Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bwin.party

    aktív tag

    válasz Deck #83154 üzenetére

    Valóban! Egyet is értek a véleményeddel.

    Én sose csináltam root-ot, mert nem hiszem sikerülne még leírás alapján sem. A telefon egész nap a kezemben van, munkám miatt nagyon szoros barátságban 'élünk'. Jelenleg gyári Android 4.4.2 fut rajt, bár jelzett, hogy frissíthetek 5.0.1-re mégsem tettem meg. Nagyon sokan panaszkodtak apróbb fagyásokra, memóriaproblémákra, ezért tipikusan a nem biztonságos kiadásnak nevezik sokan.

    Mostanában nem tudom, hogy ti hogyan vagyok vele, de engem zavar, ha sok weboldalon mobilos hirdetés jelenik meg. Gyári böngészőt sose használom, csak a Chrome-ot, amire szintén a Play-en látható kommentek alapján sokan szidnak. A legutolsó frissítés óta nem jó a böngésző. Szerencsémre nem frissítettem fel őt sem.

    Viszont ma találtam egy új böngészőt, ami átlépte a teszt fázist és jött egy normális kiadás belőle. A neve: Adblock Browser for Android. Ismerkedik már valaki ezzel a böngészővel rajtam kívül? Mi a véleményetek róla? Az elején van a verziószámot illetően, tehát csodát semmiképpen sem várok tőle. De azért kellemes érzés úgy böngészni, hogy a pár hónappal ezelőtti kereséseimre nem érkeznek meg a célzott, sokszor erőszakos hirdetések.

    Szerk.: HWSW-n cikk is lett belőle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák