- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
szarkad333 #1280 üzenetére
Még dobozban van...
-
davverka
csendes tag
válasz
szarkad333 #927 üzenetére
Sziasztok! Én nem regiben szereztem be egy Olympus is500 as slr filmes fényképezőgépet. Nem tudtam megbarátkozni a digitalis steril kepivilagaval. Ezzel,igy orom a fényképezés. Ez egy félautomata modern gep,de azert lehet vele korlátozottan tanulni is! Fotozasi ismeretek bővítésére es alap kompaktrol,tovább lepve szerintem mindenkeppen hasznos! Orulok hogy nem csak én vagyok igy ezzel!
-
törölt tag
válasz
szarkad333 #923 üzenetére
soosfoto, vateran is akadhat, de ott azert vigyazzal mert soxor az a duma, hogy nem ertek hozza, nem tudtam megnezni, nincs filmem, nem tudtam kiprobalni, szemre elkattan es hasonlok. kozben meg nagyon jol tudja hogy nem jo csak hat ha leirna akkor senki se venne meg.
amugy meg nem kell a lubihoz ragaszkodni, csak egy pelda volt amit ismerek es hasznalhato. szte a soosban siman mutatnak neked olyat ami mukodik, van nekik egy csomo gepuk.
tovabbi kerdes hogy mindenaron ragaszkodsz e a kf-hez, mert a kisfilm sokkal egyszerubb minden szempontbol (pl hasznalhato es olcso gepvalasztas, filmet tobb helyen hivjak, stb). -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
szarkad333 #923 üzenetére
Fotós bolhapiacok, Vatera, eBay.
Csak ne vedd meg a Lomography által újra kiadott, de az eredetivel teljesen megegyező Lubitel 166-ot, enyhén szólva átcseszés 90.000 Ft-ért.
-
törölt tag
válasz
szarkad333 #919 üzenetére
ezert becsapos a six mert azt igeri hogy a nyugati gepekhez kepest toredek aron lesz egy faxa kf slr geped. na ja csak tul szep hogy igaz legyen...
ha nem idegenkedsz a tlr-tol akkor probalj be egy jol mukodo ljubityel-t. ez relativ olcso, beszerezheto es meglepoen jo minosegu kepeket keszit. persze megvannak a maga nyugjei, eleg rosszul lathato kereso, alacsony fenyereju obi. de ennek ellenere egesz vallalhato az olcso kategoriabol (de csak olyat vegyel amirol garantalja az elado hogy jo/vagy van venad a szerelgeteshez).amugy sztem nem a gep lesz a gond, hanem hogy mit csinalsz a leexpozott tekivel (de ezt asszem parszor elmeseltem
)
-
törölt tag
válasz
szarkad333 #916 üzenetére
volt mar sixed? mert akkor nem kivannad
-
spanyoll
addikt
válasz
szarkad333 #904 üzenetére
Zamárdi, Sanyit kérdezd
-
m3ss
veterán
válasz
szarkad333 #805 üzenetére
koszi. nem en scanneltem, kiss foto kecskemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcos állapotban levő Apple iPhone 7 Plus 128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest