- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
scope2007 #62238 üzenetére
felesleges, konkrétan pc-n sem használok már egy jó ideje (durva éve), egyszer lett újratelepítve a gép, mert valamit nagyon elállítottam, (igaz, mostmár lassan újra ráférne), de semmi gond nincs vele (kopp-kopp-kopp). feleslegesen lassítja a gépet. van egy általános takarítóm (teljes verziós wise 365), néha lefutatom és totálisan átnyalatom vele a gépet, aztán élem tovább az életemet
-
norbert1998
nagyúr
válasz
nyuszi123456 #61943 üzenetére
állítottál már dpi-t? root kell neki
-
norbert1998
nagyúr
azt valahogy ki lehet deríteni, hogy adott egy cfw,eredeti/portolt/gyárira ráhúzott gányolás-e?
az xperia z-men lévő miui-ra gonolok. furcsának találom, hogy működik rajta az xperia kamera és van pér egyéb xperia-s dolog is benne (pl helyalapú wifi beállításai)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
alex devil #61578 üzenetére
Ha van xposed, xled
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#79335424 #61529 üzenetére
ez igaz. viszont én akkor sem hiszek a tündérmesékben. valamit lehet, hogy segít, de a tudatos felhasználónak ilyen nem kell.
pl. én a fényerő terén. mindig azt használom, ami nekem kell, és nem amire a telefon azt gondolja, hogy kellhet. az elsők között kapcsolom ki az automata szabályzást -
-
norbert1998
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #61496 üzenetére
nagyjából ez a jó kifejezés rá
-
norbert1998
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #61428 üzenetére
köszönöm, ez pont jó lett
-
norbert1998
nagyúr
-
-
norbert1998
nagyúr
Továbbra is olyan alkalmazást keresek,amivel le tudom állítani a systemuit reboot nélkül. Csak annyihkell, hogy újra induljon, mert szokása be ragadni.
A fast reboot sajnos nem működött.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #61266 üzenetére
teamwiever quicksupport-al tudtam vezérelni a telefont
-
norbert1998
nagyúr
van olyan alkalmazás, vagy megoldható valahogy, hogy a telefon automatikusan elfogadja az usb debuggingnak az rsa kulcsát?
az a gond, hogy be van törve a képernyő, és nem tudok csatlakozni a telefonhoz, mert mire az egeret rádugnám a telefonre (amihez le kell húzni a gépről) eltűnik a kérés
-
norbert1998
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #61251 üzenetére
a cm11 theme motorja szar, és gyakori a systemui alkalmazás leállt felirat, de van mikor nem dobja ki, akkor megy a systemui, csak minden fekete és ami a systemui-t használná böszme lassú (plusz ha lezárom a képernyőt, onnan már csak a hard reset segít). szóval mikor ilyet csinál egy systemui újraindítás meghoza a lényeget, viszont eddig csak intelligens újraindítással tudtam összehozni
-
norbert1998
nagyúr
olyan program kéne nekem, ami a beragadt systemui-t újra tudná nekem indítani, vagyis valójában csak bezárni. van ilyen program? szóval valami egyesével, kiválasztod és kilövöd task killer kéne
-
norbert1998
nagyúr
válasz
pappkarcsi #61089 üzenetére
én nem mondtam ey szóval sem
-
norbert1998
nagyúr
válasz
pappkarcsi #61077 üzenetére
azthiszem, hogy ez wareznak minősülhet, ha az adott könyv fizetős, mivel onnan már sokszorosítod a root jogoddal
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Hardver Arc #60849 üzenetére
android rendszer. alól kéne valamit. kitkaten a dokumentumokból lehetett. de tegyél fel egyy root browsert vagy es file explorert, utána már abból is kéne tudnond csinállni
-
norbert1998
nagyúr
válasz
tamas.varga5 #60826 üzenetére
igen, de ez nagyon silányminőségű, és a nagyobb testvérei is úgyszintén
-
norbert1998
nagyúr
Biztos csak a kapcsolódás miatt van, mert amúgy a hosszabb módszerrel is lehet hozzá csatlakozni. Tudod, az a bt eszköz kérdéses
Nem hiszitek el, de azt hiszem a srác, akinek lekiabaltuk a fejét itt a dolphin miatt, nagyon valószínűleg igaza volt. A 11-es verzió a rossz. Nekem ma frissült. És tényleg akad néha felfelé görgetés közben.
-
norbert1998
nagyúr
Aosp romon mennyire fog menni az nfc csatlakozás a bloetooth hangfalhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest