Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Hát én nem örülnék, ha ilyen sütő lenne a gépemben.
Egyébként:
[Én megmondtam]
Lehet itt csűrni-csavarni a dolgokat, de a lényeg: az AMD ezt bebukta, és sztem sokba fog ez neki kerülni.
-
Asbee
veterán
Majd 30 fokos szobában mond mennyire lesz jó a vrm hűtés amin megfújáson kívül nem tudsz mit kezdeni. +tuning, esetleg fesz. Érdekes eddig mindig a mániád volt a vrm hűtés, most már nem gond. Látszik nem volt még dolgod sípoló pumpával. A legidegesítőbb dolog. Közel sem olyan zavaró mint egy hangos hűtés. Ja, persze a lényeget kihagytad. A ref 980ti hol üvölt idle? Mert a pumpa csinálja ott is.

Igen nagy elvárások voltak. Nézz már kicsit körül mi ment itt megjelenés előtt meg máshol. Mindenki nagy elvárásokkal és reményekkel várta a kártyát. Sajnos Te nem látsz gondokat, mindenki más igen. Nem hiába nem veszik sokan akik erre vártak. Ez a kártya ahogy be volt harangozva azt nem hozza.
Teljesítményben nem rossz, de ilyen áron összesítve mindent ez így kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest