Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #28715 üzenetére
Tökéletesség lehet igen csalóka, mert hogy nálam is megvolt néha a 60 FPS... csak erőssen ingadozott fel-le, mint papucs orrán pamutbojt.
Erőssen beállitásfüggő volt, hogy némelyik játékkal nyugodtan le tudjak ülni játszani. Most kényelmesen beállitom a High-Very High beállitást, és utána csak az elmosodást csökkentem vagy kapcsolom ki (...mert zavar). Simán mennek a játékok az Nvidian, persze az árához viszonyitottan a magasabb minőségi szinten. A gond ott volt az RX 470-en, hogy az alacsonyabb minőségi szintet sem szolgálta ki maradéktalanul. Alább meg csak a konzolok látványvilága van, amire egy ilyen kártya szinte már túlzó pazarlás. Arra egy GTX 1050ti vagy egy GTX 1060 3GB-os videókártya elég lett volna. Erre többen utaltak is.
A konzolok viszont erősődtek időközben, és még ebben az évben megjelenő játékok egy látványban kielégitőbb szintet fognak nyújtani. Ez a PC-n sokba fog kerülni, mert a hardverek erőforrását jobban igénybeveszi az új konzolokat meghaladó látvány és a 60 FPS elérése. Kinek szive joga elhinni, hogy ezt egy RX 470 teljesiteni tudja. Szerintem meg nem, hamár nálam ezekkel a régi játékokkal sem boldogult igazán úgy ahogyan te leírtad. Nem elvárás a magas minőségi grafikai megjelenités, de közepes-vegyesen magas (egyáltalán nem ultra) beállitásokkal boldogulni kellett volna. Nem ezt tapasztaltam nálam, ezért elengedtem az RX 470-et egy drágább és magasabb teljesitményért, amit nem kaptam meg AMD oldalon. Rosszallásomnak hangot is adtam, mert ezért van a fórum. Elmondtam a videókártyámról a véleményem, majd mivel tovább romlottak a körülmények, ezért kellett váltanom. Ezért lett Nvidia, de ez sem rajtam állt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 3070 8GB GAMING X TRIO - eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest