Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Oldman2 #5188 üzenetére
Ja ez 4.1.2. Egy Samsung Galaxy Young. Nem nagyon akarok újabb mobilt, ezt is szökőévente egyszer használom telefonálásra, netezésre meg gyakorlatilag egyáltalán nem. Riasztáshoz viszont kifejezetten hasznos lenne, ha tudnék alkalmazást írni rá. Egyébként is órának használom legtöbbször, illetve csomagküldős SMS-eket fogadok rajta, ilyen dolgok.
-
domel
tag
válasz
Oldman2 #5107 üzenetére
Én személy szerint örülök is neki, hogy kiiktatták a Huawei-t, mert van még pár hülyesége neki: például az SD kártya, abból csinál egy virtuálisat belső tárhelyre, és akármit csinálok, csak azt érem el, a valódi SD kártyát meg ő a saját kamera szoftverével. Előző telefonomon nem engedte az akkumulátor fogyasztást lekérdezni (hogy mennyi milliwattal merül), de a háttérben futó Service-t (ami activity nélkül fut) is kilövi egy idő után, kivéve ha a felhasználó a beállításokban külön megengedi ezt a programnak, de vannak a "baráti" appok, amiknek meg simán megengedi (messenger, runtastic,stb.) Csak a Huawei telefonoknál nem lehet kikapcsolni a telefon feloldását, ha van olyan ember mint én, hogy idegesíti az egész, és a bekapcsoló gombbal egyszerre a főmenüben akar lenni, mert nincs semmi ellopni való a telefonon, akkor azt nem tehetem meg, mert ha mindent kikapcsolok (ujjlenyomat, pin) akkor is ott a zárképernyő amin végig kell húzni az ujjamat.És minden még eszembe sem jutott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest