Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kutyauto

csendes tag

válasz zerohu #5602 üzenetére

Hát, nem is tudom mit kéne csinálni. Az egy dolog, hogy szórakoztat ha írok valamit és sikerül... de végül is azért kezdtem ezt tanulni, hogy megélhetési céllal is visszavergődjek valahogy erre a területre . Jól láthatóan azonban alkalmazottként semmi esély rá, ha pedig csak úgy a piacra írkálnál ezt azt, így ott eléggé ki vagy szolgáltatva a Googlenak és a Play Store - nak. Most elég kevéssé látom hogy ilyen szempontból miképp lenne reálisan értelme az Android Studio + Kotlin eszközt tovább nyüstölni. Lehet, hogy elpazaroltam csak rá az időt és mást kellett volna tanulni. Pythont, vagy nem tudom mit.
    Bár ahogy látom más fórumokon manapság még a webes backend, frontend is telített. Sőt, ismerősöm 7 év banki rendszergazdai múlttal is hónapok óta parlagon hever.

• Kutyauto

csendes tag

válasz zerohu #5588 üzenetére

Köszi, legközelebb majd próbálok valami más nevet adni.
    Én mondjuk az gondoltam, hogy egy kereső az alkalmazás teljes leírásában keres. Márpedig abba beírtam pl., hogy " a klasszikus memóriajáték reinkarnációja" és azt gondoltam egy keresőnek kutya kötelessége kiadni első helyen az appot, ha a keresőbe mondjuk ezt így beírom. Nos, ahogy próbáltam ma, akkor adja ki, ha ezt a formát használom : "klasszikus" and "memóriajáték" and "reinkarnációja" . :-)
    Azt hiszem ember nincs aki ezt így írja be a keresősávba.
    Ellenben ha a "klasszikus memóriajáték reinkarnációja" kifejezést használom a keresősávban, akkor kiad vagy hat-hét angol nyelvű játékot, amiknek a (lefordított) leírásában általában csak a "klasszikus" szó szerepel a keresett háromból, míg az enyém sehol nincs.
    Hát, nem igazán értem, de úgy látszik ez is egy tudomány, hogy miféle szövegeket tégy bele a leírásodba...
    Egyébként ma reggelre az az értesítés várt a play consolon tegnapi dátummal, hogy a célzott API verzióra vonatkozó hibát sikeresen elhárítottam. (ja, már augusztus végén..)
    Érdekes módon ma már azt is meg tudtam tenni, hogy a 4-es verziójú alkalmazáscsomagot vissza tudtam vonni, deaktiválni tudtam egy szép piros linkkel, ami tegnap még szerintem nem létezett. Fura.

Új hozzászólás Aktív témák