Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz darvinya #50614 üzenetére

    Na itt van a baj, mert ez nem normális.
    miért? pl. hogy megnézek egy mailt, egy kontaktot, egy naptár bejegyzést beszélgetés közben...? aztán home és lerak. de ezen kár vitázni, nekem óriási megkönnyebbülés volt amikor felfedeztem ezt az appot, sőt a mai napig hiányolom a fizikai telefongombokat (zöld és piros). bár tudod, számítógépre minek hívás gomb, de ez egy teljesen másik terület, ne is menjünk bele... :)

    az igazság, hogy bizony nagyon sokszor nem kapcsolom be a képernyővédőt, csak úgy megmarkolom, tartom beszélgetés közben, forgatom és már meg is történt a hosszú érintés. néha értékelem is, mert rezeg egyet, hogy "a francba, már megint hosszú érintést követtem el...", de néha észrevétlen marad, csak az eredményével szembesülök. azért gondoltam, egyszerűbb lenne lockolni a felületet, mint folyamatosan erre figyelni. tulajdonképpen, hogy saját magamtól védjen meg. :B másik oldalról, meg akartam engedni magamnak azt a luxust, hogy a telefon alkalmazkodjon hozzám, és ne fordítva... ;]

    tehát gondolom annyira nem extrém kívánság, nyilván nem véletlenül építették bele ezt a funkciót a laucnherekbe is... ;) csak gondoltam létezhet olyan app, ami semmi mást nem csinál, csak ezt.

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák