Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
ildiko1984
üzenetére
Miért próbáljam ki? Soha senkinek nem ajánlottam azt a típust, mert ránézésre is katasztrófálisan alulméretezett a hűtése. Akkor pedig miért szivassam meg vele magam? Ez nem a Hawaii/Grenada csip hibája, hanem a gyártó spórolása. Szerintem az a kártya a legbrutálisabb hűtésű házban se úgy működne, ahogy az elvárható lenne.
Nekem úgy tűnik, látszik a képmentésemen, hogy átlag kb. 120W-ot kért enni a GPU-m, ami a valóságnak megfelelő adat, a komplett kártya lehetett 170-180W körül. A komplett rendszer megáll játék közben (BF4, Mantle, FHD max grafikán) konnektorból mérve 370W körül, amiből durván 200W az áramzabáló húzott 6-magos CPU-m, mivel a BF4 a 64 fős szervereken amiken játszani szoktam kér rendesen a processzorból is. Akinek ehhez Paks kell, az használjon inkább valami IGP-s notebookot.
Ami a hangot illeti, az is ott van a képen. 2000rpm. Nem, nem néma. De igencsak csendes. Ez nem elvakultság, hanem tények és mérési eredmények.
Illetve módszerek, amivel lehet akár a 390-es Gigát is élhetőbbé lehetne tenni....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest