Hirdetés
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Az a baj, hogy nem egészen látom ennek a rajzolásnak a működését, tehát eléggé sötétben tapogatózom és már kezdem elveszteni a fonalat, hogy mier is gondolsz pontosan.

Az UrlDrawable osztályban felüldefiniáltam a setBounds metódust, de nem tudom, hogy az osztály drawable változójával mit kezdjek a setBounds-on belül.
Annyit sejtek erről a setBounds-ról, hogy a 4 int paraméteréről, hogy az első kettő a kép bal felső sarkának x és y koordinátáit adja meg, a második kettő pedig a jobb alsó pont x és y koordinátáit.Alapvetően az UrlImageParser osztályban az onPostExecute-ban történik átméretezés, mert a result.getIntrinsicWidth() és a result.getIntrinsicHeight() kisebb számoakt adnak vissza, mint a kép eredeti mérete, csak nem eléggé kicsinyíti le.
Azt nem tudom, hogy mi alapján kicsinyít? Egy 1024x768-as képből 680-valamennyi széles képet csinált (magasság aránytartóan ehhez megfelelőnek 500 valamennyi), viszont a kijelzőm 600x800-as méretű, így a képből egy kis rész kilóg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest