Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz Barell #40541 üzenetére

    Sorry a késésért, közben leautóztam Debrecenbe Tankcsapdázni!
    Alapvetően itt a symlinkelésről van szó. Az eredeti helyre csak egy hivatkozás kerül, ami egy másik helyre mutat, ahol valójában van az adat. Ezt csinálja a link2sd, vagy a Titanium Backup több adatprofil esetén. A mikrosd esetén ezzel két gond van. Az egyik, hogy csak akkor használhatóak az átlinkelt programok, ha benne van a kártya. A másik, hogy FAT -ról lehet linkelni, de FAT -ra nem. Ezért létre kell hozni még egy partíciót a kártyán.
    A belső flash viszont ext -et használ. A felhasználói alkalmazások adatai a /data/data mappában vannak. Nagy valószínűséggel a játékok is ide töltik le az adataikat. Meg kell keresni a kívánt alkalmazás mappáját és áthelyezni a /mnt/sdcard -ra (feltéve, hogy a /mnt/sdcard valós útvonal, nem egy symlink) és az eredeti helyre elhelyezni a linket. A SolidExplorer a mappa ikonjában egy kis nyillal jelzi, ha az adott mappa egy symlink. Írj, ha nem találod a funkciót, akkor részletesen leírom!

    Air:
    A linux shellparancsok nagy része működik Androidon is. Pl. a fájlműveletek. E parancsok kiadásához kell a Terminal Emulator.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák