Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Fall-N #131603 üzenetére

    Működött is ez szépen - Marshmallow-ig, addig működött a Helium is.. egy lépés előre, kettő vissza.
    Áh, mindegy is, mert ezek olyan küzdelmek hogy.. azt látom, hogy a felelőtlen R1 userekért (TL;DRclickclickfinish--ohwaitthatwasamalware) és adatkezelési jogaikért való küzdelem oltárán feláldozzák azokat akik felelősen állnak hozzá.. értem én, tényleg megértem hogy a Google, a gyártók és az appfejlesztők is a saját bizniszüket óvják így direkt vagy indirekt módon.. de azonosulni nem tudok vele. Az igényesebbje megoldja, ad lehetőséget.
    Most annyi van, hogy használod a gyártó (módosított Android) oprendszerét a saját maguk által írt backup rendszeralkalmazással (ami ugye kicsit több jogot ad az appnak) így felhőbe tudja menteni esetleg a cumót root nélkül, aztán vagy megbÍzol ebben a backup appban és a gyártó felhőmegoldásában vagy nem.. vagy root meg amit akartok. Én mondjuk minden készüléken minden ROM-ot első "teljes boot" után root-olok.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák