- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisvuk2
csendes tag
Tiszteletem minden Nagy Gurunak!
Egy kérdésem lenne: barátom vett (kínai) fejegységet a kocsijába, kitkat 4.4 rendszerrel. Minden szép és jó, csak egy a baj: a canbus-on keresztül minden egyes liter üzemanyag fogyás után iszonyatos hangjelzés jön a gépből. A rendszerhangokat nem lehet állítani (legalábbis nem találtam ilyen menüpontot). Ha nincs csatlakoztatva a canbus csati, el sem indul a fejegység, van egy app, a canbus apk, de ezt én filekezelővel nem találtam meg, az alkalmazáskezelőben csak kényszeríteni lehet a leállítását, mást nem enged, de a következő jelre (ami pár másodperc múlva bekövetkezik) már indul is újra az apk. Valakinek nincs erre ötlete?
Előre is köszönet a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- BestBuy topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung S21+
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest