Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
ildiko1984
üzenetére
Miért próbáljam ki? Soha senkinek nem ajánlottam azt a típust, mert ránézésre is katasztrófálisan alulméretezett a hűtése. Akkor pedig miért szivassam meg vele magam? Ez nem a Hawaii/Grenada csip hibája, hanem a gyártó spórolása. Szerintem az a kártya a legbrutálisabb hűtésű házban se úgy működne, ahogy az elvárható lenne.
Nekem úgy tűnik, látszik a képmentésemen, hogy átlag kb. 120W-ot kért enni a GPU-m, ami a valóságnak megfelelő adat, a komplett kártya lehetett 170-180W körül. A komplett rendszer megáll játék közben (BF4, Mantle, FHD max grafikán) konnektorból mérve 370W körül, amiből durván 200W az áramzabáló húzott 6-magos CPU-m, mivel a BF4 a 64 fős szervereken amiken játszani szoktam kér rendesen a processzorból is. Akinek ehhez Paks kell, az használjon inkább valami IGP-s notebookot.
Ami a hangot illeti, az is ott van a képen. 2000rpm. Nem, nem néma. De igencsak csendes. Ez nem elvakultság, hanem tények és mérési eredmények.
Illetve módszerek, amivel lehet akár a 390-es Gigát is élhetőbbé lehetne tenni....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC Eladó!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest