Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Melyik linket a kettő közül? Melyik szakszót? Segítek szívesen.
A lényeg:
A program védett helyeihez CSAK maga a program fér hozzá. Vagy akinek ROOT jogosultsága van. Ilyen jogosultsága lehet egy másik programnak a ROOT-olt telefonon, vagy a PC-n az adb-nek.Ha ilyen nincs, akkor magának a programnak kell "kimásolnia" vagy egy file-ba exportálnia az adatbázis adatait. Ez nem túl egyszerű, de megoldható. Erre példa az az adatbázis, amit korábban küldtem. Az SO linkben pedig a kimásolására van egy program-rész.
Mivel ez egy Eclipse project, PC nélkül nehéz átnézni, meg lefordítani. Én tableten az AIDE-t használom, ami egy az egyben olvassa ezeket a projekteket. Valószínű, egy ekkora projekt már igényelni fogja belőle a fizetős verziót. Amúgy az sok extrát is tartalmaz, sztem. megéri megvenni, ha magán a tableten fogsz programozni.
Szerintem, ha csak egy űrlap és az adatok mentése kell, akkor - még működő adatbáziskezelő mellett is! - egyszerűbb a beírt adatokat rögtön egy file-ba menteni. Ne érezd bántásnak - de szerintem még meg kell ismerd jobban az android rendszert ahhoz, hogy az export-ot biztonsággal el tudd készíteni. Egy fórumnak a keretei nem elgendőek ahhoz, hogy ezt minden részletében kitárgyaljuk. De a kód amit küldtem tartalmazza, és könnyen a Te adataidhoz passzintható.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
lanszelot
üzenetére
Az internal storage-ból nem lehet kiszedni root nélkül. Két megoldás lehet:
* nem az internal storage-ra rakod az adatbázist, hanem external-ra
* internal-on hagyod, de kimásolodAz ADB egy szofver, amivel az Android-os eszközt tudod elérni a számítógépről. Ezen keresztül rakja fel az APK-t a telefonra pl. az Android Studio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- Foxpost
- Fujifilm X
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest