Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm!
A httpclient végül jobb megoldásnak bizonyult, mert jobban tudom kezelni a különböző hibákat. Egyébként igen timeout, illetve wifiről való leszakadozás okozta a kivételeket.
Most feltettem egy webservert a telefonra, így biztos nincs wifiről szakadozás
Újabb kérdésem:
Async taskban szeretnék egy boolean-t ha feltételek rendben vannak átbillenteni igaz-ra, majd 6mp múlva visszatenni false-ra. Async taskban ha megjön a JSON eredmény rendben, akkor kell, hogy a változó 6mp-ig true legyen. Thread.sleep(6000); nem jó, az utána következő parancsok is azonnal futnak le, nem várakozás után. Ez miért lehet, illetve mi a megoldás? A timerre gondoltam, h 6mp-ként megnézi az értékét és ha true, akkor átbillenti false-ra, viszont ha a timer éppen a 4. mp-nél jár, amikor átbillen true-ra a változó, majd 2mp múlva teszi false-ra az nem jó nekem. Hogy szokás ezt megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- Premier dátumot kapott az Atomic Heart negyedik, egyben utolsó kiegészítője
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Honor X8c 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Honor Magic7 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 580 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- iPhone X 64Gb akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest