- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
lrobertoc
tag
580-as Hyper tápom van, egyébként próbáltam már gyengébb karival 6600GT, sőt 3000+ Venice procival, szóval minden! Valahol olvastam, hogy egyes ABIT lapoknál a POST 9.0. esetén nem tölt be a bios a 0.9nm technológiával készült proci esetén, de frissítést nem tudok csinálni!
-
lrobertoc
tag
Hali!
A múlthéten vettem az aqua-ban egy AN8 sli fatal1ty lapot, a többi cuccot (3700+, inno7800) csak ma sikerült beszereznem, a gondom, hogy a lap elindul, de nincs a moncsin kép 3.7. valamint 9.0. POST kódot ír, ami nincs a könyvében. A proci és videókari jó, kipróbáltam egy a8n-e lapban. Hibás a deszka vagy valamit elkúrtam (bár nem tudom mit lehet)? Ha visszaviszem most várhatok 15 napot még +nézik, sajna jelenleg nincs raktárukon készlet!
Ha tud valaki vmi ötletet az segítsen!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest