Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz Baku #61333 üzenetére

    - Voice Speed Dial, de csak a vásárolt!
    - Svox Classic, vagy más, működő TTS motor.
    - Valami floating gomb alkalmazás, amiben lehet gombot remapolni. A videóban a Button Savior pro van (csak a pro -ban lehet megtenni, hogy mondjuk a hívás gomb, egyéb alkalmazást indítson). Ez csak akkor kell, ha nem csak főképernyőről, hanem másik alkalmazás használata közben is szeretnéd meghívni.
    - E-Robot. Ebből vagy kell a fizetős (sztem megéri), vagy meg kell várni a következő Robot frissítést. A szükséges funkció ugyanis még csak a nálam levő, dev. verzióban van. Ezt át tudom küldeni, de ahhoz rendelkezned kell a fizetőssel. Szerintem mennie kéne root nélkül is, de mivel minden eszközöm rootolt, ezért ezt nem teszteltem.
    - Némi idő. A telófunkciók vezérléséhez szükséges összetevőket tudod készen importálni, de a hívásokhoz személyes adatok is kellenek (a telefonszám). Ezt nem tudom megcsinálni helyetted. De talán érdemes várni vele egy kicsit. A videó azért készült, hogy linkelve legyen egy, a dialer fejlesztőjének szánt feature request levélhez. Remélem, felkelti az érdeklődését és beépíti a kért funkciókat. Azzal sokkal egyszerűbbé válna a működés és a működtetés. Egyébként most ÍGY működik.

Új hozzászólás Aktív témák