- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Hívásrészletező, hívásnaplózó programot tudtok ajánlani?
Ami kiírja kivel mennyit beszéltem, mikor, meddig, egy hónapban mennyit, stb...
Samsung telefon tárcsázója még a percet sem írja ki -
w.miki
veterán
Hívásrögzítése használ valaki valamilyen app-t?
ACR-t próbáltam, de a hívott fél nagyon halk, inkább csak a saját hangomat hallom.
Hívásrögzítő programot is próbáltam, de ezzel se volt sokkal jobb, ráadásul a térerő is elment (lehet nem emiatt.) -
w.miki
veterán
válasz
atosan #113974 üzenetére
melyik content blocker-t érdemes telepíteni a Samsung Internet Browserhez?
ehh, úgy nézem csak az Adguard Content Blocker telepedik fel
Na, alig indítottam el, máris jött az üzenet, hogy a telefonomon virust találtak....
Szép egy reklám blokkoló -
-
w.miki
veterán
Másik kérdésem:
Android 6, 7 ... alatt hogyan lehet engedélyezni hogy egy program (navigáció/hangrögzítő) az SD kártyára írjon/olvasson, és ne a telefon belső memóriájába?
(erre nem tudom, hogyan keressek rá a topikban) -
w.miki
veterán
SMS üzenetek elmenthetők valahogy google fiókba, mint a számok, meg a képek? Van erre neki programja?
Megpróbálom ezt a SMS backup+-t ha nincs jobb.
-
w.miki
veterán
Ingyenes akkumulátor (és térerő) loggoló/monitorozó program létezik?
(Tesztelni akarom melyik legjobb modemmel legjobb a térerő/akkuidő) -
w.miki
veterán
Időjárás (órás) widgetből (mint a Transparent clock & weather) mindegyik reklámos, vagy fizetős? Nincs reklámtalan, ingyenes?
-
w.miki
veterán
Az ingyenes Nova Launcher, és a fizetős Prime közt mi a különbség?
Az ingyenesnek van alternatívája? -
w.miki
veterán
Androidos telefon, és TV stick közé szeretnék olyan programot, amivel megy a screen mirroring (vagy a telefon képét kiküldi a box-ra), illetve, programot, amivel vezérelhető a stick.
Samsung J5 2016, és MK808B plus -
w.miki
veterán
Olyan alkalmazás, ami boot után elindítaná a Kodit, aztán a Daydream Launcher-t, root nélküli droidon, olyat tudtok ajánlani?
-
w.miki
veterán
Lebegő szótár, német/angol/magyar létezhet androidra?
Duolingoval szeretnék nyelvet tanulni, és van, hogy nem ismerem a szót, ezért jó lenne, ha valami a duolingo felett/mellett mutatná magyarul is. -
w.miki
veterán
Viber-nek van olyan lite verziója, mint Facebook-nak a Facebook Lite, gyenge telefonokra?
(Lenovo A369i 512MB ram)
Vagy tudnátok ajánlani, egy régebbi verziót, ami kompatibilis a mostanival, csak kevesebb erőforrást foglal? -
w.miki
veterán
No, az ESET Mobile Security szerint a Pou_mod-1.4.73.apk állomány volt fertőzött...
Meglátjuk... de örülök, hogy talált valamit.
Találkoztam már olyan virussal, ami az FWbe is beírta magát, Gyári visszaállítással sem lehetett eltávolítani.
Vagy újraraktad image fileból a rendszert, vagy valami MONKEY VIRUS REMOVAL TOOL tudta leszedni... ha azt fel merted telepíteni a gépedre...Home gomb helyett pedig a Back Button (No root) alkalmazást választottam elsőre a sok százból.
Remélem ez jól helyettesíti az érintő alján található gombokat, és nem fog percenként reklámokat feldobni. -
w.miki
veterán
TÉNYLEGESEN működő malware írtót tudnátok ajánlani?
Megint hirdetéseket dobál fel a gyerek tabja:
Protect Plus v. 4.04.2.
A vírusok törléséhez küldje el SMS-ben a: .....
Nem tudom melyik app csinálja, valamelyik játék, Talking TOM, Angela, Moy 2, Slither.io, ClashRoyale, Pou vagy valamelyik más alkalmazás dobálja fel ezeket? -
w.miki
veterán
Home gombot áthelyező programot tudnátok ajánlani?
Gyerek TABjának az alsó sorát nem érzékeli az érintőpanel, így ha elindítja a TalkingTom-ot, nem tud belőle, ki, vagy vissza lépni.
Milyen programot ajánlanátok, amivel más helyen is vezérelhető a TAB, nem csak az alján?
Amivel máshonnan is elérhető a Home, Vissza, és a Menü gomb.
Mondjuk amivel jobb, vagy bal oldalról is behúzhatná a vezérlőgombokat. -
w.miki
veterán
Youtube app-nak létezik alternatívája?
Olyat, amiben kiválasztható a (állandó) minőség is.
Egy gyenge telefont (Defy) szeretnénk videó nézésre használni, CM9 4.0.4, ICS-re. -
w.miki
veterán
Olyan lehetséges, hogy ha a telefonomból kiveszem az SD kártyát (SanDisk 64GB), a PC nem tudja írni?
Olvasni engedi az XP, de ha rá akarok másolni, azt írja írásvédett.
Csak telefonon keresztül, lassan tudok másolni, ahol a módosítás dátumát sem hagyja meg az eredetinek. Hogy lehet ez? -
w.miki
veterán
Szinkronizálni lehet könyvtárakat automatikusan, egy Androidos telefon (S4 mini, M12), és egy Windowsos (XP) gép között?
Ha az XPn, egy könyvtárba másolok, vagy törlök valamit, akkor a telefon is csinálja meg ezt egy megadott SD kártyán lévő könyvtárba. Wifin keresztül, oda - vissza?
Ezt meg lehet csinálni?
Ehhez kell a telefonra egy program, és a PCre is? -
w.miki
veterán
Több telefonon kipróbáltam, és elképzelhető, hogy igazad van.
Egyedül a CM12-es S4 minim az, amin viszont szól az FM rádió, ha be van dugva a fülhallgató, méghozzá a BT speaker-en keresztül.
Ki érti ezt?
Viszont ott meg, ha a Wifi be van kapcsolva, hamar megszakad a BT kapcsolat. -
w.miki
veterán
Arra van alkalmazás, vagy beállítási lehetőség, hogy FM rádió-t is lehessen BT hangszórón hallgatni?
A zene szól rajta, ha összepárosítom vele. De FM rádió csak akkor kapcsol be, ha vezetékes headsetet dugok be, és akkor viszont már nem a kihangosítóra küldi a hangot, hanem a fülhallgatóra.
Ezt át tudnám állítani valahogy? -
w.miki
veterán
válasz
zeon.hu #102383 üzenetére
Ez a Chromium tényleg majdnem olyan, mint a Chrome, csak gyors!
AdBlock, vagy más kiegészítő nincs hozzá?
Ha apk-ből telepítem, akkor utána hogyan tudom frissíteni?
Újra letölteni, és törölni a régebbi verziót, minden frissítésnél? (A jelenlegi változatnál, ha a menü mélyében vagyok, és a vissza nyilat nyomom, a főlapra megy vissza, nem csak egyet.)(Kipróbáltam, a Lightning, és a Rocket Browsereket is, ezek talán még gyorsabbak, de... nem olyanok, mint a Chrome
)
-
w.miki
veterán
Chrome-ot frissítettem a legújabb 53.0.2785.124 verzióra.
De nagyon megbántam.
Olyan lassú lett mint a dög. Oké nem a legújabb telefonom van, S4 mini, 1,5GB ram, de azért ennyire nem volt lassú az oldalak betöltése.
Van ajánlott Chrome verzió, ami gyors, mint a szélvész? Vagy más böngésző gyorsabb lehet? -
w.miki
veterán
SD kártyára alkalmazásokat áthelyező programok közül melyik ajánlott, ami könnyen kezelhető, vagy van hozzá magyar leírás?
Rootolt S4mini-m van, de kevés a tárhely, és valamiért a beállításokból nem tudom áttenni az alkalmazásokat SDre, ezért kipróbálnék egy erre alkalmas célprogramot is, hátha.... -
w.miki
veterán
válasz
Narxis #90329 üzenetére
Én is csak ezt a két böngészőt találtam, ami egyből lejátssza a flash-t.
De azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy ha elindítok egy netes rádiót, és visszatérek a home képernyőre, vagy elindítok más alkalmazást, ne szakítsa meg a lejátszást?Tudom, vannak rádiós app-ok (pl. TuneIn), de azok sokkal gyakrabban megszakadnak, mint a netes rádió oldal honlapjáról indított zene.
-
w.miki
veterán
válasz
#61600768 #100343 üzenetére
köszi, működik is...
De lehet, hogy a TuneIn Radio helyett kipróbálok más rádió alkalmazást.
Néha teljesen beszaggat, van hogy el is dobja az állomást, és nem csatlakozik újra.
Melyik az ajánlott, online, netes Rádió alkalmazás, amiben sok magyar adó van?
Stabil, tartja a jelet, ha elveszíti, akkor újra kapcsolódik, és nem marad csendben. -
w.miki
veterán
Értesítések letilthatók valahogy régebbi Androidon is?
4.4.2. szeretném megoldani, hogy a TuneIn ne dobálja tele a felső értesítési sávot a reklámjaival.
Van erre valami alkalmazás? -
w.miki
veterán
válasz
tordaitibi #99354 üzenetére
ha jól tudom egyetlen ilyen app létezik:
Spirit1,2 Real FM Radio -
w.miki
veterán
Némító widget gombot, bevált programot tudnátok ajánlani?
Samsung A310 rezgőn marad akkor is, ha lehúzzuk 0ra a hangerőt.
Kéne valami ami teljesen némává teszi. -
w.miki
veterán
válasz
S e t h #97828 üzenetére
én a Lucid Daydream-et használom erre.
Alapesetben töltés közben mutatja az időt, de Daydream Launcher-el elindíthatod külön is.
-
w.miki
veterán
Ez a cloud save hogyan működik a gyakorlatban?
Nekem még sose sikerült egyik telefonról a másikra átrakni vele mindent.Pedig megint találkoztam egy androidos vírus-sal, néhány perc netezés után bedob egy ablakot, hogy virus van a telefonon... persze nem ő az...
nem tudom mit kellene letörölni az eltávolításához. -
w.miki
veterán
Viber esetén, be lehet állítani, hogy:
a. ne töltse le a képeket a telefonra, vagy
b. ha letölti akkor egy adott mappába mentse le, és ne a többi fotó közé.
Van arra mód, hogy ezt valahogy megadjuk neki? -
w.miki
veterán
válasz
w.miki #96022 üzenetére
Úgy néz ki valamilyen Monkey Virus-om volt, amit nem lehetett törölni.
Találtam hozzá eltávolító leírást, sőt programot is.
Csak rootolni kellett hozzá előtte a telót.
Na így viszont a vroot nevű rootoló program szemetelte tele a telót a programjaival.
Amik természetesen megmaradnak a Gyári visszaállítás után is.
Szóval az új kérdésem, hogy hogyan lehet ezt a KingUser aplikációt véglegesen eltávolítani? -
w.miki
veterán
Tényleg jó vírusirtó létezik androidra?
Ami nem csak a helyet foglalja, és lassítja a telefont?
Már többedik ismerősöm járt úgy, hogy rákattintott valamire (gondolom valami kedves "hirdetés" by google), aztán egy idő után használhatatlan lett a telefonja.
Először csak ilyen : BeautyVideo, Love Beauty, Lutu, Hot video, Sexy, sexyhot nevű alkalmazások telepednek fel, de aztán, azok már letöltenek mindenfélét (SuperFileManager...), használhatatlanná téve a telefont.
A Gyári beállítás visszaállítása sem segít!
Beírja magát a rendszerbe, és az újraállítás után megint ott vannak a programok.
Hogyan lehetne ezt elkerülni?Jah látom, összefoglaló : Avira, esetleg AVL Pro Antivirus & Security
Ezek ezt megelőzik? -
w.miki
veterán
Tárcsázóból melyik az, amelyik mindenhol keres, akár a név közepén is, ahogy ütögetem be a számokat?
Annak idején ajánlottátok a PixelPhone-t, az működött is.
De most hiába állítgatom, nem keres a szóra, ami a név közepén van.
Van még ilyen tárcsázó, ami ajánlott? -
w.miki
veterán
és mi az?
Megpróbáltam a platform.xml-t szerkeszteni, de azóta minden Play szolgáltatás leáll -
w.miki
veterán
válasz
aprokaroka87 #92506 üzenetére
Találtam programot, amivel rádió adások felvehetők!
Internet Radio Recorder Pro
Ráadásul MP3 formátumba is!
Sőt, SD kártyára is tud menteni! .... elvileg... mert hiába állítom be mentési könyvtárnak, hogy /storage/external_SD/felvetel, nem ment oda, sőt, akkor sehova sem mentMi lehet a baj?
LG Spirit, Android 5.0.1 -
w.miki
veterán
válasz
aprokaroka87 #92498 üzenetére
Esetleg más alternatíva rádió adás felvételére?
Tuneint én nem tudtam konfigurálni, pl. az SD kártyát kijelölni célnak, és mp3 formátumban mentést. -
w.miki
veterán
Internetes rádiókból tudok valahogy hangot, vagy egy-egy adást felvenni, van erre valami program?
TuneIn , vagy más ajánlott rádió alá tudok hangfelvevőt indítani, amivel fel tudom venni az adást?
Mi ajánlott rádió adások felvételére, ami memóriakártyára tud menteni? -
w.miki
veterán
Hívó név felolvasó programokat tudnátok ajánlani?
Eddig a Caller Name Talker használtam, de néha megbolondul, vagy nagyon halkan beszél, nem tudom miért? -
w.miki
veterán
Facebook alkalmazásból nem tudjátok, meliyk az utolsó, amelyikben még benne volt az üzengetés, és nem kellett külön a Messenger?
vagy mi az ajánlott FB alkalmazás, amit a többi telepített program is elfogad?
Messengert nem akarok, de üzeneteket olvasni azért igen -
w.miki
veterán
válasz
LordRajZoL #92051 üzenetére
kis erőforrás igényű
-
w.miki
veterán
Tárcsázóból tudnátok olyat ajánlani, ami pici, és keres a nevek közepében is?
Pl. az ExDialer-be ha beütöm, hogy 522 csak a Lac kezdetű neveket hozza fel, de én olyat szeretnék, ha a középen, vagy a végén van a Lac... akkor is feldobja.
(Ráadásul kihozza az emil címeket is, azt sem szeretném...) -
w.miki
veterán
Ekönyv olvasóból van valami ajánlott, és gyors?
Cool, Moon, Aldiko ... Reader?
vagy szinte mindegy, mind egyformák? -
w.miki
veterán
Egyébként létezik olyan program, amivel az értesítési sáv áthelyezhető?
Felülről le tudom tenni alulra?
Vagy ha a ROM ezt nem támogatja, akkor nem lehet áthelyezni? -
w.miki
veterán
válasz
w.miki #90365 üzenetére
töröltem a naptár adatokat, most úgy tűnik, jó
-
w.miki
veterán
Szerintetek az mitől lehet, hogy nem tölti le a google calendar-ban tárolt adatokat az eszközre?
A fiók-ot megadtam, a szinkronizálások ki vannak pipálva, mégsem látom a naptár alkalmazásban a naptáraimat, ünnepnapokat, névnapokat.
Ha a Naptárban rámegyek a gmail címemre, azt írja nincs naptár.
Az eszköz egy MK809III, 4.4.2.-es Neomode3.1 ROMmal. -
w.miki
veterán
Andorid 2.3-ra (Defy) milyen böngészőt tegyek fel, szerintetek, ami kis igényű, de a lehető legtöbb oldalt megnyitja?
-
w.miki
veterán
Kékfény szűrőt használ valaki?
Melyiket, és milyen beállításokkal?
Ez tényleg működik? Ha este telefonozol, hamarabb alszol el vele, mint ha anélkül használod a telefont? -
w.miki
veterán
Ha már automatizálás...
az e-robot (vagy más) tud olyat, hogy az Android indulása után, miután az teljesen felállt, rá 1 perccel elindítja a TuneIn-t, ha az is teljesen elindult, még 1 percre rá, elindítja a Daydream-et, és utána kilép?
Hogyan tudnám ezt a legkönnyebben megoldani?Más: Régi telón a Market-et talán sikerül ezzel visszahoznom: old market 1.2.0
-
w.miki
veterán
válasz
Véreshurka #87753 üzenetére
hát ezt nem igazán értem
ezzel hogyan tudom megcsinálni, hogy a Market maradjon, és ne legyen Play áruház + szolgáltatások? -
w.miki
veterán
válasz
aprokaroka87 #87748 üzenetére
valami jobb megoldás nincs?
vagy máshol érdeklődjek? -
w.miki
veterán
válasz
aprokaroka87 #87741 üzenetére
igen, gyári 2.3.4-es GB
De rootolni talán még tudnám, csak utána hogyan tovább?
Hogy tudnám a Market-et maradásra bírni?
Vagy legalább egy kisebb Play áruház, és szolgáltatásokat feltenni? -
w.miki
veterán
Arra van-e valakinek ötlete, hogy egy öreg telefonon (Galaxy mini) hogyan akadályozható meg, hogy a Market -> Play Áruházra, és szolgáltatásokra frissítse magát (és ezzel felzabálja az összes tárhelyet)?
Vagy hol érdemes ez ügyben kérdezgetni? -
w.miki
veterán
válasz
geryboro #86913 üzenetére
Launcherből, én NovaLauncher-t használom, egyszerű, de sok beállítási lehetősége van.
Háttérképnek pedig csakis az Időjárás XL. -
w.miki
veterán
Ingyenes billentyűzetből mit ajánlanátok?
Nem kell swipe, meg szójavaslás, én akarok begépelni mindent, de a számok legyenek fent a betűk felett, és az ékezetek könnyen elérhetők. Míg ami nincs magyar nyelvű karakterek közt, az ne jelenjen meg. -
w.miki
veterán
PC-s programot keresek, APK aláírásához.
Ha beleturkáltam egy APK file-ba, mivel tudnám utána telepíthetővé tenni?
Milyen egyszerű program van erre Win alá?(Megvan az idegesítő hang forrása. Transparent clock & weather-ben a location_updated.ogg, ezt kell felülírnom, vagy törölnöm, és utána újra telepíthetem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest