Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
Hát, nem is tudom mit kéne csinálni. Az egy dolog, hogy szórakoztat ha írok valamit és sikerül... de végül is azért kezdtem ezt tanulni, hogy megélhetési céllal is visszavergődjek valahogy erre a területre . Jól láthatóan azonban alkalmazottként semmi esély rá, ha pedig csak úgy a piacra írkálnál ezt azt, így ott eléggé ki vagy szolgáltatva a Googlenak és a Play Store - nak. Most elég kevéssé látom hogy ilyen szempontból miképp lenne reálisan értelme az Android Studio + Kotlin eszközt tovább nyüstölni. Lehet, hogy elpazaroltam csak rá az időt és mást kellett volna tanulni. Pythont, vagy nem tudom mit.
Bár ahogy látom más fórumokon manapság még a webes backend, frontend is telített. Sőt, ismerősöm 7 év banki rendszergazdai múlttal is hónapok óta parlagon hever. -
Kutyauto
csendes tag
Köszi, legközelebb majd próbálok valami más nevet adni.
Én mondjuk az gondoltam, hogy egy kereső az alkalmazás teljes leírásában keres. Márpedig abba beírtam pl., hogy " a klasszikus memóriajáték reinkarnációja" és azt gondoltam egy keresőnek kutya kötelessége kiadni első helyen az appot, ha a keresőbe mondjuk ezt így beírom. Nos, ahogy próbáltam ma, akkor adja ki, ha ezt a formát használom : "klasszikus" and "memóriajáték" and "reinkarnációja" . :-)
Azt hiszem ember nincs aki ezt így írja be a keresősávba.
Ellenben ha a "klasszikus memóriajáték reinkarnációja" kifejezést használom a keresősávban, akkor kiad vagy hat-hét angol nyelvű játékot, amiknek a (lefordított) leírásában általában csak a "klasszikus" szó szerepel a keresett háromból, míg az enyém sehol nincs.
Hát, nem igazán értem, de úgy látszik ez is egy tudomány, hogy miféle szövegeket tégy bele a leírásodba...
Egyébként ma reggelre az az értesítés várt a play consolon tegnapi dátummal, hogy a célzott API verzióra vonatkozó hibát sikeresen elhárítottam. (ja, már augusztus végén..)
Érdekes módon ma már azt is meg tudtam tenni, hogy a 4-es verziójú alkalmazáscsomagot vissza tudtam vonni, deaktiválni tudtam egy szép piros linkkel, ami tegnap még szerintem nem létezett. Fura.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson EB-FH06 projektor, CSAK 770 óra a lámpában! ÚJ ÁRA 250.000Ft-tól indul !
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Fehér Gamer Gép - GIGABYTE B860, Ultra 7 265KF, 16GB DDR4, RX 9060 XT 16GB, DDR5, 500GB SSD, 650W
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest