Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz adrian94 #71385 üzenetére

    De igen (legalábbis jó esély van rá). Akkor ugyanis nem azzal kell trükköznöd, hogy kikapcsolod a gyári hangot, detektálod az érintést és arra lejátszatsz egy egyéni hangfájlt. Root esetén ezt továbbra is a rendszer végezné, ugyanúgy, mint most. Csak a lejátszandó hangfájlt cserélnéd.

    Jazz:
    Azt nem tudom, hogy mitől válik a számsor "kattinthatóvá". A többi része úgy működik, hogy az a kattintható számsor egy intent (alkalmazás meghívó) uri -ja (adata). Az alkalmazásokban intent filterekkel definiálják, hogy az adott alkalmazás milyen típusú intenteket tud kezelni. A rendszer ezt figyeli és az app choozer -ben (az alkalmazásválasztó) listázza azokat, amik az adott uri -t kezelni tudják. Vannak olyan alkalmazások, amikben szűrni tudsz ebből listából. Talán "app choozer" -re, vagy "default app manager" -re keress rá a Playen! Ezzel ki tudod venni mondjuk a Skype -ot, de ettől még a választó menü meg fog jelenni, mert nincs alapértelmezett alkalmazás kijelölve az uri kezeléséhez. Esetleg telepíthetsz egy vágólap kezelőt (én a Clipper+ -t használom). Ez megjelenik minden választó menüben. Ha alapértelmezetté teszed a szám kezelésére, akkor többet nem dobja a rendszer a választómenüt. A Clipper+ pedig csak annyit csinál, hogy a saját vágólap memóriájába másolja (menti).
    Én viszont a szóközökön vagyok kibukva. Ha beírok egy telefonszámot a névjegyzékbe, akkor az olvashatóság miatt, a rendszer szóközöket tesz a karakterek közé. Lehet, hogy a usernek olvashatóbb, de ha automatizálóban szeretnék hivatkozni a számra, akkor emiatt error lesz a művelet. Bevitelnél állandóan pucolgatnom kell a számok közötti szüneteket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák