Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Nekem van egy Android alapú e-könyv olvasóm, (a topicjában már kérdeztem, de inkább android kérdés) ami korlátozott 4.2-őt futtat, szóval nincs rajt play, de külön alkalmazásboltból (gooEreader) vagy apk-ból lehet rá appokat rakni, amit meg is tettem :)

    Miután felraktam külön launchert az olvasóra alapértelmezetté tettem a gyári pdf olvasót, mert akkor még nem találtam jobbat.
    A helyzet az hogy azóta találtam egy appot amit használnék a gyári helyett, de ha a fájlkezelőből (ES file explorer, ezt használom telefonon is) nyitom meg akkor alapértelmezetten a gyárival nyitja meg, és az alkalmazásokban már megnéztem a gyári olvasó appokat, de a rendszer szerint egyik sem alapértelmezett... :F

    Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok ez lehet-e a lebutított android miatt, illetve hogyan lehetne elfelejtetni vele, létezhet erre külön app hogy milyen fájlokat melyik app nyissa meg?
    Annyira nem nagy gond hogy ezért gyári visszaállítást csináljak, csak kicsit zavaró és ha lenne rá egy egyszerű megoldás azt szívesen megpróbálnám. :)

    Válaszotokat előre is köszönöm szépen! :R :R

Új hozzászólás Aktív témák