- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- One mobilszolgáltatások
- Telefonjavítás, szerviz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem az általad felsorolt 4 játék teljesen jó, tesztelésre. Bf3, crysis3, tomb raider, bio infinite, ezek népszerűek, és vagy újak. Kit érdekel, hogy amd-s címek? Ha per pillanat ezek a leginkább keresettek, akkor az nv-nek a dolga felzárkózni. Tehát igenis ezekkel kell tesztelni.
Ugyanakkor ugye egyik játékban sem látszik az a bizonyos NV lemaradás (sőt), amivel riogatják (meg riogatod te is) a népet már hónapok óta. Szerintem ezt kell figyelemmel kísérni, hogy mi lesz belőle, hiszen a játék patchekkel, meg a driverekkel ez a kép változik. Most pl az amd dobott egy kis pénzt a diceba, hogy ugyanmár dobjatok egy kis frametimeot nvidiára az új driverrel. Ezt is tudja csak meg a nép. Nekem pl eszem ágában sem volt még váltani a 304-es driverről, és azóta sincs semmi gond BF3-ban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest