- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
kopistar86
újonc
És olyan létezik h van egy gtx650ti Boost OC 1gb kártyám, es ha némely játéknak keves az 1 giga, akkor azt automatikusan elveszi a ramból. Ezt mondtak nekem, csak nemtudom h igaz-e
-
kopistar86
újonc
Szerintem i5 lesz belőle. Akár mit is nézek neten, mindenhol jobban teljesít meg a 4460 is mint fx8350. Pedig az a legolcsóbb i5.
-
kopistar86
újonc
Es ha fx-8350 mellett döntenék akkor milyen lapot vegyek hozza ami ki bírja a turbó mód tuningot de nem is rohadt drága
-
kopistar86
újonc
V!ck neked milyen van, AMD vagy Intel? Miért nem vennél K-s procit? Tuningra vagy gamera azt szoktak ajanlani nem?
-
kopistar86
újonc
Az az igazság hogy én inkabb arra lett volna kiváncsi hogy i5-4460 vagy fx-8350 lenne jobb játékra, nem éppen arra h mit tudnak a legújabb 100 ezer forintos skylake procik.
-
kopistar86
újonc
Ezek a 4 magos xenon procit alkalmasak játékra?
-
kopistar86
újonc
Egyik barátom adja el a 2400-át és attól vennem meg ha esetleg jobban produkál a játékban mint az amd
-
kopistar86
újonc
Sziasztok. Segítségre volna szükségem, gép fejlesztés előtt állok, mivel új intelre nincs pénzem az FX-6300-at választottam. De út közben akadna egy olyan vételem hogy vehetnék egy Intel i5 2400 procit. Sajna nemtudom eldönteni hogy most maradjak az FX-6300-nál vagy inkabb jobb lenne ez az Intel játékra? Köszi a választ
Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Küszöbön az androidos PC-k
- 007 First Light - Egy új karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest