Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
imi123
üzenetére
Emeljük a tétet! Én adok hablaty kártyájáért egy kicsit meggörbült de még jó gtx 970-et!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#32884) imi123: Csak utánad! A tiéd még biztos egyenes.
(#32885) HSM: Idézem a mestert neked.
"Értem én hogy szeretted, mivel a legrondább/tehetségtelenebb gyereket is lehet ha az ember sajátja de a 970 egy szarkupac volt. Most semmi más nem történik csak ezzel szembesülsz, utólag..

Nem mondom hogy nem mozdult be nálam a kíváncsiág detektor amikor a 280X után VGA-t kerestem és láttam hogy egy jobb/ajánlott 970 10K-val olcsóbb mint a Sapphire 390X amit végül megvettem de erre még az első Volta sem fog tudni rábaszni 2.5X-et..
Viszont, itt és most leteszem a szent esküt h nem baszogatom többet az exedet, nem hozom szóba ezentúl, nekem igazából tök8 de valahol azért simán lehet annak örülni hogy egy egykori 970 tulajnak végre normális VGA-ja lett..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)