- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Normális rendszerrel szerelt telefont kell venni és akkor nem lesz gond. Érdekes, nekem se az Xperia V-n, se a Nexus 7-en nem szívja az akksit és a memóriával sincs gond. Az előbbin a gyári Albumok alkalmazás futtatása alatt gyakrabban zárja be a launcher-t a telefon, mint FB esetén.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #26391 üzenetére
Az e-ink kijelző alapján én valami e-book olvasóra tippelek. Azokra is vannak főzött ROM-ok?
-
Bozek
nagyúr
Jééé, még egy dolog, amit nem tud a "nagy" Samsung? Minden hülyeséget beleraktak, csak épp olyanokat nem, ami hasznos is lenne. Vegyél Sony-t, az tudja ezt a funkciót elvileg.
(#26221) xenom0rph: Próbáld meg a PC-n valami unerase, undelete programmal és talán szerencséd lesz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Regirck #26033 üzenetére
SofaScore vagy ha jó olyan is, ami kizárólag focira van, akkor inkább ezt ajánlanám: Labdarúgás élő eredmények. Itt lehet kedvenc csapatot (vagy csapatokat) kiválasztani, amelyikek meccsénél a lapokról és a cserékről is kapsz értesítést.
(#26040) dekrer: Nekem se az Xperia V, se a Nexus 7 akksiját nem szívja, pedig használom és az értesítések is be vannak kapcsolva. Szóval azért, mert neked valami gondod van, még nem feltétlenül kell az alkalmazást szidni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #25902 üzenetére
A Neo/NeoV esetében 1 GB a ROM (NAND) és 512 MB a RAM. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
(#25913) freemanone: Ne add hozzá, mert nem kell. A 14,7 GB majdnem stimmel is, mivel általában 1000-el számolnak és a 16 GB = 16000000000 bájt. Ez 1024-el leosztva (amivel a rendszer számol) 14,9-re jön ki.
(#25928) xenom0rph: Nem, csak át kell állni Feedly-re. Feed Wrangler-re vagy Feedbin-re. Én az előbbit használom, mivel az a leginkább támogatott (például az általam preferált gReader is azt kezeli).
-
Bozek
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #25589 üzenetére
Pofája a lónak van, meg a ...
Szerintem mindenkit zavart, csak nem tette szóvá. Ennyi. Abból meg, hogy leírod, hogy "halo", szerinted ki gondolt a telefonra? Én konkrétan egyből a hálóra (NET) tippeltem volna.
És arra vágunk fel, hogy tudunk helyesen, magyarul írni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
csabám #25521 üzenetére
Értem. Akkor meg min csodálkozol? A Feedly-nek csak azért kell a Google Reader fiók, hogy áthúzza a feliratkozásaidat. Onnantól fogva nem nyúl hozzá.
Sarkított példa: ha veszel a boltban egy kiló kenyeret és berakod az egyik szatyrodba, otthon a másik szatyrodban nem fogod megtalálni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
havri1 #25289 üzenetére
Az EPUB vagy a MOBI az, ami e-book-ot takar. Az utóbbi volt régebben a PRC.
Könyvolvasásra én a Moon+ Reader Pro-t használom (van ingyenes verzió is) és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, pedig csak egy Xperia V-n olvasgattam (előtte meg Xperia neo-n). Bár most áttérek a Nexus 7-re olvasáshoz, mert azért a 7" mégiscsak nagyobb, mint a 4,3". -
Bozek
nagyúr
válasz
#40351744 #25131 üzenetére
Nem lehet ezeket valahol bejelenteni a Google-nak? Érdemes megnézni az engedélyeket is.
INSTALL SHORTCUTS
Allows an app to add shortcuts without user interventionRUN AT STARTUP
Allows the app to have itself started as soon as the system has finished booting. This can make it take longer to start the device and allow the app to slow down the overall device by always running. -
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #25016 üzenetére
Ez a Tapatalk 4 béta verziója. Ahogy írják, a véglegest összeolvasztják a Tapatalk HD-vel és át lesz nevezve. Az viszont már fizetős, tehát csak addig ingyenes.
(#25017) dekrer: Ahol hozzáadtad, ott le is tudod venni. Csak nyomj a könyvjelzőre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
whiskeys #24946 üzenetére
Annyit kell tenned, hogy nyomsz a gReader-en belül egy Logout-ot, majd bejelentkezel alul a Feedly-be. Ugyanúgy használhatod a Google fiókodat, így áthúzza a feliratkozásokat. Viszont érdemes előtte elolvasni mindent még a Google Reader-es bejelentkezéssel, mert csak az első belépés utáni hírek fognak megjelenni a Feedly-ben, a régebbi (de olvasatlan cikkek) már nem.
A Feedly saját webes oldala is használható, ugyanolyan megoldást nyújt, mint a Google Reader.
-
Bozek
nagyúr
válasz
pupper666 #24922 üzenetére
Hát nagyon úgy néz ki, hogy nem működik. Van egy szép világoskék widget-em, Feedly felirattal a közepében és ennyi.
(#24930) whiskeys: gReader vagy ennek a pro verziója.
(#24936) xenom0rph: Neked működik teljesen offline? Mert én sehogy se jövök rá, hogy a cikkeket hogyan tudnám letöltetni vele.
-
Bozek
nagyúr
Hogy ON is legyek. Már csak 10 nap van vissza a Google Reader zárásáig, de szerencsére a népszerűbb alkalmazások (meg szerintem a nem annyira népszerűeké is) fejlesztői megtalálták a megoldás(oka)t. Az általam favorizált gReader a Feedly mellett döntött, ahová a Google fiókkal belépve simán átrak minden feliratkozást a Google Reader-ből. Persze a régi, de még nem olvasott híreket nem húzza át, de az újakat már oda is letölti. Na meg ugyanúgy működik, a felhőbe belépve olvashatjuk NET-en is a híreket, szinte hasonló kinézettel, mint a Google Reader volt.
Mondjuk próbálkoztak egy béta erejéig a Tiny Tiny RSS-el is, de a végleges verzióba ez már nem került be.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #24887 üzenetére
Jaaa, hogy úgy fikázod a droid-ot, hogy egy nem is erre a célra fejlesztett telefonra telepítetted?
akkor ha én valamilyen módon tákolok iOS-t egy droid-os telefonra, nyugodtan fikázhatom? persze ez csak elméleti kérdés volt.
-
Bozek
nagyúr
Ha nincs megfelelő szenzor a telefonodban, akkor hiába is keresel. Ennek csak olyanokon van értelme, amik rendelkeznek hőmérséklet szenzorral.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
pepe091 #24753 üzenetére
Ööö, én nem találom az 1. HSZ-ban. De lehet, hogy csak vak vagyok.
Közben megvan.(#24755) freemanone: Idézet az első hozzászólásból: "Ha egy programról negyed óra elteltével derülne ki, hogy a készítők hibájából fakadóan nem úgy működik, ahogyan kellene (vagy mint azt a leírásban jelezték), akkor a Play fiók alatt lehet visszaigényelni a pénzed (Hibajelentés > I'd like to request a refund > leírod az indokaid, lehetőleg angolul). A visszatérített összegek rendszerint pár napon belül jóváíródnak a számládon."
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #24744 üzenetére
Ez is képes multitask-ra. Bár én szívesebben használnám a Kakudo-t erre a célra, csak még annak is van mit javulnia.
-
Bozek
nagyúr
válasz
megint én #24592 üzenetére
Amit Te linkeltél, annak sok köze nincs a lépésszámlálóhoz.
Runtastic Pedometer az erre alkalmas alkalmazás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bAtt001 #24428 üzenetére
Igen, ha nem mozogsz a telefonnal, akkor nem is fog gyorsabban merülni. Viszont a HSPA tornyok tudtommal nem tudnak olyan messzire sugározni, mint a normál adótornyok, így sűrűbben kell keresnie a telefonnak, amint mozgásban van az ember. Ez miatt gyorsabban is merül a telefon.
(#24433) pepe091: Lásd fentebb.
(#24434) dekrer: A Titanium Backup Pro tud kötegelt műveleteket végezni, ahogy azt már leírták előttem. Az ingyenesben van a korlátozás, hogy csak egyesével lehet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Wynsent #24232 üzenetére
Hogyan próbáltad csatlakoztatni a telefonhoz? Elvileg 5 másodpercig nyomva kell tartani a bekapcsoló gombot, amíg a visszajelző led pirosan és zölden nem kezd el villogni.
Az Xperia L látható más bluetooth eszközök számára?Egyébként ez inkább az Azonnali (mobilos) kérdések órája topic-ba illene, mert nem Android alkalmazás, amiről szó van.
Szerk: Látom már megoldódott.
-
Bozek
nagyúr
Mérföldkőhöz érkezett a Tapatalk. A 4. évfordulójukra úgy döntöttek, ezt a verziószámmal is megünneplik, így a 2.4.13 után a 4.0.11 érkezett meg. Jelenleg publikus béta fázisban van az alkalmazás és ingyen letölthető. Teljesen átdolgozták az UI-t, ami szerintem jó irányban változott.
Természetesen nem az Opera féle ötletet alkalmazták, hanem új alkalmazásként (Tapatalk 4) töltötték fel a Play-re.Letölthető innen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #24147 üzenetére
A Mint.com Personal Finance nem a telefon és nem is az Android miatt nem kompatibilis. Egyszerűen nem lehet Magyarországon telepíteni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
citkar #24102 üzenetére
Én az Abby Lingvo-t használom. Ingyen letölthető hozzá a magyar-angol szótár, így később offline is használható.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #23962 üzenetére
Nyomj egy játékot huzamosabb ideig és utána nézd meg. A jelenlegi használat alapján saccolnak ezek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #23862 üzenetére
Vannak olyanok, amiken belül van automatikus mentés és onnan vissza is töltik a dolgokat, ha újrarakod. Bár nagyrészt én játékoknál találkoztam ilyenekkel (Apparatus, Cut the Rope), de például a 3G Watchdog is ment automatán. Most meg aztán végképp meg lesz keverve, mivel bejött a felhőbe mentés.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23721 üzenetére
Oké, én még S60v5-öt használtam (SE Vivaz-on). Amúgy is az az elterjedtebb, a Belle már nem annyira.
A proxy témával kapcsolatban meg fogalmam sincs, már 4.1.2 van a telefonomon. Nem lehetséges, hogy csak a CM-ben nincs benn? Ők sok esetben a saját megoldásukat használják a Google-féle helyett.Én OfficeSuite-ot használok, még anno akciósan megvettem. Abban aztán szinte mindent állíthatsz, bár az Excel részében az egyéni formázás nekem nem jött össze (például a szám mögé "db"-ot írni).
Egyébként azok az ingyenes Office programok, amiknek létezik fizetős változata is, általában csak megjelenítésre valók.(#23722) darvinya: Egyszer csak rak bele valaki SIM-et, aminek a számát elküldi a program. Ha nem elég elővigyázatos a tolvaj, akkor nem gyalulja le a rendszert előtte.
(#23723) SimonJanos: Azért annak, aki telefonról olvassa a fórumot, egyszerűbb egy Play-es linkre kattintani, mint keresgetni.
(#23724) xenom0rph: Feltelepíted a Cerberus-t és amikor elindítod, regisztrálsz a programon belül. Én megcsináltam és küldték is az e-mailt, hogy életem végéig él a licenc.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23709 üzenetére
Mire gondolsz, amik a 2.3-ban nem voltak benn? Nekem nem hiányzott semmi olyan, amit más oprendszer tudott közben.
WP 7.8-ban néztem az Office-t, hát messze nem olyan a beállítási lehetősége, mint egy Android-os Office-nak. Pedig a Microsoft-tól többet vártam volna, ha már mindkettő az övék. iOS-ben még mindig nem engedélyezték a bluetooth-os fájlküldést, szóval az se a tökéletes oprendszer.
A Symbian-ról meg már ne is beszéljünk. Használtam és akkor azt mondtam, hogy köszönöm, többet ilyent soha.
De hogy ON is legyek. Nyomj a kívánt WiFi-re hosszan és ott válaszd a hálózat módosítását. Kell lennie egy olyannak, hogy Speciális beállítások megjelenítése. Ha ott nincs benn a proxy, akkor 2.3-ban még nem létezik, de 4.1.2-ben biztos benn van. Sőt, úgy emlékszek, hogy a 4.0.4 is tudta.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23705 üzenetére
Fos? Akkor használj WP-t, a gyengén implementált Office-al.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #23699 üzenetére
Legalább akkor a programot linkeld, hogy egyszerűbb legyen megtalálni.
EveryTrail ill. EveryTrail Pro
-
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15 #23593 üzenetére
Én meg inkább ezt: Tiny Flashlight + LED
-
Bozek
nagyúr
válasz
w.miki #23472 üzenetére
Az Origo RSS csatornái. Index-en meg kiválasztod a neked megfelelő témát és a jobb oldalon ott lesz egy RSS gomb, annak a linkje kell. A főoldal értelemszerűen az összes cikk.
(#23476) golyós: A Taptu hogy tud offline-ul? Mert én erre vonatkozólag semmi beállítást nem találtam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
xenom0rph #23454 üzenetére
Én a gReader Pro verzióját, már csak azért is, mert működik offline is. WiFi közelben mindig letöltöm a cikkeket és később elolvasom. De megy online módon is, ha nagyon muszáj.
(#23465) w.miki: Ott van a képen a Hírcsatorna hozzáadása. Oda kell beírni az RSS linkjét.
-
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nocsesz1 #23352 üzenetére
Read-only mód be van kapcsolva Nálad?
ITT volt róla szó, hogy január 30. után már nem lehet Exchange módban használni a GMail-t.
(#23333) k850: Van egy kis lemaradásod.
Az 1.5 az Android verziót jelöli, az volt a Cupcake. Utána jött a Donut (1.6), az Eclair (2.0, 2.1), a Froyo (2.2), a Gingerbread (2.3), az Ice Cream Sandwich (4.0) és a Jelly Bean (4.1, 4.2).
-
Bozek
nagyúr
válasz
golyós #23290 üzenetére
Azt nem írja ki, csak külső programmal (mondjuk 3G Watchdog) tudod ellenőrizni. De miért fontos, ha úgyis WiFi-vel töltesz? Régebben amúgy elég lassan szedte le a híreket a gReader is, de aztán szerencsére megcsinálta a fejlesztő, hogy gyors legyen. Amúgy is nagyon korrekt, többször leveleztem vele bizonyos funkciók miatt.
Én a következő RSS-eket használom amúgy: Index (Belföld, Külföld, Tech), Mobilaréna, Motorsportal, NSO, SG.hu, Sporthíradó.(#23292) attiati: Tasker.
Ha azzal sikerül meggátolni a lopást, akkor jelentkezz a Google-hoz programozónak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23286 üzenetére
Ha Te is tudod, hogy nem ide való, akkor miért ide írod?
Próbáld meg vagy a mobilod topicjában, vagy pedig itt: Azonalli (mobilos) kérdések órája
-
Bozek
nagyúr
válasz
golyós #23248 üzenetére
Olyan már sajnos nem létezik, mióta ennyire szerteágazott lett az RSS. Én magamnak szoktam összevadászni azokat, amik kellenek. De tesztelni kell, mert van olyan oldal amúgy, amelyik visszadobja a letöltési kérelmet (anno az Index is ilyen volt, de már nincs ilyen gond). Igaz, a gReader-ben megoldható, ha a letöltést egyszerűsített nézetben végezzük.
-
Bozek
nagyúr
Hirtelen csak egy plüssmacit találtam, amivel be tudom mutatni ezeket az effekteket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Tomaaasz #22876 üzenetére
Aki nem tud ennyi vizsgára felkészülni, az ne válassza a felsőoktatást. A munkahelyen majd az állásinterjún is puskázni fog?
Az meg, hogy rosszul jött ki a lépés, eléggé hihetetlen, mivel általában 1-1 vizsgára több időpont is van, szóval ha úgy vette fel, az az ő baja.Különben meg:
Közvéleménykutatók felmérést végeznek a különböző társadalmi rétegek között, hogy ki szerint mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul.
Megkédezik a parasztbácsit, mire ő:
- Szerintem egy egész élet is kevés rá.
A butikos szerint:
- Szerintem egy 3-4 év alatt jól meg lehet tanulni.
A menedzser válasza:
- Intenzív tanulással 3-5 hónap alatt.
Megkérdezik az egyetemistát is:
- Szerinted mennyi idő alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Miért, holnap ZH?! -
Bozek
nagyúr
Egy nagyon jó alkalmazás a multitask-hoz: Kakudo Lite
A fizetős verzió is csak 222 Ft jelenleg.
Régebben mindig gondban voltam például az OTP SmartBank esetében, hogy ha megnéztem az SMS-ben kapott kódot, visszadobott a bejelentkező képernyőre és persze új kódot küldött.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SimonJanos #22576 üzenetére
Ez az RSS feed kicsit más, mint a gReader. Olyan, mint gépen az uTorrent-be, hogy ha a torrent oldal támogatja, akkor be tudod tölteni RSS-ben a frissen felkerült cuccokat. Be lehet állítani szűrést, hogy mi az, amit automatikusan le is töltsön a tTorrent. Na meg amire rányomsz, azt is le tudod tölteni, nem kell belépni az oldalra.
-
Bozek
nagyúr
Ma akciós a tTorrent Pro, csupán 0.99 $ (jelenlegi árfolyamon elvileg 222 Ft).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest