- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Egyre jobban tetszik ez az Automagic. Szerintem a Tasker-t is veri, pedig nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt mondom majd egy alkalmazásra. Igaz, kicsit több tudást igényel benne pár dolog, de ezzel nincs gondom. Ami nagyon tetszik, az az Input Dialog.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #79326 üzenetére
Akkor azért nem találtam benne arra utaló jelet, hogy 2 hetes próbaverzió, mert fenn van az Unlocker. Akkor az előző hozzászólásom visszavonom. Az új felület tetszik, bár a régi se volt csúnya.
Egyébként egyszer futottam bele olyanba, hogy csinált a fejlesztő egy 3.0-ás verziót a CameraPro-ból és azt újra meg kellett venni, mert az is fizetős volt... Na, annak nagyon nem örültem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
assemble #79322 üzenetére
Hmm, ezeket az "adjunk ki külön verziót, amiért újra pénzt szedhetünk be" stílusú alkalmazásokat nem szeretem. Ha ehhez nem lesz jó a korábban már megvásárolt licenc, akkor maradok a Classic-nál. Mondjuk felraktam és sehol se látom benne, hogy 14 napos próbaverzió és vásárlásra utaló jelek sem tűntek fel, de ez nem jelent semmit.
(#79323) Viktor0610: Biztos, hogy jó? Mert akkor felesleges írtam ilyen hosszú szöveget.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #79262 üzenetére
Azért érdekes, hogy 5 szolgáltató közül csak kettőnél van azonos érték.
Megvettem én is, de még ki kell találni, hogy melyik szolgáltató legyen. Megnézem, hogy hány fok van kint jelenleg.
A program ezt írja:
Forecast.io: 24 °C
Weather Underground: 31 °C
YR.no: 28 °C
OpenWeatherMap: 26 °C
World Weather Online: 27 °CSzóval jah, döntsem el, milyen idő lesz...
-
Bozek
nagyúr
válasz
F.E.K.. #79210 üzenetére
Örülj neki, hogy csak 30 másodpercet kell várni. Nekem volt anno egy Sagem MyV-55-öm, aminél a telefonzár kódot felejtettem el. Na, minden próbálkozás után duplázódott a várakozási idő, 128 percnél feladtam.
(#79213) Somatom: Nekem csak minta van beállítva és működik a VPN. Így legalább távolról is elérem az itthoni hálózatot.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #79146 üzenetére
De egy üzenetrögzítőre fel lehet venni a "Hívott szám jelenleg nem kapcsolható, ismételje meg hívását később" szöveget. Onnantól fogva meg már majdnem megoldott, amit felvetett Junkpod. Biztos van normálisan működő a Google Play-ben is, bár én a Sony sajátját használom (mert náluk erre is gondoltak a szoftver elkészítésénél
).
-
Bozek
nagyúr
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #78999 üzenetére
Legalább Tamásnak szóltak. Nézd meg az SCR ScreenRecorder topicot XDA-n. A srác valami SELinux-os dolgot csinált, ami nem tetszett a Google-nak, törölték egyből az alkalmazását, anélkül, hogy jelezték volna neki a problémát.
Hozzáteszem, innentől fogva XDA-n elérhető a Pro verzió ingyen. Nem halt bele.
"Telepítsd az OS -t, jelentkezz be a fiókoddal és használd a Play Store -t"
Nem, nem kell használnod a Play Store-t. Van még alternatíva erre is, például ott az Amazon Appstore. De vegyél iOS-t, aztán használd az iTunes-t, mert ott csak azt lehet. -
Bozek
nagyúr
válasz
Just_Reboot #78967 üzenetére
Van egy sokkal egyszerűbb megoldás. A jobb felső sarokban a három pöttyre kattintasz, majd Adatok mentése. Kiírja, hogy hova mentette, azt átmásolod a másik telefon belső memóriájába (mappástól) és Adatok visszaállítása. Meg is kérdezi, hogy melyiket akarod visszaállítani, ha több mentésed is van.
(#78966) Somatom: Mondjuk itt konkrétan van mentés, nem kell még papír se hozzá.
Egyébként az esetek többségében én is kerülöm, de vannak olyan helyzetek, amikor muszáj.
-
Bozek
nagyúr
Akkor is értelmetlen a mondatod. Már a WiFi-n kívülre se túl egyértelmű, de a hálózaton kívülre is necces. Inkább úgy helyes, hogy "másik hálózatban lévő gépre". Egyébként meg ha annyira PC-t és Helium-ot akarsz használni, akkor építs ki VPN kapcsolatot a két hálózat (saját és távoli) között, akkor látni fogod a távolinak is a megosztásait és oda már saját WiFi-vel is tudsz majd menteni.
-
Bozek
nagyúr
Tud valaki normális, EXIF adatokat megjelenítő programot? Ma többet is kipróbáltam, de egyik sem hozta azt, amit vártam tőle. Sok meg se jelenítette a szöveget, ami be van ágyazva a metaadatok közé, ami meg igen, annál e-mail-ben kellett megosztanom, hogy végig tudjam olvasni. Az már csak hab a tortán, hogy az ékezetek helyett kis kérdőjeleket rakott...
-
Bozek
nagyúr
válasz
wolfman #78850 üzenetére
És mi alapján tudja szegény program, hogy ahhoz az MP3-hoz/FLAC-hez melyik szám tartozik?
Esetleg próbáld ki a Tag&Rename-et.
-
Bozek
nagyúr
"elég nagy illúzió azt gondolni, hogy majd QR-es 3G-s leolvasó lesz minden Kallernál"
Azért, mert valamiről nem tudsz, még létezik. Minden kalauz kapott NFC-s Android-os telefont, amivel az RFID chipet leolvassák például a Start kártyáról. Innen már csak egy lépés lenne a QR vagy bármilyen vonalkód. Az már más kérdés, hogy miért nem csinálják meg.(#78694) Somatom: Ezért is örülök néha, hogy Sony-t vettem.
A Tároló menüben van olyan, hogy Távoli megosztás, amivel fel tudom csatolni a telefon fájlrendszerébe. Csak egyszer kell beállítani és kész is vagyok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#01993216 #78665 üzenetére
Melyik kezeli csak a hátlapi kamerát? A Camera FV-5-re gondolsz? Ha a bal oldali menünél elhúzod az ujjad jobbra, akkor átvált előlapi kamerára.
Egyébként meg miért bugos a Snap Camera?Más: Vicces dolgok vannak néha a Google Play-en. A csaj félreértette az értékelésnél a cím mezőt.
-
Bozek
nagyúr
Állítsd vissza alapra a Swype-ot, mert nem a szótárával van baj. Lehet, hogy valahonnan Tőled tanulta, akár az eszre lehet az észre szó ékezet nélküli változata is. Véletlenül is előfordulhat, hogy valahol azt írtad.
(#78625) Mr Dini: Miért kell mindig ezt a Link2SD-t erőltetni? Általában nem az APK nagy, hanem a kiegészítő tartalom. Azt meg FolderMount-al is át lehet pakolni, mindenféle második partíció nélkül.
-
Bozek
nagyúr
válasz
rf.kristof #78599 üzenetére
LightFlow, de van ingyenes verziója is, ami próbának jó (a fizetős több alkalmazást ismer). Ebben vannak különböző beállítások, hogy működjön olyan telefonon is, amelyik alapból nem támogatott. Egy próbát megér.
(#78592) air: A 4. pont már a visszaállításhoz kell. Igaz, az ADB-s megoldáshoz meg semmi köze a TiBi-nek.
(#78605) junkpod: És honnan szedte az adatokat a Google? Természetes, hogy a helyadatokból (bár nem feltétlenül a router-ről, hanem a rácsatlakoztatott eszközről).
-
Bozek
nagyúr
Nem hiszem, hogy bizonyítékként felhasználható. Főleg, hogy semmi információ nincs benne a vezetett gépjárműről. Ilyen alapon épp biciklin rögzíted, amikor elszáguld melletted a haverod. Őt megbüntetik, erre elkéri tőled a GPS adatokat és bemutatja azt, hogy ő csak 15-tel ment. De amúgy sem hiteles egy telefon se, hiszen nem katonai célra szánt GPS van bennük.
(#78536) varmi2: Esetleg E-Robot-tal automatizálhatod. Azt csak tippelem, hogy van benne ilyen funkció, Tasker-ben van, de az fizetős.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #78494 üzenetére
Én még arra reagáltam, hogy az IP-t mindenképp a router adja. Egyébként meg hogyhogy minden indításnál másik MAC van a miniPC-n? Mondjuk esetleg megoldás lehet, hogy boot után egy programmal átírod a MAC-et és akkor mindig ugyanaz lesz. Persze gyakorlatban ezt nem próbáltam, mindig ugyanaz a MAC a Z1 Compact-nál.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #78482 üzenetére
A router-ben beállított tartomány csak akkor számít, ha DHCP szerverként is üzemel. Kapcsold ki a DHCP-t, adj bármilyen IP-t a telefonnak (persze alhálózaton belül) és csatlakozz rá. Szerintem már biztos találkoztál azzal a hibával, amikor a gép 169.254.x.x IP-t kapott. Na, akkor nem ment a DHCP és nem volt beállítva statikus IP sem, ezért a Microsoft által megvásárolt tartományból kaptál egy IP-t az APIPA miatt.
(#78492) teo77: Biztos, hogy kompatibilis a telefonoddal? Mert ha nem, akkor azért nem látod. Tablet-en sincs meg?
-
Bozek
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #78373 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
Az Automagic-et használja valaki automatizálásra? Most gondolkodom, hogy lecserélem rá a Tasker-t, mert ez a folyamatábrás megoldás nagyon bejön, bár még van olyan, amit nem teljesen tudtam ugyanúgy megvalósítani benne, mint Tasker-ben. A plugin-okat is kezeli, tehát ez sem probléma és elvileg csatolni tud képet is a Gmail-es üzenethez, amit Tasker-ben nem találtam eddig.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #78242 üzenetére
Elvileg vissza lehet kérni, de így, hogy fogalmunk sincs, mit szeretnél megvalósítani, nehéz rájönni, hogy Tasker hiba vagy user error. Bár ha a korábbi hozzászólásaidból indulunk ki, akkor az Android sz*r.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #78218 üzenetére
Azért én a SuperBeam-et is hiányolom belőle.
(#78219) dokee78: Nálam WAV van beállítva, mert bár 1 perc nagyjából 1 MB, de mégiscsak veszteségmentes. Tudja a FLAC-et is, ami kisebb lenne, csak ott néha pattogott a hang, így váltottam inkább. Munkámból adódóan szükségem van a hangfelvételekre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
paolinho #78131 üzenetére
Te írtad, hogy nem találod a sok csirkelábas alkalmazás között, majd tettél be egy képet, hogy hátha az alapján megtaláljuk. Nem lett volna egyszerűbb a Te alkalmazásidról berakni a képet, hogy azon keressük? Nekem ez kicsit félreérthető volt, első körben azt hittem (és szerintem sokan mások is), hogy a mellékelt képen kell kitalálni, hogy melyik az az alkalmazás.
(#78125) MaciG: Timely
-
Bozek
nagyúr
válasz
paolinho #78114 üzenetére
Ez akkor valami beugratós kérdés akart lenni? Találjuk meg a képen azt, amit keresel, de persze ez neked úgyse segít, mivel nem a Te telefonodról készült a kép... Fuss neki még egyszer.
(#78115) vadászcsiga: Beállítások - Nyelv és bevitel. Itt ha rányomsz, nem jönnek elő a beállításai (Lollipop)? Vagy nincs a mögötte a csavarhúzó és villáskulcs ikon?
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #78069 üzenetére
Elvileg ez a Nuance cucca van benne, tehát ugyanazt a minőséget kell nyújtania. De ha pár olyan mondatot leírtok, ami nehezen kimondható az SVox-nak, akkor letesztelem mind a kettővel és a hangfelvételt megosztom.
"Code Factory becomes a distributor and integrator of Nuance® Communications speech technology."
(#78067) varmi2: Gondolom beállítható, hogy gombnyomásra hívjon valakit, ezért is kell neki az engedély.
-
Bozek
nagyúr
Nem tudom, láttátok-e már, de elérhető a Vocalizer TTS, ami a Nuance motorját használja. A hangok 7 napig kipróbálhatóak, sajnos megvásárlás esetén azért 2x annyiba kerülnek, mint az SVOX hangjai, de szerintem megéri. Bár még csak tesztelgetem, de itt legalább normálisan beállítható az is, hogy a központozást ne olvassa fel. Sokszor volt zavaró, hogy a kötőjelet is kimondta.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #77986 üzenetére
"A készülék hibája nem lehet, hiszen korábban jól működött"
Az autóm is elindult még tegnap, ma meg már nem. Megyek és rakatok rá iOS-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #77969 üzenetére
És úgy a szövegszerkesztő alkalmazások 99%-a garantálja a kompatibilitást.
A Tasker meg nem eszi az akksit, ebben biztos vagyok. Ott valami más probléma van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #77880 üzenetére
Érdekes, mert engem meg mindig el lehet érni (kivéve, amikor nem veszem fel) mind a két telefonomon. Mindkettő Android-os.
De hogy kérdezzek is a problémával kapcsolatban: Milyen régi a SIM kártyád?
-
Bozek
nagyúr
Valamit nagyon hegesztenek a Google Play Services-nél. 11 verzió került fel csak ma az APKMirror-ra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #77719 üzenetére
Ez csak akkor problémás, ha a játék NET-en keresztül ellenőrzi, hogy tényleg az használja-e, aki megvette.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szita.erno #77705 üzenetére
Van olyan Apple, a 6-os biztos tudja.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #77685 üzenetére
A Home gombbal csatlakozik? Akkor próbáld meg úgy, hogy a Home + X-el csatlakoztatod. Ha nem megy, próbálgasd végig a többi gombbal is ugyanígy. iPega esetében ez a Joystick mód, egy próbát megér. Sajnos a Tiédnek nem tudjuk a típusát, így nehéz találni róla bármit is a NET-en.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #77595 üzenetére
Nézd meg ezt: Photo Studio.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #77587 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #77405 üzenetére
Private és a létrehozáskor nem az volt a cél, hogy elhitessük bizonyos oldalakkal, hogy nem is abban az országban NET-ezünk, ahol valójában vagyunk. A munkahelyi hálózatokhoz csatlakozás volt az alapelv, hiszen így akár otthonról is a céges hálózat része lehet bármelyik gép, elérve minden hálózati erőforrást.
-
Bozek
nagyúr
válasz
csadi0011 #77373 üzenetére
Ezt elvileg a Hydra 32 Mpx-es módjában csinálták. Akárhogy is nézem, ez továbbra is 8 Mpx... Mutass már egy olyan képet, ami tényleg négyszerese a szenzor méretének, mert én nem találtam.
Itt meg írnak is róla, hogy bár azt ígéri, hogy jobb képeket lehet csinálni vele, a cikk írójának csupán rosszabbakat sikerült.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #76991 üzenetére
Ha van fenn esetleg Xposed, akkor a Media Scanner Optimizer modullal helyre tudod hozni. Z1 Compact-on is eléggé szívta az akksit néha és olyankor tűzforró lett a telefon is. Ezt felraktam, utána nem csinálta.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Kékes525 #76922 üzenetére
"maradt a beállítások és a telefon és üzenetek rész"
Azt soha nem fogod megoldani launcher-el, felteheted akármelyiket. Ezek külön alkalmazások a telefonban, azokon belül kellene átállítani a színt, amire nagy valószínűséggel csak mókolással van lehetőség. Gyártója válogatja, a Sony-ban például lehet témával is változtatni ezeket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
alex devil #76901 üzenetére
Moon+ Reader
-
Bozek
nagyúr
válasz
scream #76866 üzenetére
Olcsóbb egy router-el megoldani a dolgot. Több is van, ami gyakorlatilag NAS-ként is használható. Én most egy TP-Link WDR3600-asra várok, csak múlt héten nem volt az üzletben. Azon van két 2.0-ás USB port, tudja a 2,4 és az 5 GHz-et és szerencsére ebben már a hardver se olyan gyenge, mint a 842ND-ben (ott a torrentet nem bírta a kevés memória miatt).
-
Bozek
nagyúr
válasz
Remekelek28 #76769 üzenetére
A Google Play-ből törölték, ezért a teljes verziót ingyen elérhetővé tette a fejlesztő. Az alapot ajánlom felrakni, abban is benne van a Lollipop-os felvétel root nélkül. Persze én root-al használom, így magának az alkalmazásnak a hangját is tudja menteni, külső zajok nélkül. Természetesen ehhez nem lehet lenémítva a hang.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Darellus92 #76676 üzenetére
Próbálkozz inkább itt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Quasi_modo #75948 üzenetére
Hát, sajnos a Novában megmaradt a bétában megtapasztalt háttérkép állítási módszer... Egyelőre mentésből felment a 3.3, aztán majd meglátjuk. Írok a fejlesztőnek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #76524 üzenetére
Igen, arról szól a Twilight. Persze jogos az is, hogy induláshoz kapcsolva se rossz, de készülődés közben úgyse nagyon nézegeti a kijelzőt az ember. Bár este is lehetnek gondok, én múltkor jártam úgy, hogy levettem minimumra a fényerőt (Xposed modul segítségével az alapértelmezett minimumnál is lejjebb), aztán a Spar-ban nem is láttam, hogy mennyi az idő.
A Windows megosztás meg kb. 1 perc, míg azért egy program telepítése több időt vesz igénybe. Nem is igazán ajánlanám, mert ismerve az ingyeneseket, minden sz*rt felraknak mellé. Na, az átlag felhasználó csak a Tovább gombot ismeri, így problémát okozhat a későbbiekben.
-
Bozek
nagyúr
válasz
ForgoLajos #76421 üzenetére
JillyBean? Az már a 6-os Android?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Forrmell.enn
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest