Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Helló emberek!
    Szilveszteri kis létszámú házibulihoz keresem a megfelelő appot.

    Háttér:
    Úgy döntöttem, idén nem laptopról nyomjuk a zenét, hanem egy Nexus tabletről (tavaly majdnem lelökték az asztalról a lapost). Ahogy tavaly, idén is Spotify szolgáltatná a zenét, ez eddig pipa. A társaságnak időnként igénye lenne karaoke-ra, amit tavaly a lapossal egyszerűen megoldottunk. Az idei terv, a tablet amúgy készen áll a feladatra, van egy jack elosztó (külön mikrofon, külön hangfal).

    Mit keresek?
    Azt a szoftvert, amivel legegyszerűbb esetben Spotify alatt a jack-re lógatott mikrofon is aktív lenne. Extra: ha a média és a mikrofon hangerejét kezelni tudja. A cél: Spotify alatt szól a zene, ellenben adott egy bulizó, aki úgy dönt, a következő szám alatt maga énekelne. Lehúznám a Spoti hangerejét kissé, a lelkes amatőr meg a mikrofonba énekelne. Ehhez nem lenne szükségem semmire, ha aktívvá lehetne tenni a mikrofont, de felvevő appon kívül nem sikerült eddig. Tehát valójában nem biztos, hogy egy külön szoftvert keresek, ha valaki ad egy tippet, hogy rootolt tableten hogyan varázsolhatnám akívvá a mikrofont felvevő app nélkül. Esetleg egy egyszerű keverőpad app is jó, ha a fentiekre képes.

    Hálás köszönet :R

    Tudom-tudom, erre vannak profi cuccok, biztos lesz, akiben felmerül, miért egy tablettel akarok vacakolni. Nos, nincs igény profi cumóra. Egyszerű, hétköznapi dolgozó emberek vagyunk, napi robotok, akik időnként azért szeretnek kikapcsolódni. Például szilveszterkor. A házi megoldások tökéletesek számunkra, Spotify-jal mindenki elégedett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák