Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Den
veterán
Gondolom az intel hülye lenne liszenszelni az sse2-t, akkor még reménytelenebb lenne a p4-nek teljesítményben lépést tartani. Szerintem azért nem húzható, mert valahol itt a vége a k7-nek. Ez is szép amit idáig elért. Valahol 450 Mhz-től indult, most meg 1800 mhz... a p3 1 gigánál bedobta a törülközőt.
-
HEBI
senior tag
Ugy néz ki nem sok mindent változtattak. Egy kicsit jobb lett game és render oldalon, bár az sse2 nagyon hiányzik neki. Érdekes, hogy nem húzható. Én azt vártam volna, ettől .13 technológiától, hogy majd magasabb frekin is megy, de a széria még nem.
-
TommyGun
őstag
mindenesetre nem rossz dolog hogy a KT266a lapokba belemegy egy 2200+ Processzor...főleg mivel nem kell lapot cserélni hozzá....amelyikben megy a Palomino XP abban ez is....legalábbis ha az AMD álja a szavát....
-
[L]http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1635&p=1[/L]
Gyors, könnyen kilockolható,alig húzható. Én azt reméltem hogy húzásilag sokat fog dobni rajta a 0.13, merthát az 1.6+-os XP-m 1.9+ként is megy csak FSB emeléssel, itt meg a TB-t is max. ennyivel tudják feljebb húzni.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest