Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
-Gabesz-
üzenetére
Igaz, bár az az Intel proci egy mai, csak 4-6 magot kihasználó játékban nem remekel, illetve egy sima, 12k-s hűtővel se hűtöd le szinte zajtalanul, mint jelenleg én a Zen 3-amat
Nekem a zajtalan gép alap, ez pedig kizárja, hogy 100W vagy fölötte történő fogyasztásba gondolkodjak CPU szinten, tehát az Intel alapból kiesik most a nagy fogyasztás miatt. A 16 magos Ryzen-en is bekapcsolhatom az Eco módot és 17% teljesítmény esséssel elketyeg 65W TDP-n, ami kegyetlen fogyasztás / teljesítmény arány.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- NAS problémák
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem a zajtalan gép alap, ez pedig kizárja, hogy 100W vagy fölötte történő fogyasztásba gondolkodjak CPU szinten, tehát az Intel alapból kiesik most a nagy fogyasztás miatt. A 16 magos Ryzen-en is bekapcsolhatom az Eco módot és 17% teljesítmény esséssel elketyeg 65W TDP-n, ami kegyetlen fogyasztás / teljesítmény arány.