbbit.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #123565 üzenetére
Ez még csak béta preview, szerintem nem fog megjelenni azoknak sem, akik jelentkeztek a bétára.
A leírás alapján engem továbbra se érint, mert amiért leszoktam a PowerAMP-ról, az még mindig nem működik: "updated Hi-Res (Exp) Output for Android 7.0 (but it doesn't work for Android 8)". Sajnos a telefonomon 8.0 van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Makszimusz #123544 üzenetére
A Youtube esetében azért az egy másik alkalmazás. Lehet annak is Youtube a neve, mert nem az számít, hanem a csomagnév.
Amúgy meg kicsomagolod, átírod a csomagnevet, visszacsomagolod, aláírod. Itt le van írva egy példán keresztül.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #123533 üzenetére
Az &rdid=com.rsa.transguip-t a végére levehetted volna, akkor nem akarná egyből telepíteni, ha rányomok a linkre.
(#123535) Somatom: A Transmission-ös WebGUI-ra gondolsz? Szerintem jobb egy alkalmazás rá, bár most nem használok Transmission-t. Egyelőre csak MySQL van telepítve a routeremre.
Viszont ennyiért ajándék.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #123438 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
eclipse19 #123399 üzenetére
Minek neked infra? Én tökéletesen megvagyok nélküle is.
A szűrési feltételeidnek az XZ1 Compact is megfelel, 129 mm magas, 4 GB RAM és tudja a B20-at is. A GSMArena már nem a B20-at jelzi ezeknél, hanem az LTE-A-t, ezért nem szerepel a listában, ahogy az XZ2 Compact sem, ami szintén belefér a maga 135 mm-es magasságával, igaz, ennek már 5" a kijelzője.
-
Bozek
nagyúr
válasz
eclipse19 #123391 üzenetére
Sony Xperia XZ1 Compact, aminek 4,6"-os kijelzője van, meg egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező Z5 Compact-ot is használok. Ezt még simán átérem. Még úgy is, hogy egyesek szerint "böszme nagy a káva". Sajnos amúgy tényleg nem nagyon találni manapság már 5" alatti kijelzővel rendelkező telefont.
(#123392) es4: Majdnem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Krill77 #123290 üzenetére
Egy kicsit kevered a dolgokat. Nem a VPN alkalmazástól függ a dolog, hanem a szerverektől. VPN alapból van az Android-ban, csak be kell állítani a csatlakozást a VPN szerverhez. Természetesen azt se tudjuk, hogy mire kell neked. Rejtőzködni vagy valami korlátozást kijátszani? Utóbbihoz azt is jó lenne tudni, hogy melyik országban működjön a VPN szerver. De amúgy a neten lehet találni rengeteg ilyent, viszont ezeknek a biztonsági kockázatait neked kell felmérned. Egy ingyenes VPN se 100%-ig biztonságos, maguk a szerver üzemeltetői is lophatják az adataidat akár. Persze ez nem feltétlenül van így, csak megjegyeztem, hogy ez is lehetséges.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
ignisz #122941 üzenetére
A MicroG kiegészítőt is telepítetted? Vagy rootolt a készüléked?
-
Bozek
nagyúr
válasz
TRob1 #122878 üzenetére
Láttam már itt olyan hozzászólásokat, amik arról szóltak, hogy Google szinkronizációnál vesztek el névjegyek. Ennél mondjuk az Outlook brutálisabb volt, egy .VCF visszaállítása után a telefonról és az Outlook-ból is eltűnt a névjegyek fele.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a .VCF-es mentéssel, nem áll szándékomban a Google fiókban tárolni a névjegyeimet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #122787 üzenetére
Nem érted. Vagy csak próbálod megmagyarázni a hülyeséget? A Samsung kivette teljes mértékben az Adoptable Storage-t sok telefonjából. Pont. A megoldás nem annyi, hogy máshol keresem, hanem ahhoz már root és custom recovery kell, valamint egy teljesen más tárhelykezelő feltelepítése.
Na meg azt se tudjuk, hogy milyen SD kártya van a telefonban. Egy Class4-es vagy Class6-os például semmit sem ér, nem fognak normálisan működni az oda pakolt alkalmazások. Tehát ajánlasz valamit, ami még akkor sem biztos, hogy jól fog működni, ha egyszerűen megoldható.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #122782 üzenetére
Tudom én, hogy mire gondolsz, csak épp az Adoptable Storage nem minden telefonon működik. Vagy csak a menüből vették ki ennek a lehetőségét, vagy teljesen kigyilkolták a szoftverből. A Samsung esetében ez utóbbi történt. Megoldható, de nem ennyire egyszerűen.
Értem én, hogy segíteni akarsz, de így csak félrevezeted az embereket, ha nincs róla konkrét tapasztalatod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
baandii #122668 üzenetére
Az Adathasználat menüben ha lejjebb mész, akkor a Mobil résznél kell lennie olyannak, hogy Számlázási ciklus. Ott elvileg be tudod állítani a 22-ei váltást.
De amúgy a 3G Watchdog a legjobb szerintem, én is azt használom. Igaz, most annyira nem fontos, 10,5 GB adattal elég jól el lehet lenni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Vasinger! #122644 üzenetére
Nem is tudtam, hogy iOS-re is lehet Android-os alkalmazásokat telepíteni. Max. akkor lenne ugyanaz az alkalmazás. Egyébként ha megnézed a Play Store-ban az alkalmazás engedélyeit, ott nincs erre vonatkozó kérés. A Strava esetében ott van a "Hordható érzékelők/tevékenységadatok: body sensors (like heart rate monitors)" engedély, ennél meg nincs.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#61392896 #122604 üzenetére
Tudom, hogy ingyenest kerestél, de én azért megemlíteném a Field Recorder-t. Nem olcsó, de megéri az árát, szokott lenni akció is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #122459 üzenetére
Ha van root, akkor DiskDigger, igaz fizetős, de jó. Root nélkül meg úgy egyik se.
-
Bozek
nagyúr
válasz
emeron #122448 üzenetére
Én már régóta használom az AdGuard-ot, nem mostanában találkoztam reklámmal sehol. Root nem kell hozzá, VPN alapon működik, a telefonon belül hoz létre egy VPN szervert, ahhoz csatlakozik, az adataid biztonságban vannak.
A Firefox-os AdGuard-dal nem tudom, hogy össze fog-e veszni, de szerintem azt ki is dobhatod, nincs rá szükség onnantól fogva.
-
Bozek
nagyúr
Ezt kínzásnak szántad?
Amúgy meg munkahelyi ártalom, nem tehetek róla. És akkor a "nemcsak"-ba még bele se kötöttem, pedig jelen esetben külön kell írni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dellfanboy #122375 üzenetére
Messengerben a Chat-fejet kapcsold ki. A LED-es kérdésre meg LightFlow.
-
Bozek
nagyúr
válasz
spe88 #122345 üzenetére
Most belemehetünk abba, hogy én az AdGuard-ot írtam, nem az AdGuard Content Blocker-t, de felesleges.
A hivatalos oldalról letölthető AdGuard-ban van olyan, hogy ne férjen hozzá a nethez egy (vagy több) megadott alkalmazás, ha ki van kapcsolva a kijelző. Kérdés, hogy ingyen működik-e, nekem örökös licencem van hozzá.
Mondjuk az első kérdésed még nem az automatikus indulás volt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
spe88 #122342 üzenetére
"ez engem rohadtul nem érdekel annyira, hogy a kevés szabadidőmből még a leírásokat is böngészgessem"
Azért legalább annak a leírását olvasd el, amit feltelepítesz. Ilyen alapon, ha valaki valami baromságot ajánl, akkor azt is felrakod, meg se nézed a leírását, hogy mi az valójában?
"Az meg, hogy ha Play-ből lehúzott program így működik az már bőven kimeríti nálam az "erről az alkalmazás tehet"-kategóriát."
De írok két dolgot is, amiért nem az alkalmazás tehet róla:
1. A Google száműzte a reklámblokkolókat a Play-ből, innentől fogva nem is működhetne máshogy. Valószínűleg ez azért maradhatott, mert csak kifejezetten ebben a két böngészőben szűr.
2. A leírásában világosan szerepel, hogy micsoda ez. Innentől fogva miért is vársz el tőle más működést? Ha letöltesz egy zenelejátszót, akkor számonkéred a fejlesztőt, hogy miért nem lehet vele videót lejátszani? -
Bozek
nagyúr
válasz
spe88 #122334 üzenetére
"Adguard már a legelején azt kéri, hogy rakjak fel valami általa preferált böngészőket"
Persze, mert a Play-ből töltötted le. Az csak Yandex és Samsung böngészőkben szűr, a hivatalos oldalról letölthető kell minden egyébhez. Egyébként ez a Play-es adatlapon félkövér betűkkel ki is van emelve. Arról nem az alkalmazás tehet, ha valaki nem tud értően olvasni...
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #122095 üzenetére
Attól függ. Ha Tasker-rel megoldható a probléma, akkor ott a Tasker App Factory.
-
Bozek
nagyúr
válasz
gatto_ #122073 üzenetére
Van pár, ami tudja. Például a Sony saját Zene alkalmazása (nem tudom, hogy működik-e más telefonon, nekem csak Sony-m van hozzárendelve). De ott van a PlayerPro, a hozzá tartozó DSP csomag feltelepítése után. Vagy esetleg a Neutron Music Player. Biztos van még több is, én ezeket ismerem.
Itt még vannak, bár tuti, hogy nem tudja az összes találat. A Locus például tuti nem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #122058 üzenetére
"Ezeket a szűrő fájlokat nem tartalmazza alapból a Blokada?"
Valamennyit biztos tartalmaz, a kérdés az, hogy mennyit. Az AdGuard-ba már bekerült a hufilter (magyar reklámok blokkolása), lehet, hogy a Blokada is tartalmazza ezeket. Sajnos a weboldalról sok dolog nem derül ki az alkalmazásról.
Egy dolgot azért fontos tudni a VPN-es megoldásról: ha fut, akkor másik VPN-t nem tudsz használni, mivel csak egyet lehet egyszerre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #122055 üzenetére
A Blokada megoldását nem ismerem, a Brave böngésző meg szerintem a saját szerverein blokkol.
A belső VPN-es megoldásból én az AdGuard-ot használom, az a telefonon csinál egy VPN szervert, ami szűri az adatokat, azon csak az megy át, ami engedélyezve van (a reklámok így nem). Azt meg a szűrő fájlok tartalmazzák, hogy miket ne engedjen át, ezeket a fájlokat letölti a program.
-
Bozek
nagyúr
válasz
csabyka666 #121988 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb írni az info@helpitgo.com ímélcímre? Ők talán tudják, hogy mi lehet a probléma.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #121943 üzenetére
Ezt a leírásából vettem. De amúgy ha nem azért írod be, mert ajánlod, akkor miért? Csak mert ingyenes?
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #121937 üzenetére
"Music Player Pro is one of the best app for music and audio player for Android"
Hi-Res Audio támogatás nélkül? Kétlem, hogy az egyik legjobb lenne...
-
Bozek
nagyúr
válasz
aicon #121869 üzenetére
De az AdGuard egyáltalán nem távoli szerveres VPN, így megspórolhat mindenki egy router-t. Azt se felejtsük ki a képletből, hogy a telefonon való letöltés így függ az otthoni feltöltéstől is. Nekem konkrétan most ez 5 Mbps, tehát ennyiben is korlátozottan tudnám használni a netet.
De ha már OpenVPN, akkor nem kell hozzá feltétlen OpenWRT, tudja a DD-WRT is. Sőt, azon még csak az OpenVPN se kell, tud alapból PPTP szervert futtatni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #121837 üzenetére
Te már ebben is szakinak érzed magad? De sajnos csúnyán mellélőttél. Az AdGuard nem távoli, hanem helyi VPN-t futtat. Valamint alapesetben nem szűri a banki oldalakat sem, de beállítható (és alapból ez is be van kapcsolva), hogy az EV (Extended Validation) tanúsítvánnyal rendelkező oldalak is kimaradjanak a szűrésből. Ilyen például a PayPal vagy az OTP is.
Szerk: Nem lapoztam a következő oldalra.
Látom már kitárgyaltátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gumi és felni topik
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest